|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DRUGIČ
11.3.2008 11:10:54   
NANA123
Zanima me kdaj ste drugič zanosile ali pomagajo tifol tabletke za hitrejšo zanositev nekateri pravijo da pomaga.Prvič sem zanosila po šestih mesecih.Moj sonček je zdaj star 16 mesecev.Kaj pravite ali je že čas ali še malo počakati.Pravijo da gre v drugo lažje.user posted image user posted image user posted image user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DRUGIČ
11.3.2008 11:15:06   
tojeto1
Takoj v akcijo!user posted image user posted image user posted image Nič čakat!! Mi imamo 3 leta razlike pa je ful preveč. Bolš je, če imata otroka čim majšo razliko v letih. Če bo čakala ti bo kasneje žal. Tako, da zvečer...romantika user posted image in akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image - na polno! Pa srečno.user posted image

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2008 11:16:10   
aqua77
Jaz mam sina starega 10 let!! Samo sem bila zgodaj mamica. Tako da se pri meni že kar mudi!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2008 11:19:45   
NANA123
ZANIMA ME KAKO JE GLEDE PRENAŠANJA OTROKA PRAVIJO DA NE SMEŠ DVIGOVATI OTROKA V ČASU NOSEČNOSTI.MOJ SE ZELO RAD NOSI.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2008 11:21:59   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Jaz mam sina starega 10 let!! Samo sem bila zgodaj mamica. Tako da se pri meni že kar mudi!! user posted image user posted image user posted image user posted image

nikoli ni prepozno. Naša tretja je bila "PRESENEČENJE".user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2008 11:22:35   
srki
Če si sama pripravljena na drugega, potem kar v akcijo. Tifol po mojem ne pripomorejo k hitrejši zanositvi.

Glede dvigovanja, jaz našega zjutraj prenesem v drugo sobo, ga pač nesem tako, da sploh ne čutim njegove direktne teže zaradi tega ni nič narobe, vsaj do sedaj, bom pa nehala s tem kmalu.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2008 11:25:00   
Barbk
Doma imamo 14 mesečno navihanko in že delamo na drugem user posted image . Smo pa že v 4 krogu in verjetno bomo mogli v nove boje. V prvo sem zanosila po 4 mesecih in imela ss potem pa takoj po user posted image  zanosila z našo Mančiko. user posted image  Kaj pa jaz vem, če gre v drugo lažje. Bi pa rada vidla, da gre res. Pomoje, če nočeta imeti prav velike razlike kar v akcijo user posted image user posted image user posted image kot pravi Tojeto1. Pa veliko sreče in načimprejšnji user posted image .

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 11:38:15   
spps
prvič sem zanosila v prvem krogu(5let nazaj),zdaj delamo na drugem,pa sem trenutno v 6.krogu.
če ste pripravljeni na novega člana,pa v akcijouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 14:33:13   
murkica
Samo to: Tifol tablete ne pomagajo k hitrejši zanositvi, to je samo nek dodatek, ki ga nosečnica potrebuje. Mislim(popravite me, če se motim), je potrebna za to, da se otroku pravilno razvije hrbtenjača.

Drugače pa ti želim, da čim prej zagledaš user posted image user posted image  

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2008 14:51:34   
aqua77
Prvič pred 10 leti.Zdaj pa gremo v osmi krog. Še mal pa bouser posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2008 17:54:50   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Samo to: Tifol tablete ne pomagajo k hitrejši zanositvi, to je samo nek dodatek, ki ga nosečnica potrebuje. Mislim(popravite me, če se motim), je potrebna za to, da se otroku pravilno razvije hrbtenjača.

Drugače pa ti želim, da čim prej zagledaš user posted image user posted image  

Saj to je folna kislina ali obstaja še kaj drugega pod tem imenom?
Jaz tudi mislim, da je to dodatek k prehrani,  ne pa pomoč za zanositevuser posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2008 19:57:53   
ajam27
Samo to: Tifol tablete ne pomagajo k hitrejši zanositvi, to je samo nek dodatek, ki ga nosečnica potrebuje. Mislim(popravite me, če se motim), je potrebna za to, da se otroku pravilno razvije hrbtenjača.

Tako jeuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2008 0:31:47   
Anonimen
Samo to: Tifol tablete ne pomagajo k hitrejši zanositvi, to je samo nek dodatek, ki ga nosečnica potrebuje. Mislim(popravite me, če se motim), je potrebna za to, da se otroku pravilno razvije hrbtenjača.
IZVIRNO SPOROČILO: ajam27

Tako jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajam27)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2008 11:42:01   
Anonimen
Ah v drugo je šlo tik tak, ravno tako kot v prvo..ampak v tretje pa že nekje od poletja delamo pa nič ni...Očitno še ni čas za tretjega otročička

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 11:44:18   
aqua77
Saj bo, samo štorklje so zadnje čase preveč zaposlene, ker so naše borke tako pridne, da jih je vsak dan več roza!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2008 14:48:23   
Naja30
Tifol nima veze s hitrejšo zanositvijo. To so vitamini, ki so za plodov razvoj pomembni v prvih 3 mesecih. Če načrtuješ, jih pa začni jemat že kakšne 3 mesece prej.

Drugič sem zanosila, ko je bila hčerka stara 9m. Imela sem še neredne M. Delala sva pa na tem kakšne 3 mesece.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.