Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 taška30 jaz mu že zagrozim,da mam vsega dost,pa da mu jih bom za en dan pustila..sam boli njega..on bi jih dal svoji mtki..ja kje sem ga pobrala-prej ni bil tak,tud k sem bila bolna je pomagal..zej pa že 2leti in pol tko vse v izi,kot da te otrok ne utrudi..že eden te,kaj šele dva Potem pa pojdita ti in njegova mati v šoping, kino,... da bo moral sam poskrbet zanje. A veš, moj je super očka, res, pa imam zelo visoke standarde. Ni pa bil super očka že od začetka, tudi zato, ker ni imel nobenega pravega vzornika. In sem se morala nekajkrat fajn razjezit, da je hčerko sploh poahtal, ampak je potem začel meni zbujat občutke krivde, ker je on kao trpel med čuvanjem (ker je tulila, se ni pustila preoblečt,...), pa sem se še bolj razjezila. In sem mu rekla nekaj v smislu, da če še dve uri ne zdrži s svojim lastnim otrokom, potem bi jaz morala že po treh dneh znoret, ker imam isto sranje, kot ga je moral on prenašat 2 uri, vsak dan, 365 dni v letu plus še marsikaj drugega. Potem se je malo zamislil. Zdaj gre z malo vsako nedeljo za dve uri ven in imam MIR in TIŠINO. Samo je moral sam sprobat, kako stvari funkcionirajo, da mu ne tupim kar tja v tri dni, predvsem pa je s tem, ko je več časa preživel z malo, začel z njo tudi in predvsem uživat. Našel je en smisel v temu, ki ga prej ni poznal. Zdaj mu jo brez problema pustim in grem. Samo ne vem, če bi to pri tvojem užgalo. Moraš res udejanjit, kar mu praviš. Otroke zapri skupaj z njim v sobo. Če gleda tv, se mu verjetno ne bo dalo iti jih odpret . Če jih bo odrl, jih pojdi nazaj zapret, pa reci otrokoma, naj mu gresta na ušesa vpit . Potem pa ga vprašaj, kako se počuti, če je po vsem tistem vpitju sproščen? In če se mu je res tako zelo vživet v tebe, v tvojo situacijo in željo po tem, da bi imela malo časa samo zase. Navsezadnje je tvoja pomirjena duševnost tudi v njegovem interesu. Če boš ti spoščena, spočita in zadovoljna sama s sabo, tudi njemu ne boš težila - torej bo moral prenašati fajn in ne sitno ženo.
|