polona2 -> Kdaj v življenju vas je bilo najbolj sram? (2.2.2005 15:46:02)
|
Saj je bilo veliko takih nerodnih situacij, ampak mi na pamet padeta ti dve; Ko sva bila z bratom dvojčkom stara pet ali šest let, sva se odpravila v trgovino in si res nabasala polno košaro sladkarij in traparij, pa prideva do blagajne in hočeva plačat z denarjem, ki je bil že zdavnaj neveljaven, pa nama prijazna teta pri blagajni razloži, da dinarčki ne veljajo, da ne moreva kupit ničesar in tako sva vsa poklapana zapustila trgovino praznih rok in s polnimi žepi denarja:((:((:((, ko sem bila majhna deklica;), je mami zvečer vedno pripravila oblačila za naju za naslednji dan, ker je pač pred očetom šla v službo in naju je on oblekel in peljal v vrtec, jaz sempa komaj čakala, da je šla od doma in sem potem tja dala obleke (tudi kakšna njena je bila vmes)po svojem okusu, potem me je pa oče med oblačenjem mamine jope že desetič vprašal, če sem prepričana, da je jopa moja, tisti dan sem bila glavna v vrtcu:love::ups:, aja, pa še ena prigoda; v srednji šoli smo kadili na wc-ju in nas seveda dobi sam ravnatelj, čisto popeni in zahteva da takoj zapustimo wc, vsi gredo razen mene, skrila sem se za steno:(, ki je ločevala wc od dela z umivalnikom, srednja šola je bila v isti stavbi kot osnovna in so sedemletni mulčki pasli firbca pred wc-jem in potem hočem jaz počasi zapustiti wc, oditi na svobodo in se mularija začne :grrr:dret,"Gospod ravnatelj, tam je še ena...", no, na srečo mi je uspelo uiti res mučni situaciji:ups:, na wc-ju sem pa potem kljub vsemu še neštetokrat kadila:)-:)-:)-...
|
|
|
|