|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tabletke in seks
10.3.2008 23:15:34   
karmy
No povejte, kako vplivajo kontracepcijske tabletke na vaše spolno življenje. Pri meni dejansko ga še ni user posted image user posted image user posted image vendar tabletke vseeno jemljem, saj mi drži hormone pod kontrolo in da ne nategnem vse kar leze in gre user posted image ko sem mela premor sem samo okoli sebe gledala, in fantazirala... tiste par mesecev nisem bila ravno skoncentrirana na delo ... zdaj ko sem na tabletkah, pa le redko dobim to željo...tako da le tako lahko normalno delam... kako je pa pri vas?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tabletke in seks
10.3.2008 23:24:42   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

user posted image ko sem mela premor sem samo okoli sebe gledala, in fantazirala... tiste par mesecev nisem bila ravno skoncentrirana na delo ... ?

Res al kaj ? Torej se moram prvo losat teh tabletk user posted image .

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 23:29:10   
* Mateja *
PO tabletah nimam dosti voklje za seks. Prej je bilo bolje!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 23:30:09   
Anonimen
To je pa potem RES kontracepcija, ja. user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2008 0:10:53   
Anonimen
Meni se je tudi zelo zmanjšala želja po seksu, ko sem jemala tabletke. Ko pa sem jih nehala jemat, pa.......aleluja.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2008 2:03:44   
Kaliope
ja, definitivno so tabletke negativno vplivale na mene ... veliko manj želje po seksu, težje sem se vzburila, enostavno mi ni bilo ... zdaj pa .... se dogaja, ja, 100/h user posted image moj ljubi me čudno gleda in se zaklinja, da tabletk pa nikoli več ne user posted image sem dolgo rabila, da sem le začela verjeti kolegicam, ki so mi govorile, kak se je vse spremenilo, ko so jih nehale jemat, zdaj sem pa zelo srečna, da sem le nehala z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2008 7:06:41   
Anonimen
Ja tudi pri meni je bilo isto. Ko sem jemala tabletke sem bila skoz nekaj živčna in sitna, pa tudi nobene velike volje do sexa ni bilo. Sedaj pa, ko jih že eno leto ne jemljem več je pa čisto drugače. 

(odgovor članu Kaliope)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 7:25:19   
anabanana
Isto pri meni, tabletke so mi zbile libido na nulo, skoraj takoj ko sem nehala pa user posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 9:49:56   
aluš
Pri meni je isti problem. Tiste, ki ste jih nehala jemat, pa ne načrtujete otrok, kako ste pa sedaj zaščitene, če ni skrivnost? Pa kako ste z "novo" zaščito zadovoljne??

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2008 15:12:07   
SRCCEK
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

user posted image ko sem mela premor sem samo okoli sebe gledala, in fantazirala... tiste par mesecev nisem bila ravno skoncentrirana na delo ... ?

Res al kaj ? Torej se moram prvo losat teh tabletk user posted image .

A to je to? user posted image user posted image user posted image user posted image  pol jih moram pa tut jaz nehat jemat, to bo moj vesel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2008 15:18:18   
gojska
dokler sem jedla tablete, sploh nisem seksala. Še tablete sem brezveze jemala. user posted image user posted image Od tablet mene čist mine.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2008 15:23:22   
Vrtnica79
Meni pa je isto. Nisem zaznala nobene razlikeuser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2008 15:59:47   
Blueberry
Tudi pri meni ni bilo nobene razlike...

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2008 17:56:56   
little angel
jaz pa zdaj od nov ne jem tablet in z mojim delama tako kot se nikoliuser posted image user posted image user posted image tak da nikoli vec teh tabletk!

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2008 22:48:00   
* Mateja *
Ok, predvidevam, da ste vse jemale tablete zradi zaščite. In ko ste jih pustile akj ste pol uporabljale? ker jaz imam iste probleme, sam čez tablete glede zaščite ga pa pri meni ni! Torej, kako ste nadomestike tabletko?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.3.2008 9:16:21   
katjandraž
Tudi jaz ne grem več na tabletke. Bljak! Imam pa zdaj 2 meseca mireno in je ok. Prvi mesec sem sicer skoz po malem krvavela, po M pa se je umirilo, libido pa se je zbudil.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
17.3.2008 11:30:35   
Kaliope
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Ok, predvidevam, da ste vse jemale tablete zradi zaščite. In ko ste jih pustile akj ste pol uporabljale? ker jaz imam iste probleme, sam čez tablete glede zaščite ga pa pri meni ni! Torej, kako ste nadomestike tabletko?

s kondomom.

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

IUI zanositev
bit

Zanima me v katerem postopku IUI ste zanosile?

prvi (30%)

drugi (2%)

tretji (3%)

četrti (3%)

več (3%)

nisem (59%)

Število vseh glasov: 172

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!