|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ful srbi..
10.3.2008 22:32:27   
Anonimen
joj, punce kaj ve mislite, sem v 18-em tednuuser posted image in  me je začelo srbeti v notranjosti sramnih ustnic. Mažem se z bepantenom, vendar čez pol ure spet srbiuser posted image imela sem pregled pred 3 dnevi pa mi G ni nč reku, po mnenju drugih sem se začela umivat samo z vodo-brez šampona, vendar ne pomaga ničuser posted image   a je imela katera slučajno takšen problemček? in če ste, kaj ste uporabljale?     hvala za odgovore 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ful srbi..
10.3.2008 22:38:49   
Vrtnica79
Verjetno imaš vnetje. Jaz sem se celo nosečnost borila z temuser posted image . Meni je pomagal Gyno- Daktarin.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 22:39:11   
Inigo
morda je koža postala zaradi šamponov in intimnega mila presuha... nekaj podobnega se je zgodil tut men na začetku. sicer ni srbelo, je pa koža popokala... do krvi! user posted image sedaj se umivam spodaj samo z vodo. stanje pa se je kar hitro umirilo potem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 22:45:04   
Anonimen
vagisan globule ali pa boraks. domače zdravilo-tampon namočen v lca jogurt

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 22:49:04   
Anonimen
Proti koncu nosečnosti sem dobila vnetje, ki me je srbelo za znoret... par minut po umivanju je bilo uredu, potem pa spet ... po nasvetu G. sem se fino namazala s probiotičnim jogurtom (npr.Ego) in obvezno dala vložek na hlačke ... po treh dneh je vnetje in srbenje izginilo ...

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 22:50:27   
Vrtnica79
Eh, meni jogurt ni čisto nič pomagal.................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 23:16:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 7:47:36   
vesel
 ne bi blo slabo probat Canesten. Jaz sem v 20t fasala glivice.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 8:43:21   
iskanje
Ja sama sm imela tudi pred kakšnim mesecem tak problem in mi je ginekologinja rekla naj se mažem s hladilnim mazilom in če nebo pomagala mi je dala recept za canesten in po 14 dneh mazanja z canestenom  je izginilo.To je pa kar pogost pojav med nosečnostjo ˙(glivice)

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2008 9:35:43   
andie
Meni se je to dogajal skos med nosečnostjo, pomaga 100% MULTIGYN gel.
Mem je zanj povedu g., pol sem ga pa skos kupovala, če zdej, če me kej srbi, je to enkratn, sam namažeš in tkoj neha.
Res, to kupi, 100% bo pomagalo.

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2008 10:03:37   
rokapi
Nujno pojdi h ginekologu. Lahko gre za bakterije, ki so precej nevarne za otročka, lahko za znak sladkorne bolezni. Pregledajo bris in odvzamejo vodo. Jaz sem dobila antibiotik - hiconcil in 2 x canesten svečke in mazilo.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.3.2008 10:37:53   
Anonimen
šla bom najprej na posvet v lekarno in kupila kakšno mazilo(eden od teh kar ste napisale), če pa ne bo pomagala bom šla pa res takoj h G..   hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu rokapi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2008 15:53:45   
Blueberry
IZVIRNO SPOROČILO: andie

Meni se je to dogajal skos med nosečnostjo, pomaga 100% MULTIGYN gel.
Mem je zanj povedu g., pol sem ga pa skos kupovala, če zdej, če me kej srbi, je to enkratn, sam namažeš in tkoj neha.
Res, to kupi, 100% bo pomagalo.

Se podpišem.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.3.2008 17:14:34   
Brolgi
Jaz bi na tvojem mestu sla raje k ginekologu... Ne da bi bilo karkoli narobe, samo, da se ne bos napacno zdravila. Ker gospe v lekarni ne vidijo kaj tebe srbi; lahko da je vnetje, lahko da so glivice, bakterije,...lar je v nosecnosti baje cisto nekaj normalnega, le da je vse potrebno zdravit. Nic te ne stane, ce te g pregleda.

Pa srecno vojno z glivicami,.....user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.3.2008 21:05:20   
Naja30
Jaz bi tudi šla h G se pokazat. Če te res tako močno srbi, kot praviš.

(odgovor članu Brolgi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.3.2008 21:14:29   
tsjci26
ojla...jst mam tud eno vprašanje...če mi lahko katera pomaga z nasveti...sem v 27t in se je očitno začela zatečenost pri meni...zatekajo mi noge,no to še gre in vem da je to normalno sprašujem pa kaj narediti če te trebuh tko zeeelooo srbi prav tako prsi-za znoret,sem dobla kr take izpuščaje-rahlo rdeče pikice po trebuhu in prsih,opazila sem tudi že kakšno strijo čeprav se redno mažem...ampak to tko zelo srbi...predvidevam da je to od raztezanja kože,pa nobena tekočina mi še ne teče iz prsi,a to pomeni da mi bo kmalu začela???? Prosim pomagajte!!

Življenje se ne meri po številu vdihov, ki jih naredimo, ampak po številu trenutkov, ki nam vzamejo dih!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.3.2008 23:44:08   
Inigo
priporočam ti od Garniera lonsjon. piše da je intenzivni lonsjon za izredno suho kožo. embalaža ni rdeča, ampak bela. je pa to čisto nova kremca. jst sm jo prvič vidla približn 10 dni nazaj, ko se je enako dogajalo meni, kot de zdaj dogaja tebi. nobene cote ni prenesla koža... vse me je srbelo... grozno je bilo! tko da točn vem kako ti je... no, ta krema pa je po parih dneh pomagala. res je! zdaj se mažem z njo vsako jutro preden se oblečem in je super. nič več ne srbi!

poskusi!

tukaj imaš link kako izgleda.

(odgovor članu tsjci26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.3.2008 12:33:42   
rokapi
Pojdi h ginekologu. To je lahko znak sladkorne bolezni.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.3.2008 16:09:32   
andie
pa nobena tekočina mi še ne teče iz prsi,a to pomeni da mi bo kmalu začela????

Ja, tt mene je kože srbela, sm si vsak dan večkrat z oljem mazala.
Glede zatečenosti ti ne vem povedat, ampak kakšna tekočina pa naj bi ti tekla iz prsi??? Sj še nisi rodila..user posted image

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.3.2008 16:23:05   
l.daisy
jaz za mazanje uporabljam olivno in mandljevo olje... menda neka 100% naravna zadeva, 100 ml manj kot 3 €...
srbenje je lahko znak tudi za nekatere bolezni jeter, tako da je pri tem treba biti pozoren... seveda pa večinoma srbi zato, ker se razteguje koža...

kar se tiče prozornega izcedka iz prsi: meni se je pojavil pred kakima dvema tednoma, ni pa nujno, da se sploh ti...

zatekanje: čim več pij...  več kot boš pila, več boš hodila na wc in manj vode se bo zadrževalo v telesu... seveda pomaga tudi miganje, pa noge si podloži ko boš sedela/ležala...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.3.2008 18:37:50   
pepa6
Men je ginekologinja priporočala, da se umivam samo z vodo, ker sem dobila vnetje tudi po tistem intimnem milu ki mi je prej pred nosečnostjo ustrezal. Pa vsekakor uporabljaj kondome, ker je nosečnica še bolj občutljiva v času nosečnosti.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.3.2008 10:36:09   
roberta
kot so že rekle punce prej, imaš skoraj gotovo glivično vnetje. za to ni nujno, da se vidi, ampak le občuti user posted image   

jaz sem imela vnetje od 13. tedna do nekje 22. tedna... sem se mazala z canestenom (skupaj s svečkami) in se mi je v parih dneh "pozdravilo", a čez nekaj dni po končani terapiji spet ponovilo. grozljivka. tako, da sem to s canestenom ene 4x dala čez, potem pa mi je ginekologinja priporočila mislim, da se reče "boraks glicerol" (kupila sem jih v mestni lekarni v lj, ker baje te niso na voljo kar v vsaki lekarni - so pa take želatinaste rdeče svečke), ki so vnetje le pozdravile.  alejuja user posted image   tako, da ti priporočam še uporabo teh, če ti drugo ne bi pomagalo.

roberta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?