Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: ime za fanta Lun,če bo punčka pa Lunca 10.3.2008 22:04:36
Anonimen
Ni mi všeč. Sploh lunca ne. Bo pri 80ih lunca Neke pomanjševalnice so men resnično katastrofa od imen. Ime Luna ok(čeprou je men to pasje ime), lunca....kva že
RE: ime za fanta Lun,če bo punčka pa Lunca 10.3.2008 22:14:33
novopecena
Ime Luna ok(čeprou je men to pasje ime), lunca....kva že itak je pa zj že skor vsako tretje ime možno uporabit za hišnega ljubljenčka, tko da če gledaš ne to s te strani ne moreš iti v korak z modo
RE: ime za fanta Lun,če bo punčka pa Lunca 10.3.2008 22:35:22
lunca14
Ma vidim,da niste tle resne ,saj ok,rečeš mi ni všeč,ampak obrazloženi komentarji pa žal niso za nikamor,saj sem kolebala ali naj dam gor vprašanje ali ne,že ob prebiranju drugih odgovorov,meni sta imeni vščeč,če bo dober človek bo znan po dobrem imenu,ki si ga je sam ustvaril,ne bo pa ga ustvarilo ime,in ko bo stara 80 let sem raje gospa Luna,kot .....da ne bom žalila kakega imena.Umikam vprašanje,sem se že odločila.
RE: ime za fanta Lun,če bo punčka pa Lunca 11.3.2008 8:04:40
nuala
Poglej, jaz imam psico z imenom Luna in jo ljubkovalni kličem Lun ali Luni. In vedno se mi je to ime zdelo krasno ime...za psico.
Brez zamere seveda, kakor je komu všeč; jaz bi pač, če bi slišala kakšno žensko klicati Luna, Luna, radovedno pričakovala, kakšen pes bo pritekel iz grmovja.