Sistematski pregled!! (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

vesel -> Sistematski pregled!! (10.3.2008 21:13:02)

Moja hči bo stara 3 leta in me zanima,če imajo pri 3.letih sistem.pregled in kaj vse ocenjujejo oz.delajo?

Janeja -> RE: Sistematski pregled!! (10.3.2008 21:33:00)

Ja ga imajo. Lea je ravno dobila vabilo za naslednji teden.
Kako bo ti pa lahko povem, ko bo za nama. Če pa ima katera kakšen podatek že zdaj - da se mal pripravimo - pa hvala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

soncek28 -> Re: sistematski pregled 18 mesecev (11.3.2008 0:33:53)

Prosila bi,če mi opišete kako poteka sist.pregled pri 18.mesecih!!!

soncek28 -> RE: Re: sistematski pregled 18 mesecev (11.3.2008 0:36:00)

Vesel,se oproščam,ker sem se zraven vmešala k tvojemu vprašanju,ampak bi vseeno prosila za odg.tiste ki vedo. hvala!!!

Lunca1 -> RE: Re: sistematski pregled 18 mesecev (11.3.2008 4:46:04)

Mi smo zaenkrat že imeli pregled pri zobozdravniku in psihologa, v sredo pa imamo še zdravnico.

Zobozdravnik - imeli smo eno krajše predavanje za otroke z diapozitivi, umivanje zob, potem pa še pregled zobkov.

Psiholog - najprej starši izpolnijo 2 vprašalnika (kaj že zna), potem greš pa do psihologa, kjer opravi otrok nekaj nalog (vstavljanje likov v šablono, sestavljanje enostavnega puzzla, nariše krog, odgovarja na vprašanja kot na primer kaj leti...)

Pri zdravniku preverijo vid, vzamejo kri in vodo, verjetno stehtajo in zmerijo, več pa še ne vem.

aezzy -> RE: Re: sistematski pregled 18 mesecev (11.3.2008 14:57:56)

mene pa zanima kaj naredijo, ce otrok noce sodelovati. ker tudi ce ze vse nasteto zna, lahko, da pred zdravnico ne bo hotela nic pokazati?! ali moras priti se 1x?

Stran: [1]