ad3,driska-g (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


maja&m -> ad3,driska-g (10.3.2008 19:44:11)

Punce,a se je vašim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tudi to dogajalo. Skoraj 1 teden bo že,kar smo začeli z AD3 kapljicam. Od takrat kaka da je joj. Mislim da bi bilo najbolj primerno,če se izrazim da "serje ko vidra". Po nekajkrat na dan jo moram preobleči,ker ji na hrbtu ali na strani vse ven pogleda. Pa to mi še ne predstavlja problema. Od takrat sem jo 2x stehtala in punca izgublja na kilaži. A je to možno?Ker mleka imam dovolj,dojiva se tudi pridno. V 1 mesecu je dobila nekaj čez 900 g. Tako da že ne vem več kaj naj.
Jutri jo bom še stehtala pred in po podoju,da vidim na čem sem.

Kakšni nasveti?

Hvala in lp

Maja




petrcamg -> RE: ad3,driska-g (10.3.2008 20:17:29)

So mi te odsvetovali, pa rekli naj si raje nabavim Oleovit d3. Zrihtala mi jih je prijateljica ,mislim da iz domače lekarne v Škofji Loki. Sem povedala P , pa je rekla da so ok. Mojemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pašejo in zaenkrat nimava nobenih problemov.




jaša2 -> RE: ad3,driska-g (10.3.2008 20:36:58)

mi smo tud preštekali na avstrijske oleovit d3, kr je našo groooozno zvijalo po ad3. z oleovit-om pa nobenih problemov!!!
s kakanjem pa pravzaprav ni imela nobenih problemov takrat, ko smo jemali ad3. je pa res, da smo ji jemali samo 4 dni, pol pa nehali, kr jeblo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].




Stran: [1]