noro srbenje trebuha (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Minkaa -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 10:37:38)

S čem si naj namažen trebuh. Sem v 33t. in me noro srbi.

Soncnica -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 11:20:27)

Hoj!

Mogoče s kakšno vlažilno kremo, ki bo imela čimmanj dodatkov. S takšno, ki je primerna za najmlajše in ne draži kože. Drži se!!

Sončnica:sloncek:

fricka -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 11:27:18)

Če si do sedaj še nisi mazala trebuha, je zadnji čas da začneš! Uporabi mandljevo olje brez dodatkov, kupiš ga v DM ali lekarni. zanesljivo pomaga. Se hitro vpija in ne pušča mastne obleke.

lutka -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 11:28:05)

se strinjam s fricko

Naja31 -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 11:43:44)

Ojla,

Mogoce ti pa krema s katero se mazes ne ustreza.:zmeden:
Mene je grozno koza na trebuhu srbela kaksna 2 meseca nazaj, in sem potem zamenjala kremo. Zdaj uporabljam kremo proti strijam od Sanosana in sem full zadovoljna. Pa koza me je takoj nehala srbeti.:bravo:

Lp, Naja

Jessy -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 11:44:35)

Kaj pa, če bi poskusila z BEPANTOLOM, ki je za suho, razdraženo, pordečelo, srbečo... kožo? Po moje ti zna pomagat!

willma -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 12:38:15)

Trebuh te srbi, zato ker se ti koža širi.:nosecka:
Zatorej je primerna krema, ki kožo vlaži in ji daje elastičnost (kremam za srbečo, razdraženo, ... kožo, bi se jaz izogibala).

Še to, večina krem vsebuje parfume, in podobne snovi, ki lahko kožo še dodatno nadražijo.
Svetujem ti (kot so ti punce že napisale), da uporabiš olivno ali mandljevo olje za nego kože.

Če se ti stanje ne izboljša, pa seveda hitro k zdravniku;)
lp
willma
:sloncek:

Vekica -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 14:46:12)

Ej, meni se čisto isto dogaja in potem se praskam, pa je še huje. Do sedaj sem se mazala z Vichijem in Sanosanom, zdej sem pa začela z mandljevim oljem in je malo bolje. Najbrž se mora še umirit. Sem pa vesela, da si ti vprašala, pa meni ni treba ;).

Lepo bodi
Vekica, 17t 1/7

bskrle -> noro srbenje trebuha (2.2.2005 20:56:19)

TI samo maži: olivno olje, mandljevo olje, ognjičeva krema.
Zoprno, a ne.
Bo bolje, a kdaj, ja po porodu.:)
barbara

Stran: [1]