Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 10:16:22
|
|
|
|
malika
|
jaz :bravo:
|
|
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 10:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, sem se pa lani zanimala, pa ugotovila, da ni dobre plaže. Sam ena mivka, pa plitva voda enih 200 m v morje. Tako da smo pristali na Korčuli 3. leto zapored in letos bomo spet. čudovito.
|
|
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 10:18:04
|
|
|
|
*maja
|
Mi smo bili kaj pa vem tri leta nazaj... Saj je kar v redu, za otroke je super, je pa odvisno v kateri kraj grete, ker v nekaterih vaseh nimaš niti trgovine, kaj šele kaj drugega in se moraš potem skoz z avtom vozit tudi po 10-15 km v eno stran. Drugače pa en tak luškan otoček ;).
|
|
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 10:21:56
|
|
|
|
fricka
|
Res je odvisno v katerem kraju si. Bila sem 3 leta nazaj, nikjer nobene solidne trgovine in pametne sence.Sem čist živce zgubila v 10 dneh.
|
|
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 10:22:38
|
|
|
|
Taša
|
Gre za mesto TKON, a je to bolj mirn otok... Bolj malo življenja?
|
|
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 10:25:10
|
|
|
|
Čiračara
|
Hmm glede plaže je res. Ena z mivko, tam pa res lahko greš zelo daleč po vodi do kolen. Ne vem, jaz imam veliko raje malo bolj divje plaže s kristalno vodo.Nič posebnega ni tale Pašman.:zmeden:
|
|
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 11:01:11
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
mi ni bilo všeč se mi zdi da ni plaža primerna za otročke
|
|
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 11:04:10
|
|
|
|
malika
|
Tkon je pristanišče-trajekta. Drugače se tam bolj malo dogaja, je ena gostilna in mini trgovina. Če hočeš, da se kaj dogaja pa moraš na drug konec otoka, v bistvu na Ugljan v Kukljico. Tam imajo plese itd. Drugače je pa to zelo luškan otok, voda je čista,...meni je tam zelo všeč, mogoče zato ker nisem ravno pristaš neke gužve in zabav vsak večer.
|
|
|
|
A je že bila katera na otoku Pašmanu? 2.2.2005 11:32:45
|
|
|
|
Teya
|
na tkon smo mi hodili vse moje otrostvo in imam najlepse spomine nanj....res je, da je vasica stara in da se v njej zeloooooo malo dogaja, je pa 5 minut voznje s trajektom ali taxi colnom do biograda, kjer je cel "cerkus"....ker so moji starsi nudisti, smo vedno hodili v kamp, ki je oddaljen cca 10 min pes iz tkona....pescen zaliv, z daljso plitvino, majhen kamp, pravi raj za otroke....je pa res, da ni trgovine, ni diskaca, ni osterije....mislim, da je le en majhen bife, zdaj ko je celoten kamp tudi prenovljen... jaz sem bolj zadrgnjena kot moji starsi in ko sem se lansko leto vrnila po dolgem casu na pasman, sem pristala na ugljanu, saj mi noben drug kamp oz lokacija na pasmanu ni sedla, kot le prelepi FKK kamp...tko, da...ce se kdaj osvobodim vseh svojih kompleksov, bo tkon tisti, ki me bo 1. vidu nago ;) sploh pa...kaj bi govorila, 100 ljudi, 100 cudi....sama si poglej: http://www.dnh.hr/sovinje/sovinje-s.html
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2005 17:18:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?