Dilema z d.o.o. in plačo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> Dilema z d.o.o. in plačo (10.3.2008 15:13:56)

Spoštovani,

zanima me vaš nasvet....

1.Namreč imam d.o.o., kateri ima blokado računa s strani DURS....zdaj bi se pa rad zaposlil v firmi...pa me zanima, če bom dobil ven vsaj minimalno plačo al mi bodo dacarji vse vzeli?
2. Zanima me, če lahko odprem s.p. in napišem, da nimam terjatev v pravnih subjektih, ker sem na d.o.o. samo solastnik...direktor je pa druga oseba?

Hvala za vsakršno pomoč....bemu sem že čist obupan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Lp; Marjan

Anonimen -> RE: Dilema z d.o.o. in plačo (10.3.2008 16:45:00)

1.) Minimalno plačo dobiš, če imaš pa še vzdrževane družinske člane, dobiš pa še nekaj % več za njih.
2.) Kot solastnik d.o.o.-ja si delno odgovoren za dolgove d.o.o.-ja - 50%. In teh 50% ti lahko trgajo od koderkoli, če hočejo - tudi z računa na Kajmanskih otokih, če ga najdejo.

didikaa -> RE: Dilema z d.o.o. in plačo (10.3.2008 18:52:22)

veš kaj bom rekla... poznam take, ki jim durs trga vse kar jim pride na račun....pa prav je tako...če je folku težko nakazat na durs tiste evre vsak mesec pa rajš čakajo pa čakajo pa ne vem kaj delajo s tem dnarom ki je namenjen za prispevke in pol se jim nabere 5k eur in več niso sposobni plačat ama ništa...ker je preveč. in ravno taki ki nimajo nobenih račćunov nikjer poravnanih najboljše skoz pridejo.. kar me posebno najbolj jezi. vem da država veliko potegne ampak prej kot se bomo ljudje na to navadli manj se bomo živcirali in lepše živeli...spremenit ne mormo nix...

Stran: [1]