Quinny Buzz-a rabim košaro??? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


urši* -> Quinny Buzz-a rabim košaro??? (10.3.2008 13:54:58)

No, v bistvu sem že v naslovu vse povedala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]! Zanima me, če rabim kupit košaro, al lakh mam sam jajčko in pa potem tisti sedeči del, ki se da tudi v ležeči položaj!? Kake izkušnje, tiste , ki ga imate!
Hvala, lp




2 Sraki -> RE: Quinny Buzz-a rabim košaro??? (10.3.2008 14:06:28)

Nam je resnično prišla košara zelo prav, nadomešča posteljico do 3 meseca in otročka varuje pred vremenskimi vplivi. Poleg tega ima stalno varno zavetje in se v njej dobro počuti. Tudi pri naslednjem, ki pride sredi poletja bo prišla še kako prav, čeprav je bil prvi rojen pozimi. Kamorkoli greš vedno imaš posteljico samo, zato je za moje pojme res super uporabna.

Je pa tako, da se vse preživet tudi brez. Odločitev je še vedno tvoja. Buzz ne omogoča iztegnjenega položaja ampak samo "prevrnjeno" sedišče.




frutka_ -> RE: Quinny Buzz-a rabim košaro??? (10.3.2008 15:56:08)

Itak, da košaro! Novorojenček mora ležati na ravni podlagi in ne celi zvit v jajčki. Sploh, če boš veliko hodila ven ni polsedeč položaj primeren.
Če te moti cena preglej male oglase, ker se kar ugodno lahko dobi malo rabljene in lepe košarice Dreami.




kaya2007 -> RE: Quinny Buzz-a rabim košaro??? (10.3.2008 16:29:28)

nam je full prav prišla, tudi namesto posteljice...pa ker je naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] bolj drobna, smo jo imeli kar nekaj časa.




trnuljčica -> RE: Quinny Buzz-a rabim košaro??? (10.3.2008 17:31:00)

Tudi mi imamo buzza in smo ravno ta teden nabavili še košaro. Pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pride konec aprila. Torej spomladi, pred poletjem.
Mnenja glede košare so deljena. Vendar še vedno menim, da se za to ne odločajo predvsem zaradi financ. Tako, da na žalost imajo košaro večinoma zimski otroci. Pa še to ne vsi. Jaz sem mnenja, da v jajčki ne more biti dolgo časa ( recimo več kot 2-3 uri), v buzzu pa sploh nima kaj iskat novorojenček!(glej navodila)
Sem prav zgroženo opazovala starše pred 2-3 mes, ki so svoje 0-3,4 mes stare malčke vozili v buzzu po Sparu. Malčkom so nogice štrlele v zrak! Saj veš ležišče se ne zravna.... Če že cela familija zbira denar za njim očitno predrag voziček naj vsaj kupijo rabljeno košaro preko ebaja ali drugih oglasov. Tudi rabljena je prav lepa, nič ji ne fali. Ne mi zamerit, malo sem se...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] zdaj ko sem se spomnila na to.




frutka_ -> RE: Quinny Buzz-a rabim košaro??? (10.3.2008 19:32:07)

Trnuljčica, pa jaz tega tudi ne razumem v čem je finta poletnih in zimskih otrok pa košare?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Saj pa košaro kupiš iz popolnoma drugih razlogov kot je vremenska napoved za poletje. Poleg tega je tisto poletje, ko sem prvič rodila bilo kar mrzlo in deževno in poletja sploh ni bilo!




trnuljčica -> RE: Quinny Buzz-a rabim košaro??? (10.3.2008 20:22:55)

Saj pravim, da ne razumem to delitev na poletne in zimske otroke. Sicer tiste mame pravijo, da je poleti košara  brez veze, ker je tako toplo in ne rabiš zaščite pred vetrom. Ampak, saj nimaš košare samo zaradi zaščite pred vetrom! V primeru buzza recimo sploh ne smeš uporabljati športnega dela vozička dokler otrok ne sedi. Torej če je napreden malček do 5 meseca.
Je res, da ga lahko imaš v Maxi cosi lupinici, ki jo daš na buzzovo ogrodje. Ampak poleti je lahko zelo vroče, otrok pa s treh strani stisnjen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne vem. Odvisno koliko hodiš ven z otrokom. Če bolj malo se verjetno, res ne splača košara. No, saj se tako vsaka odloči zase.
Maš pa prav, sedaj so poletja že prav čudna. Lansko recimo...





shooo -> RE: Quinny Buzz-a rabim košaro??? (11.3.2008 23:25:14)

definitivno košara!!!kupiš rabljeno in uporabljaš čim dlje. potem za vmesni čas dokler otrok še ne sedi čist samostojno uporabljaš lupinico. in  ko otrok že sam sedi  ga posedeš v športni sedež.
tako nekako se mi zdi prav.
lp




Stran: [1]