NA POMOČ !!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anja 26 -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 9:44:33)

Pozdravček,

Zopet jaz, v nedeljo sem naredila CB in ga danes ponovila in zopet (-), klicala sem dr.Reša a po njegovo naj čakam, Vprašanje kaj?? Prvič po 12 - 13 letih (redne) :hudicek: mi zamuja ( 8dni) in nisem noseča. Pa še Klomifen mi je predpisal (zaradi PCO), kaj naj naredim? Naj grem raje k svoji osebni G. Kaj so res tej testi tako nezanesljivi ?
Nimam nobenih znakov nosečnosti – boleče prsi, špikanje v trebuhu (jajčnikih)- je nujno da sploh so? Pred :hudicek: me vedno bolijo prsi – torej je še ne bo.

Čisto sem paf, sploh ne vem kaj naj?

Prosim za nasvete

Anja 26 :zmeden2::(:zmeden2::(

baguSka -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 9:47:54)

Anja tud jst bi še mal počakala..:zmeden:

A BT si si kej merla..:zmeden:

žlička -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 9:48:43)

mogoče bi pa dala kri samoplačniško, mogoče nimaš dovolj nos. hormona

drzim:miska: za :nosecka:

anja 26 -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 9:54:26)

BT prejšnji mesec ni prišla v poštev ker sem bila prehlajena pa vročino sem imela, tako da to odpade.

Kam pa naj grem kot samoplačnik dat kri sem sicer iz lj.

anja 26 -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 9:54:37)

BT prejšnji mesec ni prišla v poštev ker sem bila prehlajena pa vročino sem imela, tako da to odpade.

Kam pa naj grem kot samoplačnik dat kri sem sicer iz lj.

anadejka -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 9:54:53)

Jest bi tut na tvojem mestu še mal počakala.Drgač se pa strinjam z Bagusko in Žličko.Probi si zjutraj pomerit temperaturo.Če jo imaš okol 37,je velika verjetnost da si:nosecka:,ali pa res stori kot ti je rekla žlička.Na krvi bi se že moralo poznati kaj se v tebi dogaja.
Sej vem da si živčna in napeta,ker ne veš kaj se zdaj dogaja....je ali ni....in če ni kje hudiča je zdaj ta :hudicek:.Ampak resnično probi se sprostit,sej vem da toni ravno lahko,ampak živciranje ti pa tut ne bo glih nucalo.Bo kar bo.

Srečno!!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

anadejka -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 9:58:08)

Anja saj ni važno če si imela vročino prejšnji mesec.Še vedno si jo lahko jutri zjutraj pomeriš.Če bo nizka pomeni da boš kmal dobila:hudicek:,če pa bo okol 37 ali več pa si že sumljiva.
Kri pa lahko oddaš kar v svojem zdravstvenem domu.
Pozanimaj se.

In upam da nam kmalu sporočiš veselo novico.

Lepe pozdravčke.............andrejka76:miska::miska::miska::miska:

anja 26 -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 10:02:39)

Tudi jaz upam na dobre novice, andrejka.

Hvala punce, bom še malo počakala čeprav ni lahko.:(

:rozica::rozica::rozica:

baguSka -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 10:08:38)

Anja dovolj je da počakaš do jutri zjutraj! Zmeri si jo res takoj predn vstaneš in če bo res 37 ali več, bi jaz takoj šibala na odvzem krvi!;)

baguSka -> NA POMOČ !!! (2.2.2005 11:47:44)

Ja mogoče res.. Sm pa misnla da je mogoče vseen bl zihr zjutri?:ups:

Stran: [1]