|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spl. zdravnik - vrtoglavice
2.2.2005 9:34:10   
ANJA5
Pozdravljene,

Zadnje čase se mi ful vrti in mi gre včasih tudi na bruhanje. Vem, da je to pač pogosto pri nosečkah ampak je že ful moteče in še moja služba - pred računalnikom ni kej dost fajn za te stvari.
Pritisk imam nizek - že skoz, kri imam pregledano - Hemoglobin in ga imam 127 - kar je baje ok.
Zdej pa nevem, ali naj grem do moje splošne zdravnice, da mi naredi še dodatne preiskave krvi ali to v bistvu nima pomena?
A je še kaj druzga lahko vzrok, da sem taka kot en zadetek - čist brez energije,zmatrana, zaspana.:zmeden::(
:zaspan:Anja :nosecka:29t
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.2.2005 9:55:52   
Janika
Men se zdi da bi ti dopust in pocitek dobro deu

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2005 9:57:53   
Grascakinja
Po moje bo to zaradi nizkega pritiska. Koliko pa je?

Jaz ti svetujem, da počasi vstajaš, malo telovadiš, sem ter tja spiješ kako kavico (ne več kot eno na dan), da se ti malo pritisk dvigne.
Če te ful skrbi, pa pojdi še do osebnega zdravnika.

LP

Pupa

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2005 10:02:30   
ANJA5
Pri zadnjem obisku pri G je bil 105/65. Sej mi je rekla, da je nizek ampak kaj naj. Kavico vsak dan pijem ampak se mi zdi da ni efekta.
Kaj pa misliš o krvnih preiskavah. A misliš da mi lahko kaj manjka?
Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2005 11:22:33   
dory
Oi...jest sem mela baje celo nosecnost nizek pritisk..zdej se bom zlagala kolk...pa so mi vseen v prorodnisnici na dan nepricakovanega poroda nameril visok pritisk 160/110:zmeden:...jaz pa celo nosecnost zaradi vrtoglavic,glavobolov in slabosti pila kave v upanju da bo kej bols...in ni blo...hg sem mela zmer 140 vcas tud vec :)

Se mi zdi,da ti res rabis pavzo...mal dopusta..pa velik pocitka...res pazi nase,ker zdej se pazis za dva :)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2005 11:45:14   
pravljica
mene je G zaradi vrtoglavic in posledično omedlevic poslala naprej do internista (zmeri ekg, pritisk ipd)...on pa itak nič ne more, je rekel da ni zdravila...postavil je diagnozo (ne vem kak se reče) in priporočilo, da lahko pridem po nosečnosti
pritisk je nameril 125/80 - zraven pa napisal da je nizek :zmeden:, kaj je potem šele pri tebi
povedal je, da je to zato, ker se mi v določenih primerih žile razširijo in na hitro odteče kri, potem pa itak vem, kaj mi je storiti - v sedeč ali v ležeč položaj, da je bolje
to je blo vse

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2005 19:06:58   
Grascakinja
Mislim, da je pa kljub vsem neprijetnostim še zmer boljš prenizek kot pa previsok pritisk.

Kar punce predlagajo - o dopustu pa mal relaksacije, pa pomoje tudi ni slaba ideja!

Več ti pa skoraj ne vem svetovat. Če se boš bolje počutila, pojdi k zdravniku, da vsaj pregledata možnosti.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?