Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Spl. zdravnik - vrtoglavice 2.2.2005 9:55:52
|
|
|
|
Janika
|
Men se zdi da bi ti dopust in pocitek dobro deu
|
|
|
|
Spl. zdravnik - vrtoglavice 2.2.2005 9:57:53
|
|
|
|
Grascakinja
|
Po moje bo to zaradi nizkega pritiska. Koliko pa je? Jaz ti svetujem, da počasi vstajaš, malo telovadiš, sem ter tja spiješ kako kavico (ne več kot eno na dan), da se ti malo pritisk dvigne. Če te ful skrbi, pa pojdi še do osebnega zdravnika. LP Pupa
|
|
|
|
Spl. zdravnik - vrtoglavice 2.2.2005 10:02:30
|
|
|
|
ANJA5
|
Pri zadnjem obisku pri G je bil 105/65. Sej mi je rekla, da je nizek ampak kaj naj. Kavico vsak dan pijem ampak se mi zdi da ni efekta. Kaj pa misliš o krvnih preiskavah. A misliš da mi lahko kaj manjka? Anja
|
|
|
|
Spl. zdravnik - vrtoglavice 2.2.2005 11:22:33
|
|
|
|
dory
|
Oi...jest sem mela baje celo nosecnost nizek pritisk..zdej se bom zlagala kolk...pa so mi vseen v prorodnisnici na dan nepricakovanega poroda nameril visok pritisk 160/110:zmeden:...jaz pa celo nosecnost zaradi vrtoglavic,glavobolov in slabosti pila kave v upanju da bo kej bols...in ni blo...hg sem mela zmer 140 vcas tud vec :) Se mi zdi,da ti res rabis pavzo...mal dopusta..pa velik pocitka...res pazi nase,ker zdej se pazis za dva :)
|
|
|
|
Spl. zdravnik - vrtoglavice 2.2.2005 11:45:14
|
|
|
|
pravljica
|
mene je G zaradi vrtoglavic in posledično omedlevic poslala naprej do internista (zmeri ekg, pritisk ipd)...on pa itak nič ne more, je rekel da ni zdravila...postavil je diagnozo (ne vem kak se reče) in priporočilo, da lahko pridem po nosečnosti pritisk je nameril 125/80 - zraven pa napisal da je nizek :zmeden:, kaj je potem šele pri tebi povedal je, da je to zato, ker se mi v določenih primerih žile razširijo in na hitro odteče kri, potem pa itak vem, kaj mi je storiti - v sedeč ali v ležeč položaj, da je bolje to je blo vse
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?