ROmama -> Priprava na krst (10.3.2008 10:04:29)
|
Prejšnji teden sva izvedela, da morava pred krstom najinega otročka iti na prirpave za krst. Star je tri mesece in se samo doji, največkrat na 2 uri ali še manj. Priprava traja 3 ure plus pol ure do tja, tako da malega nikakor ne moreva dati v varstvo. Problem je tudi v tem, da ne zna piti po flaški. Nama so sicer rekli, da ga lahko vzameva sabo, vendar si ne predstavljam, da bo 3 ure poslušal in gledal, ali pa spal tam. Na predavanjih pride lahko tudi do 50 parov. Da ne govorim o tem zaprtem prostoru. Sem kar malo slabe volje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] No itak če bo jokal, ne bom mogla poslušat predavanja, pa še druge bo motilo. Bomo videli kako bo. AJa potem ti pa še rečejo, da mora biti tudi boter na predavanjih, milim haaalooo. Boter bo moj brat, ki je od bližnjih edini poročen, živi 110 km stran od mene, ima tri otroke, od tega je najmlajši dvomesečnik od rosjtva v bolnišnici in je mamica vsak dan pri njemu, pa še popoldne ima službo ta teden. HB je naš župnik rekel, da mu ni treba priti. Kako je pa pri vas s temi pripravami? Tudi komplicirajo? Jaz mislim, da so lahko veseli, da želimo otroke vzgajati po krščanski veri al nee.
|
|
|
|