Nogavica -> RE: naš dojenček (12.3.2008 14:36:53)
|
Jo skozi pojemo v avtu (mogoče sem se v kaki besedici zmotila) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Štorklja je iz toplih krajev včeraj k nam prispela, nam prinesla je dojenčka in je odletela. Naš dojenček joka, kaj bi naredili, kaj bi postorili, da bi ga umirili? Dajmo mu ropotuljico. Šak, šak, šak, šak, šak, šak, dojenček še kar stoka. Šak, šak, šak, šak, šak, šak, še bolj naglas se joka. (še 1x) Štorklja je iz toplih krajev včeraj k nam prispela, nam prinesla je dojenčka in je odletela. Naš dojenček joka, kaj bi naredili, kaj bi postorili, da bi ga umirili? Pa ga nahranimo. Njam, njam, njam, njam, njam, njam dojenček še kar stoka. Njam, njam, njam, njam, njam, njam, še bolj na glas se joka. (še 1x) Štorklja je iz toplih krajev včeraj k nam prispela nam prinesla je dojenčka in je odletela. Naš dojenček joka, kaj bi naredili, kaj bi postorili, da bi ga umirili? Pa ga popestujmo. Sem in tja, sem in tja, dojenček več ne stoka. Sem in tja, sem in tja, nič več se ne joka. (še 1x)
|
|
|
|