blato (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

łiłi -> blato (10.3.2008 9:12:27)

vcerej sem pri svojmu sincku vidla rdece nitke v blatu.star je 6 tednov,ga hranim na flasko.zgleda kod bi ble rdece nitke.sem klicala pediatrinjo pa sele jutri dela.ful sem zivcna,a je mela kera isto tezavo.prej sem ga hranilaz aptimilom pa je bil ful zaprt,zdej sem presalatal na hiip pa kaka 3 kreat na dan ampak se vseen ful ful napenja,cist rdec rata.

ULLA K -> RE: blato (10.3.2008 13:16:54)

to ponavadi pomeni alergijo na kravje mleko, ki je kar pogosta pri dojenčkih, saj so beljakovine v kravjem mleku težko prebavljive...če dojiš, te bodo dali na dieto brez vseh mlečnih izdelkov, sicer pa obstajajo adaptirana mleka za alergike (lako dobiš na recept)...

lahko pa da je kakšen virus, ki tudi lahko povzroča krvavitve iz črevesja ali bakterija. Če je virus se ne zdavi, le opazuje otroka, če je bakterija pa ga dajo na antibiotike.

če se krvave nitke ponavljajo, pojdi kar k pediatru!

več o tem pa si lahko prebereš na med.over.com, forum pediatrija - je ogromno napisanega na to temo!

UPAM, da bo kmalu minilo
lp

ULLA K -> RE: blato (10.3.2008 13:20:15)

eh, pardon: med.over.net

poskusi tukaj:

http://med.over.net/forum5/search.php?46,search=krvave+nitke+v+blatu,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=THISONE

tejcek19 -> RE: blato (10.3.2008 13:24:43)

ulla k je lepo napisala

pri nas je so bile krvave nitke po hudi driski
so pa potem ugotovili, da ima tudi alergijo na kravje mleko
nitke so trajale kar dolgo - več mesecev

če so nitke posamezne, ni nič hudega, če jih je veliko, ali trajajo dlje časa, pa je treba natančneje ugotavljati vzrok in spremljati hemoglobin v krvi

Stran: [1]