timika -> RE: Trebušček (10.3.2008 10:32:58)
|
hojla, ja, trebuh je lahko vrag - za lepega moraš biti pri vadbi zelo vesten, že teden brez trebušnjakov se pozna. Je pa tudi res, da se vadba tudi zelo hiitro pozna, ko enkrat delaš redno. Moja izkušnja - morda pomaga; vse življenje se mi zdi, da sem delala trebušnjake, trebuh se mi pa zdi, da imam sedaj - pa še nosečnost vmes - lepši kot prej, ko sem bila najstnica. Namreč, ves čas sem delala trebušnjake z nogama v opori, dokler nisem sama enkrat skontala, da jih lahko naredim 300, pa ne bo veliko od tega, ker krepim vrat in zgornji del telesa, ne pa trebuh. Potem sem začela delat drugače, jih je potrebno bistveno manj, ampak so težji: samo podlaga, normalno pokrčiš noge, in dejansko si vizualiziram, kako pritiskam hrbtenico v tla, torej se dvigujem zelo malo, ampak trebuh peče že pri 30-tem. Tako da, jaz jih sedaj ne delam več kot 50 na dan. je pa res, da je za to vajo treba imeti že malo podlage in čutiti, kje imaš mišice. Ker če ne stiskaš pravih mišic, jib lahko delaš kot nor, pa ne bo veliko od tega. Rezultat je fenomenalen - nimam sicer radiatorčkov, ker mi nikoli niso bili všeč, ampak tak lep raven ženstven trebušček...je pa res, da so se mi dojke po porodu povečale za eno številko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in postava izgleda tako dosti lepše. Ne obupat in ne se matrat preveč - vse se da tudi z manj vadbe, pa da je tista taprava za določeno mišico. Veliko uspeha! T
|
|
|
|