|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Uporaba avtosedežev
10.3.2008 21:42:48   
Naja30
Oh ja, tega je ogromno. Na žalost.
Pred vrtce bi pa itak morali kdaj pa kdaj kakšno policijsko zasedo dat, da jih mal pregledajo. Kako bi se šele pol vezali vsi!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.3.2008 21:59:29   
picola1
Joj, sploh nisem vedela, da je tega tako veliko...user posted image Čist sem bila šokirana, ko sem tole brala...Res svašta.

Me pa zanima, če ve sedite zadaj ali se privezujete? Jaz sem se ful navadila privezat in sedaj mi sploh več ni jasno, zakaj neki se ljudje ne privežejo tudi zadaj( in zakaj se tudi sama nisem še do pred enim letom)...Sej je ja logično, da se ti pri ne vem kolk na uro tut marsikej lahko zgodi pa čeprav si na zadnjem sedežu...
Zanimivo, kolk ti ene stvari sčasoma postanejo samoumevne...user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.3.2008 22:06:00   
majcis
jz bi tuki samo to dodala

user posted image

se je pa na srečo dobr končaluser posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.3.2008 22:10:58   
Anonimen
Jaz sem vedno privezana, nima veze, ali spredaj ali zadaj. In ce gremo kam obe sestri in starsa, vedno tezim sestrama, ki zadaj nista pripete. (sam ok, oni dve imata ze 25 in 23 let user posted image )

(odgovor članu majcis)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.3.2008 22:18:57   
bumerang
Ko vozim, se vedno privežem. Se brez pasa počutim tako neprijetno, da ne bi mogla vozit niti par metrov.
Zadaj se tudi privežem, mi je pa občutek zoprn. Se pa privežem zaradi spoštovanja do voznika, ker če njega ustavijo, bo on zaradi mene plačal kazen.
Da bi pa otroka vozila neprivezanega pa ne pomislim niti pod razno. Niti za en meter. Niti od garaže do privoza k hiši. In ne samo da ne pomislim, tudi isofix sedež želim imeti.
Vidim pa tudi jaz vsakodnevno starše, ki privažajo in odvažajo otroke, ki ne sedijo v avtosedežu, čeprav le ta je v avtu. Zadnjič sem vozila za eno punco za katero vem, da je sestra na intenzivni  negi, njen triletnik pa je skakal po zadnjem sedežu. Pa ni šla samo do prve hiše.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.3.2008 7:47:44   
JABOLKO3
Živjo!

Sem čisto zgrožena, ko vse tole berem, jaz namreč pred našim vrtcem in šolo do sedaj česa takega nisem videla. Če pa bi bila to stalna praksa tudi pri nas, bi zagotovo poklicala na najbližjo policijsko postajo in jih povabila, naj pridejo malo evrčkov nabrat - dovolj bi bilo, da se parkrat postavijo ob cesto nasproti vrtca in vse take kršitelje pokasirajo, pa bo hitro red. Prav gotovo bi to naredila, pa ne iz žlehnobe, ampak zaradi občutka, da je treba nekaj ukrenit zaradi teh otrok, ki imajo tako neodgovorne skrbnike - ker tem ljudem karkoli govorit bi bilo brez smisla, če se tako obnašajo, si itak ne bodo pustili soliti pameti.
Tisti, ki ste vsakodnevno priče takim kršitvam, razmislite, ali bi bilo tudi pri vas smiselno na ta način ukrepati - morda celo rešite kakšno otroško življenje.

Lep dan vsem.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.3.2008 8:10:58   
Lianna
Opažam nepripete otroke. Otroke na kolesu brez čelade, na rolarjih, skiroju brez čelade itd. Tudi na takih prevoznih sredstvih se mi zdi varnost pomembna-torej čelada.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.3.2008 8:12:19   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Jaz sem vedno privezana, nima veze, ali spredaj ali zadaj. In ce gremo kam obe sestri in starsa, vedno tezim sestrama, ki zadaj nista pripete. (sam ok, oni dve imata ze 25 in 23 let user posted image )

Tudi jaz težim če se kdo usede v avto in se noče pripeti. Moja pravila so, da kdorkoli se z nama vozi mora biti pripet. Čeprav jaz nisem voznicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?