darjaaaa -> RE: Z dvoletnikom v Egipt (5.7.2009 10:15:28)
|
Ravnokar sem se vrnila iz Sharm el Sheika. Z drisko, ki še kar traJA. Nekaj mojih opažanj : - izbira hotela ni vedno garancija, da se ne okužiš. S hčerino družino z dvema otrokoma (5 in 6 let) smo bili v Magic lifu, ki naj bi bil neko zagotovilo, da se kaj takega ne bi dogajalo. Vsi odrasli in starejša vnučka smo dobili drisko. No, oni so jo s Seldijarjem nekako pozdravili in so še v Egiptu, jaz pa sem se vrnila in jo še kar imam. - Seldiar je zelo moćno zdravilo in se orokom pod 5 let ne daje (tako piše v navodilih) . No, mi ga tudi starejši vnučki nismo dali. Za otroke je priporočljiveši novi linex forte. - Vsi smo se zelo pazili, kar pomeni, da nismo jedli sveže zelenjave, neolupljenih sadežev, pili le ustekleničeno vodo,...Je pa problem pri koktejlih, kjer ti, tudi če rečeš, da ne, vsipajo malo ledu, ki pa najverjetneje narejen iz vode iz pipe. - Moja ugotovitev : Seveda je treba čimbolj paziti pri hrani in pijači, a zaradi driske ni potrebno obupavati. Tudi če pride in je ne spremlja vročina, jo je treba jemati stoično, kljub vsemu uživati, piti VELIKO MINERALNE VODE - tudi otroci, da se dobijo izgubljeni minerali. Če ste se že odloili, kar pogumno na pot, bodite pazljivi in - uživajte! LP
|
|
|
|