jagoda77 -> RE: darilo za osmi marec (10.3.2008 9:48:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncicaT draga mamica, on namesto da bi prevzel odgovornost za otroka kot oče... se je spustil v "objem" sodelavki, poleg malega otročka (pazi dete je staro komaj 6m- in ti utrujena..) ima čas razmišljat o tem kako nista kompatibilna.... hmmm..totalno neodgovorno. no ne pretiravat, ni se pustil v objem s sodelavko, niti avtorica posta ni napisala, da ni dober oče, skrhal se je samo njun odnos in ne vem, zakaj bi moral potem bit moški takoj bedak, ji je vsaj odkrito povedal kako pa kaj, pa vseeno bolje sedaj, kot pa da bi to rekel čez nekaj let, vmes imel pa ljubice. Malo razmišljajte še s kakšnega drugega vidika. če dva ne gresta skupaj, enostavno ne gresta, pa pri tem oba trpita... tudi sama sem enkrat končala vezo, kjer takratni fant ni moral dojet, da kako greva lahko narazen, pa sem mu razložila vse kako se počutim v vezi in kako razmišljam. Čez pol leta me je klical, da mogoče me takrat res ni najbolje razumel, ampak sedaj vidi, da je res bolje, da sva šla narazen, ker je on srečen, jaz sem bila pa tudi.
|
|
|
|