dejčka2 -> RE: trtica ali hemeroidi (9.3.2008 22:15:23)
|
Meni so pri porodu zlomili trtico, bolelo je kot hudič, se nisem mogla pripognit, sedela nisem 6 mesecev normalno, bolelo me je pa kar dobrih 5 let po porodu. 1 mesec po porodu, sem šla zaradi neznosnih bolečin k svoji splošni zdravnici in jo prosila naj mi pomaga. Ker je bil to moj 2 porod sem vedela, da je nekaj hudo narobe, saj me pri 1 porodu, ni bolela "rit", pa me je dala na slikanje, kjer so mi ugotovili zlom trtice. Saj sem malo jamrala že v porodnišnici, pa mi je rekla sestra da sem občutljiva. Če te boli trtica samo kadar se nagneš nazaj, sigurno nimaš strte, mogoče nalomljeno, ali nekaj takega, se najbolj ne spoznam na to. Jaz samo vem, da sem z ravnimi nogami lezla na posteljo in iz postelje, počepnit se nisem mogla, oblačenje spodnjic, pa je bila umetnost. V glavnem, 4 lekadole na dan sem jedla 4 mesece, ker pri zlomu trtice, pač ne morejo nič. Zakaj pa je do tega prišlo, pa nočem več pogrevat, res pa je da sem, zaradi tega, 3 punčko rodila s carskim rezom v ptujski porodnišnici, mariborska me ne vidi več. Oprosti da sem se razpisala, ampak vem da te zelo boli, jaz sem lahko sedela samo na žogi za gimnastiko, kjer pa je niso imeli pa sem pač stala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Upam, da te bo hitro minlo, drugače pa ob pogledu na štručko pozabiš vse bolečine. lp
|
|
|
|