|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trbovlje materinska šola
9.3.2008 18:04:46   
ring
A mogoče katera ve, kdaj bo materinska šola v Trbovljahuser posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.3.2008 6:33:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRBOVLJE MATERINSKA ŠOLA
9.3.2008 18:33:56   
anteja
Pozdravljena, someščanka!

Jaz sem izvedela, da naj bi bila materinska šola 2. teden v mesecu - torej ta teden, ki prihaja. PA NI NIČ OD NIČ. Mogoče bo pa drugi teden. jaz bom v torek malce vprašala pri G, ko mam glih kontrolo!!!!
Lep pozdrav, če pa kaj izveš - PA JAVI!!!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.3.2008 6:33:26 >

(odgovor članu ring)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2008 19:16:42   
cambi
Pozdravljene!
Vidim, da nisem edina, ki čakam na tolo šolo!
V četrtek sem govorila s sestro, ki dela pri Fakinovi, pa je rekla, da bo materinska šola od 17-ega marca naprej in da gejo sedaj ta teden vabila vn.
A mogoče katera ve, a to traja cel tedn? A boste ve hodile same al bo vajina "slabša" polovica tud zraven? Ker moj mal cvika, da bo sam od moških!;))))
LP

(odgovor članu anteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2008 20:17:21   
ring
jaz mislim da bo kar veliko bodočih očkov.jaz bom šolo obiskala tretjič paje bilo zelo veliko bodočih očkov.punce kdaj mate rokuser posted image aja  šola je 4krat v tednu.

(odgovor članu cambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 9:11:04   
Tajska
Mogoče veste, ali bo tečaj za zgodnjo nosečnost tudi v tem terminu? Jaz namreč čakam že več kot dva meseca na ta tečaj. Zdaj pa nisem niti prepričana, če mi bo kaj koristil, saj informacije o tem, kaj lahko in kaj ne v prvem trimesečju niso več aktualne....

(odgovor članu ring)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 9:22:13   
anteja
HELLO!

TAJSKA: predavanje za zgodnjo nosečnost je bilo 15.2.2008 in takrat smo bile na predavanju tiste, ki imamo rok marca ali pa aprila - tko da je bilo to predavanje popolnoma zgrešeno, saj smo že vse to dale čez...

Jaz sem noseča drugič in prvič pred cca. 4 leti je bil moj na predavanju POROD zraven, pri drugih pa ne. Zdaj bom pa vprašala ali mora na to predavanje še enkrat, ali tudi brez tega dobim potrdilo zanj.
Rok imam 16.4.2008 in že nestrpno pričakujem....in odštevam... aja, prihajam pa iz Trbovelj.
Lep pozdrav, pa kej sončke zrihtite!!!

(odgovor članu Tajska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 14:35:43   
cambi
alo!
Jst mam rok 25.4. in sem prav tako kot Anteja tudi iz Trbovelj! Kje ste pa zvedle za tole predavanje Zgodnja nosečnost, ker jst nisem nč dobila domov, pri ginekologu mi pa tud noben ni nč omenu!
Morm pa povedat, da sem dons prvi dan doma in mam kr "problem" s časom!
Ampak sej bo!
Lp

(odgovor članu anteja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 11:12:04   
anteja
Evo, drage forumke - Zasavke!!

Materinska šola se prične PRIHODNJI TEDEN:
  •  v ponedeljek, 17.3.2008 ob 12.30 - POROD IN PORODNO OBDOBJE (DR. FAKIN)
  •  v torek, 18.3.2008 ob 12.30 - DIHALNE VAJE,RELAKSACIJA IN IN PRITISKANJE, OGLED PORODNIŠNICE (babica EVA) MOŽEKI!!!!!!
  • v sredo, 19.3.2008 ob 12.30 - DOJENJE (višja med. sestra Sonja)
  • v sredo, 19.3.2008 ob 13.15 - NEGA IN OPREMA NOVOROJENČKA (dipl.med.ses. Katarina)

Lep pozdrav in se vidimo!!!

(odgovor članu cambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?