otroške pesmice...kje jih najdem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lefairyon -> otroške pesmice...kje jih najdem (1.2.2005 21:52:25)

najprej lep pozdrav vsem rr-jevkam
imam vprašanje...ali katera ve za kakšen link do otroških pesmic z glasbeno spremljavo? iskala sem po netu pa nisem našla nič, kar bi lahko dol snela pa da je zastonj...ostal mi je samo dc++ ampak s temu še nisem čisto domača...;)
hvala že vnaprej...:)
lep pozdrav, nadi

buči -> otroške pesmice...kje jih najdem (2.2.2005 7:24:47)

Jaz sem našemu kupila pri Dnevniku CD Pedenjped, besedila sem pa skopirala iz knjigic v Knjižnici. Kupila sem mu še Šmentana muha - otroške narodne pesmice (tudi pri Dnevmiku). Zelo uživa. Pokliči na uredništvo, gotovo se bo dalo še kaj urediti, ker nikoli ne prodajo vsega.

LP :kuza:

Taša -> otroške pesmice...kje jih najdem (2.2.2005 7:42:23)

Na dc++ najdeš res vsemogoče, kar hočeš, jaz sem čez vikend glih dol vlekla pesmice Pike nogavičke.... Malo se potrud, ker se splača

BUČKO -> otroške pesmice...kje jih najdem (2.2.2005 8:05:00)

:zmeden::zmeden2:Kaj je to dc++ a je to kaka int.stran?:sloncek:

filipinka -> otroške pesmice...kje jih najdem (2.2.2005 9:58:22)

:zmeden2:Tudi jaz bi rada vedela! Ej, par dni ne grem na RR pa več nič ne vem. Kaj, če sploh ne bi odkrila RR-ja???:zmeden2: Bla bi totalno out mami!:(

Taša -> otroške pesmice...kje jih najdem (2.2.2005 10:11:32)

To je program za dol loudat filme, glasbo..... na tak način kot Kaza oz. Sheraza...... Je pa baje malo bolj zakompliciran program, ker ga je moj kar nekaj časa študiral... Se pa potegne dol z interneta.........

Anonimen -> otroške pesmice...kje jih najdem (2.2.2005 20:26:10)

Bi lahko katera napisala, katere parametre in kam je potrebno vpisati, ko dol spraviš dc++, jaz ga imam, pa mi ne dela.
Kazaa pa pod "otroške pesmi" ne najde prav nič.

Stran: [1]