|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
2.9.2008 16:49:37   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: san

janarjevo ogrlico sem jaz dobila od prijateljice, se jo pa baje da naročit preko neta iz avstrije, koliko je cena, žal ne vem. ona jo ima že več kot devet let, ker jo je nosil še njen sine.

čemu vse je pa namenjena ta ogrlica?

sem že prebrskala, zakaj!
san jaz sem prebrala na med.over, da ni priporočljiv jantar niti za odrasle, kaj šele za otroke! saj te nočem strašit, sam prebrala sem tako!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
2.9.2008 19:48:16   
terida
GH: Jaz tudi vse sama doma kuham, čeprav je prav smešno, ko kuhaš samo 3 koščke korenja. In potem je tega tako malo, da se s paličnim mešalnikom skoraj nič ne zmiksa in je treba z vilicami pretlačit. Smo pa do zdaj poskusili samo korenček (po začetnem navdušenju ga potem naslednje dneve ni skoraj nič več pojedla) in krompir (tu je šlo bolje). Ker sem do zdaj polno dojila, smo na novo začeli tudi s čajem. Kupila sem ji lonček od Tommee Tippee, kjer mora z usti skupaj stisnit, da kaj priteče. Danes sem ji prvič to dala in nisem čisto prepričana, da je pogruntala kako se dela. Ali pa je pa ji čaj ni všeč, ker prav dosti ni spila. A ima tudi katera od vas ta lonček ali ste bolj na Aventovih?

Jogurt: meni je patronažna rekla, da se ga lahko da pri 6 mesecih.

Dojenje: Tudi Eriko zanima vse kar se okrog dogaja, ko se je treba dojit. Zunaj jo že zelo težko dojim, ker se non-stop obrača in mora vse videt. Doma je bolje. Vedno jo dojim leže in navadno se kar podoji "v miru" (beri: brca kot nora in se z nogami odriva od mene, z rokami pa me vleče za lase, modrc ali majico, a se vsaj ne sunkovito obrača proč - ko to počne zunaj mi vsakič skoraj bradavico odtrga). Sicer pa se čez dan doji še vedno približno na 3 ure.

Spanje: Ponoči je še vedno pridna - med 22h in 7h se zbudi 1x ali pa celo nikoli (to je bolj redko). Je pa postalo bolj problematično dnevno spanje. Včasih mi je zares veliko spala čez dan, zadnje čase pa spi 4-krat po pol ure.

Zobki: Prvi spodnji enki se počasi pridružuje še druga, tako da je bila danes kar sitna in jokava, kar ji sicer ni kaj dosti podobno. Tudi bolj topla je bila kot navadno, tako da sumim, da ima malo vročine. Nisem ji še pomerila, ker imamo tisti "termometer duda", ki ji ni preveč všeč. Calgela pa še nimam, a bom šla ponj jutri, ker vidim, da vašim user posted image pomaga. Sem pa vseeno malo skeptična a naj ji to dajem, ker sem videla na spletni strani ene lekarne, da vsebuje tudi etanol. Ampak, če oni pravijo, da se lahko uporablja od treh mesecev naprej, potem bo to verjetno res...

M: Tudi jaz je še vedno nimam, čeprav me je za vikend nekaj tako zbadalo, da sem bila prepričana, da bo to to. Pa ni bilo. Tudi prav.

Voziček: Jaz jo imam še vedno v košari. Sem jo prejšnji teden prestavila v športni voziček, pa ji ni bil všeč. Samo tudi v tem ne bo mogla več dolgo bit, ker hoče okrog gledat. Ne vem... bom še kakšen dan počakala in potem spet poskusila s športnim.

Jantarjeva ogrlica: Lahko katera na hitro razloži kaj je to in za kaj je dobra?

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
2.9.2008 20:41:17   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Kupila sem ji lonček od Tommee Tippee, kjer mora z usti skupaj stisnit, da kaj priteče. Danes sem ji prvič to dala in nisem čisto prepričana, da je pogruntala kako se dela. Ali pa je pa ji čaj ni všeč, ker prav dosti ni spila. A ima tudi katera od vas ta lonček ali ste bolj na Aventovih?

Jantarjeva ogrlica: Lahko katera na hitro razloži kaj je to in za kaj je dobra?

jaz imam aventovega pa sem razočarana nad njim. mi je že ene parkrat stočil in to v nahrbtniku tako, da sem imela vse cotke mokreuser posted image ,bom kupila tommee tippee. a se ti zdi vredu, si kupila tega, ki je sedaj v bc katalogu?

jantarjeva ogrlica, pa naj bi služila lajšanju bolečin pri izraščanju zobk, sam jaz sem prebrala na med.over, da ni vredu, naj še povedo druge!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
2.9.2008 21:40:36   
Katiandi
Dober večer!
Smo bili danes v šopingu, naredili zalogo plenic za kar nekaj časa. Smo se nazaj grede še ustavili pri mojih starših in je bil revež tako zmatran ko smo se odpravljali,da ni hotel zaspat v avtu. Sem ga nekaj časa mirila in zgubljala živče ob joku, potem sem ga pa ven vzela in dala na zizo kar v avtu (čeprav vem, da ni prav).
Jaz še tudi nimam M, upam da je še dolgo ne bo.
Naš Jaka ima od Aventa flaško in smo zadovoljeni z njo. Nekajkrat se nam je razlilo, ampak to smo bili sami krivi, ker nismo dovolj flaške zategnili in je spuščala.
NČK, držim pesti, da se tvoja Anja hitro pozdravi. 

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
2.9.2008 22:22:24   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: san

aja, a mate že vse M? moje ni še od nikoder, sej ne da si jo želimuser posted image , ampak me zanima?

jaz je še nimam, hvala bogu, je nič ne pogrešam! to je še zaradi dojenja! bi ga kar do enga 10 leta dojila, sam da je ne bi bilouser posted image

drugače pa san hvala za pohvale mojega mišeka malega!

še ena brez M.
Mene pa M ne ovira. Zdaj ko je lunette tukaj, pa sploh ne. Edino kar me moti pri moji M je njena nepridvidljivost. In pa tisti teden preden se prikaže. Uf, teden pred M sem taka cmera, da je za zjokat user posted image .

Hvala za dobre želje za anjo. Je res tako flekasta, da se je še dohtraca zmedla.
Jo pa imamo tudi pri nas prvič to bolezen ... zanimivo pa, da jo je v času naše odsotnosti imela soseda, taspodnja soseda. (Tazgornja pa verjetno tolk kadi, da ji še rak ne pride do živega.) Res je nenavadno. Morda pa je kakšna manjša hm, epidemija?

Ja, matiaj pa se je  pa včeraj zbolel, na morju je bil ... zaenkrat še en vem, ali je 6. bolezen.

ZNAKI 6. BOLEZNI: tri dni vročina (pri nas 1x nad 38 pri anji .... matija včeraj 39 ,,, zdaj 37.3), nato pa pojav rdečih pikic, ki niso izbočene nad kožo in sicer "potujejo" pikice od glave, na trup, splovilo, roke in nazadnje na noge. Po treh dneh ni več vročine! Bolezen (od 1. dne vročine dalje se šteje) traja 7-10 dni. Zdravljenje: zdravnica ni dala nobenih posebnih napotkov, pravzaprav nobenih napotkov.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
2.9.2008 22:25:05   
terida

jaz imam aventovega pa sem razočarana nad njim. mi je že ene parkrat stočil in to v nahrbtniku tako, da sem imela vse cotke mokreuser posted image ,bom kupila tommee tippee. a se ti zdi vredu, si kupila tega, ki je sedaj v bc katalogu?

AAAAAAAAAAAA!!! Ne morem verjet, da se mi je spet to zgodilo. V BC ga imajo v akciji, jaz sem ga pa kupila v Mercatorju, pri čemer sem bila isti dan tudi v BC! Ej, pa to se meni stalno dogaja! Sem zelo proti reklamam in razne prospekte (kot na primer aBC novičke) vržem v smeti še preden jih dobro pogledam. Evo, zdaj pa imam. Čisto prav mi je user posted image

No, da ti odgovorim: Ja, imam tega in kar se razlivanja tiče je super - ni šans, da bi se ti kaj polilo. Kar se uporabnosti tiče pa moram šele videt, ko bo dejansko pogruntala kako se pije z njega.

jantarjeva ogrlica, pa naj bi služila lajšanju bolečin pri izraščanju zobk, sam jaz sem prebrala na med.over, da ni vredu, naj še povedo druge!

Hm... ne razumem najbolj kako naj bi to delovalo... Mogoče bom ob priliki pogledala na internetu, zdaj se grem raje pocrkljat k user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
2.9.2008 22:31:29   
Naša črtica koraka

GH: Jaz tudi vse sama doma kuham, čeprav je prav smešno, ko kuhaš samo 3 koščke korenja.

Alora, skuhaj več korenja, le tako se da zelo lepo s paličnim spasirat (oz. jaz zmiksam) in pride prav čudovita kašica ... ko kupljena. Preostanek ohladim in zamrznem. Ti mali zamrznjenčki prav pridejo, ko potem delaš mikse različnih zelenjav in sadja.

Sicer sem za to, da se naredi kar se da sveže ... samo pojem SVEŽE je decembra vprašljiv, zlasti kar se tiče dodanih kemikali (od tistih za rast, do tistih za konzervans) ... zato bolj verjamem v svoje zmrznjeno korenje, z vrta mojih družinskih vrtnarjev.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
2.9.2008 22:39:04   
Naša črtica koraka

AAAAAAAAAAAA!!! Ne morem verjet, da se mi je spet to zgodilo. V BC ga imajo v akciji, jaz sem ga pa kupila v Mercatorju, pri čemer sem bila isti dan tudi v BC! Ej, pa to se meni stalno dogaja! Sem zelo proti reklamam in razne prospekte (kot na primer aBC novičke) vržem v smeti še preden jih dobro pogledam. Evo, zdaj pa imam. Čisto prav mi je user posted image

No, da ti odgovorim: Ja, imam tega in kar se razlivanja tiče je super - ni šans, da bi se ti kaj polilo. Kar se uporabnosti tiče pa moram šele videt, ko bo dejansko pogruntala kako se pije z njega.

kompliciranje brez potrebe. Naši dojeni otročički znajo piti iz kozarca. Če vsak dan malo pijeta iz kozarca, se prav lepo navadi in ne poliva. Anja je že pila iz kozarca in je navdušena. Jaz pa tudi. Prilepim slikice (oh, ko bi lahko filemček kako pije user posted image ).
Včasih se mi zdi, da prodajalci z vsemi temi pripomočki za dojenčke iz nas delajo dojenčke.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
2.9.2008 23:52:59   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Smo pa včeraj imeli obisk patronažne. Nas je mal prišla pogledat kako napredujemo in je bila kar zadovoljna. Pa zaradi uvajanja GH je prišla in je reka da nj ne kompliciramo z delanjem domačih kašic ker je samo škoda časa pa še preveč dela je pa še vse je zapacano. Tako da je rekla da nj kr kupujem že narejene kašice in vsako stvar počasi uvajam in naj ji dajem 2 dni isto, ker bom le tako videla če je na kaj alergična in pol po 2 dneh spet kakšno drugli kašico (beri drug okus).

Svašta, vsi neki govorijo o domačem korenčku, brez konzervansev, domača zelenjava, ta patronažna pa kar kupit kašice...ma res vsak po svoje...sploh ne veš več kaj je prav.

Za jantarjevo ogrlico pa tudi jaz še nisem slišala.

Jogurt: meni je patronažna rekla, da se ga lahko da pri 6 mesecih.

Ma res ne štekam res da sem skoraj bjonda , ma vseeno... eni pravijo, da ne kravjega mleka do 1 leta, a jogurt pa lahko?? A ni iz kravjega mleka? Fajn bi bilo, če se res lahko da, ker se repertuar hrane kar lepo razširi, imaš pol na voljo skutke, jogurte, sirčke?? Pojma nimam, a katera kaj ve o tem?

M: Tudi jaz je še vedno nimam, čeprav me je za vikend nekaj tako zbadalo, da sem bila prepričana, da bo to to. Pa ni bilo. Tudi prav.

Enako Terida. Mene je že dvakrat tako šraufalo kot pred M, pa ni bilo nič. Zaenkrat je še ni. Juhu

A katera prakticira zamrzovanje kuhane zelenjave?? Jaz zaenkrat vse sproti kuham, ker ne vem kaj lahko dam zmrznit in kaj ne. V kaj pa dajete zmrznit? V posodice za led delat al v kaj drugega??

Dojenje je pri nas še vedno na 2,5 uri. Pojma nimam če imam dovolj mleka. To me najbolj bega. Zvečer se mi zdi, da ga je kar premalo, pa sem že 2x poskusila dat Alernovo za dodatek, pa je sploh noče pit. Se kremži in pljuva. Po Aptamilu je že v bolnici dobil pikice, pa potem še enkrat doma, pred 1 mesecem pa sem poskusila še enkrat pa je vse zbruhal. Očitno mu ne paše. Kaj ve dodajate zvečer??

< Sporočilo je popravil Špela100 -- 2.9.2008 23:54:29 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
3.9.2008 6:49:36   
jagoga
Dobro jutro,
danes me je že ob 5.30  drugič zbudil, verjetno je hotel reči, vse najboljše mami.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

A katera prakticira zamrzovanje kuhane zelenjave?? Jaz zaenkrat vse sproti kuham, ker ne vem kaj lahko dam zmrznit in kaj ne. V kaj pa dajete zmrznit? V posodice za led delat al v kaj drugega??

Jaz skuham nekaj korenčkov (2-3) jih zmiksam, potem pa malo dam probat, ostalo pa pohladit in v posodice za led in v zmrzovalnik.

V soboto je jedel banano in je bil tako navdušen, da jo je skoraj celo pojedel, ampak zdaj je pa že od sobote zaprt, tako da ta teden nisem še nobene druge stvari dodala, čakam da se mu opdpre in se pokaka.user posted image

Jogurte, skute se lahko daja že pred 1 letom starosti, ampak bom še v petek ko imam  posvetovalnico, vprašala zdravnico, kako je z jogurti in skutami.

Pri nas tudi še ni menstruacije, tako prav uživam, ker se ni potrebno še s tem ukvarjat.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
3.9.2008 7:47:42   
Klaudy
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Mi imamo obe flaški in se mi zdi, da je pri Aventovi prej pogruntala, kako se iz nje pije, ker ni potrebno tako močno potegnit. Pri oni pa še sedaj ji nič ne poteče ven. Ne vem, mogoče potrebujejo samo čas, da se navadijo in pogruntajo. Res pa je, da pri Aventova včasih poliva, če dobro ne zapereš, drugače pa sem zadovoljna.

M imam jaz že kar dolgo, zato vam kar zavidam, katere ste še brez.

ALi je katera pri svojem user posted image  opazila, da drži v pokončnem položaju rokice nazaj? Namreč pri naši Kaji sem zadnje dni opazila, da ko jo nosim pokončno drži rokice nazaj. Mislim, da tega ne bi smela počet. Moram vprašat sedaj po morju P, kako je s tem. Če ve katera kaj o tem, mi prosim naj napiše.

Joj, še dva dni in smo končno na morju. Jaz sem že nama z user posted image  malo prej vse spakirala. Za naju ni velik. Ko vedno imajo največ prtljage ta najmlajši.

ČAo

Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.9.2008 9:06:14   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Samo na hitro se javljam, ker potem šibam po opravkih... smo bili zdaj tri dni pri tašči, zato se nisem javljala.
Čestitke vsem zakladkom za vse nove dosežke!!! user posted image user posted image user posted image
In pikapokice za vse bolančke... upam, da se čimprej pozdravijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Podrobneje vas bom prebrala zvečer, ko bo več časa (upam)!
Aja! GH zaenkrat še ne maramo (razen jabolka - v res zelo majhnih količinah). user posted image
Smo pa danes stari POL LETA!!! user posted image
Pridne bodite in uživajte s svojimi zakladki!!!

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
3.9.2008 13:00:01   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

kompliciranje brez potrebe. Naši dojeni otročički znajo piti iz kozarca. Če vsak dan malo pijeta iz kozarca, se prav lepo navadi in ne poliva. Anja je že pila iz kozarca in je navdušena. Jaz pa tudi. Prilepim slikice (oh, ko bi lahko filemček kako pije user posted image ).
Včasih se mi zdi, da prodajalci z vsemi temi pripomočki za dojenčke iz nas delajo dojenčke.

sej jaz sem mu že tudi dala piti iz kozarca, sam , ko pa kam gremo se mi pa zdi bolj praktično, ker mu dam prekuhano vodo!

NČK a imaš Bumbo stolček? je vredu? lepe slikice!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
3.9.2008 13:10:47   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Ma res ne štekam res da sem skoraj bjonda , ma vseeno... eni pravijo, da ne kravjega mleka do 1 leta, a jogurt pa lahko?? A ni iz kravjega mleka? Fajn bi bilo, če se res lahko da, ker se repertuar hrane kar lepo razširi, imaš pol na voljo skutke, jogurte, sirčke?? Pojma nimam, a katera kaj ve o tem?

Zakaj lahko dojenčki jedo jogurt in sir, če do enega leta ne smejo uživati kravjega mleka?
Dojenčki ahko pričnejo uživati jogurt že kmalu po dopolnjenem 6. mesecu, torej je lahko jogurt ena izmed prve GH, sir pa je lahko prva trda hrana, ki jo dojenček že mora prežvečiti- torej ga lahko uživati po 8. mesecu. Jogurt in sir sta zaradi obdelave oz. zorenja dojenčku prijazna!

to sem prepisala iz sep. mame! sem se jaz tudi to sprašelala, kako je možno!

piše še , da naj uživajo navadnega polnomastnega, ker v sadnem je preveč dodatkov!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.9.2008 13:11:44   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Smo pa danes stari POL LETA!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
še enkrat toliko pa bo 1.svečka

< Sporočilo je popravil tina50 -- 3.9.2008 13:13:30 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
3.9.2008 14:17:11   
tina50
http://www.mojvideo.com/video-za-vse-mamice-tega-sveta/e72f8bd072f5f5196b90&category=rf&time=d&chid

poglejte, kako lepouser posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.9.2008 16:22:04   
perp
čestitke Tai-u in ostalim polletnikom user posted image user posted image user posted image

M tudi mi še nimamo. Imam pa res probleme z notranjim šivom, se mi kar nekaj dela. Moram dati skoz terapijo s svečkami in upamo na najbolje, drugače sledi ena operacija user posted image  Mah, važn da je z Nejčo vse ok.

GH danes je bila pri nas patronažna. Je zagovornica doma pripravljene hrane, nima pa nič proti raznim Frutkom in podobno. Je pa pohvalila našo malo kolk je velka glede na to, da e samo dojive. Sem se ji pa tudi zahvalila, da je na začetku ful ustrajala z dojenjem, da ni rekla pejte po Aptamil , ampak je rekla dejte probat še malo, pa še čez vikend, pa še malo .... potem je pa steklo.

NČK ful si dala dobro idejo z hrano. Se res splača več naenkrat skuhat potem pa zmrzneš. In isto glede pitja. A to ji daš kar steklen kozarec al imaš kakšnega plastičnega? Upam, da bo z Anjo vse ok.

Jogurt in skutke lahko jedo. Ampak ne sadne in in morajo biti polnomastne.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.9.2008 17:04:32   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: perp

A to ji daš kar steklen kozarec al imaš kakšnega plastičnega? Upam, da bo z Anjo vse ok.

kar steklen, najraje iz tega pije. Plastičen jo malo plaši ... ne vidi čez in potem ne ve kaj dogaja user posted image . Saj ji govorim VO-DA, VODA a me še ne razume. Pri steklenem kozarcu pa takoj ve zakaj se gre ... Komaj čakam, da se nauči slovensko user posted image .

Z anjo je vse ok. Hvala. Danes so izpuščaji manj zraziti. Je pa matija zbolel. Poleg neke alergije in neznane viroze ima še SUM na mikrosporijo ... jutri gremo v LJ na preiskave ... ja, to je pa tako, kot da bi se nas hudič držal ... očitno bo treba k maši user posted image . Takoj, ko ozdravimo. Da se še ona kaj ne naleze. user posted image

Verjamem, da matija NIMA mikrosporije.

Drugače pa sem danes anji ponudila jabolko. Tako se je kremžila, da joj! Prekislo ... bom šla v DM po brezgluteinske piškote pa ji bom te vmešala zraven ...

Tisti zeleni stolček pa je Bimbo, sposojen ... najprej je še kar marala notri sedet, zdaj pa sploh ne. Tudi jaz nimam dobrega občutka, ko jo notri posedem ... tako preveč naprej se drži. Malo bom še počakala, da se zares nauči sedeti, potem pa bom videla ...

No, tole za jogurte in skute je pa dobra novica. Čeprav, če pomislim kako kisle so te reči, naša pa še sladkega jabolčka ne mara ...
no, kaj pa sladka smetana, maslo ... ali potemtakem lahko tudi to je ... no, bolj kot dodatek za izboljšanje okusa, npr. pireju (noro dober z malček smetane in masla, četudi je brez soli).

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.9.2008 17:06:17   
Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Naši vrli polletniki:

TAI, MAŠA, TAJA, TOMAŽ   

vse naj, naj, naj, naj, najboljše!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 3.9.2008 17:11:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.9.2008 17:09:44   
Klaudy

Mi imamo obe flaški in se mi zdi, da je pri Aventovi prej pogruntala, kako se iz nje pije, ker ni potrebno tako močno potegnit. Pri oni pa še sedaj ji nič ne poteče ven. Ne vem, mogoče potrebujejo samo čas, da se navadijo in pogruntajo. Res pa je, da pri Aventova včasih poliva, če dobro ne zapereš, drugače pa sem zadovoljna.

M imam jaz že kar dolgo, zato vam kar zavidam, katere ste še brez.

ALi je katera pri svojem user posted image  opazila, da drži v pokončnem položaju rokice nazaj? Namreč pri naši Kaji sem zadnje dni opazila, da ko jo nosim pokončno drži rokice nazaj. Mislim, da tega ne bi smela počet. Moram vprašat sedaj po morju P, kako je s tem. Če ve katera kaj o tem, mi prosim naj napiše.

Joj, še dva dni in smo končno na morju. Jaz sem že nama z user posted image  malo prej vse spakirala. Za naju ni velik. Ko vedno imajo največ prtljage ta najmlajši.

ČAo
[/quote]

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.9.2008 17:14:09   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudy

ANJA ne. Žal ti ne znam pomagat. Mogoče bi šla k svojemu P na posvet. Ali pa velo vprašala tlele na forumu ali pa na med.over. ...

(odgovor članu Klaudy)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.9.2008 22:55:49   
katj
Pozdravljeneuser posted image !

Se mal oglasim po dolgem času.
Smo bli na morju, če se spomnete, s prikolico v Umagu dobra 2 mesca. Smo se mel fajn, otročki so bli zdravi!
Sem čist mal prebrala, tole zdej na koncu z rokicam, men ni znano, tko da ne morm nč pomagat.
Rok je mel učeri 6 mescev in dons cepljenje, če se kakšni zdi dodat najine mere.....70 cm in 7900g.
Madona vlečem iz arhiva....
A veste naš ličk? Ni sprememb, mal manj se mogoče opazi, gremo pa zdej enkrat h plastičnemu kirurgu in bo on povedu kako in kaj.
DRugač je pa Roki zelo nasmejan fantič in zato mami tud. So tok lušni dojenčki, bi jih človk mel kr še.
Zdej sem mela Marka izpisanga iz vrtca 3 mesce, zdej je šel pa spet nazaj. Sem se kr veselila, da si bova z Rokcem mal prvošla, in da ma tud Roki neki konkretnega od "moje" porodniške.
Na morju sem bla mal z mami, s prjatlcam in otročki. Oči je hodu vsak petek dol, pa pač dopust 14 dni, ostalo sem bla pa skoz z mojima fantoma in pol ti počas kr mal paše časa zase.

Se bom večkrat javla!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

Neposredna povezava do sporočila: 3672
4.9.2008 7:24:02   
NaTaŠa*
user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
4.9.2008 13:36:21   
terida
Včeraj sem Eriko prestavila v športni voziček in je čisto navdušena - lahko gleda okrog in to tudi non-stop počne. Se kar ne more načudit temu svetu user posted image Danes pa se je pokazal en problem: v tem vozičku noče spat! Ji naslonjalo dam dol kolikor se da, pa postane čisto živčna in se hoče dvignit gor. Sploh je ne morem prepričat, da bi se umirila. V košari je pa vedno tako hitro in lepo zaspala! Kako je z vašimi user posted image v športnih vozičkih? A radi spijo? Jaz sem zdaj čisto nesrečna, saj ne bom mogla niti na en daljši sprehod, če bo ostalo tako.

Glede mleka in mlečnih izdelkov: meni je patronažna rekla, da se kravje mleko lahko daje šele po 1. letu, mlečne izdelke, ki so pač predelano kravje mleko, pa že prej. Bistvo je v predelavi. Jaz to razumem, kot da ji lahko dajem tudi maslo (v majhnih količinah, seveda). Sicer pa je meni patronažna predlagala, da jedi izboljšam z malo olivnega olja.

Perp, upam, da se ti stvari uredijo in ne bo treba na operacijo! user posted image

NČK, user posted image user posted image , da se vse bolezni kmalu končajo!

Pa vse najboljše vsem polletnikom in polletnicam!

Danes sem malo gledala za te že pripravljene kašice (od Hippa in Fructala). Pa saj so trgovci čisto nori - kakšne razlike so med cenami! Kolikor sem jaz opazila, so najdražje pri Mercatorju, potem je Špar in na koncu (najcenejši) Baby Center. A veste, če jih imajo kje še ceneje kot v BC? Bila pa sem v ta malih trgovinah od Mercatorja in Špara (lahko je v Hiperju in Interšparu drugače, ne vem).

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
4.9.2008 14:04:45   
Zofy
Terida, jaz sem opazila razliko v ceni pri instant kašicah in sicer je v DMu ful dražje kot v Mullerju. Sem kupila milupin riž, ki se doda samo voda in je bil v DMu nekaj manj od 4€, v Mullerju pa mislim da 2,5€ pa še bio za povrh (tudi od Minupe). Kašic pa še nisem primerjala, ker jih še ne dajam, jih delam sama. So pa ful razlike v bio in ne bio kašici.

Julijo je ful dajalo zaprtje po vsej tej GH (mislim, da je največ naredila banana) in sem ji včeraj dala sveže slive, popapala jih je z veseljem (2 slivi in pol) in potem je tak kakec naredila zvečer, da raje ne bi komentirala. To je kar teklo ven iz plenice...še če bi imela plenice št. 5 ne bi  zadržale vse te robe...fuj...!!! No, hotela sem samo povedat, da slive ful odporajo in če boste imele tudi ve take težave, kar po njih sezite user posted image (kuhane niso delovale!).

Drugače pa tudi Julija manj spi v športnem delu, sploh zdaj, ko sem jo obrnila stran od mene in dvignila naslonjalo. Je vse tako zanimivo, da pač okoli gleda. Jaz jo spustim, ko vidim, da ji že glava malo opleta, ker kinka sedeuser posted image . In pol spi brez problema!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?