|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   traxx jaguar servis, kje?
9.3.2008 9:47:03   
frufru
Vem, da je 1x že bilo nekaj o tem, samo ne najdem. A ma katera tel. Ariel me že tri mesce nateguser posted image . So mi odpadli zaščitni gumbi pri kolesih, ki onemogočajo rjavenje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: traxx jaguar servis, kje?
9.3.2008 12:15:56   
gumbek
No če ti kaj uspe mi javi ker meni so odpadli vsi pokrovčki in so rekli da sem sama kriva ker nisem prav ravnala z nijmi tako da sem že eno leto brez njih in nimam nič zarjaveto.

_____________________________


Firbec sem!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: traxx jaguar servis, kje?
9.3.2008 12:19:13   
frufru
Jeuser posted image  cesta, saj pol so pa res v Arielu krivi, ker imajo police tako skupaj, da z vozičkom povsod zadaneš. Malega pa res ne morem sredi trgovine pusti in po policah iskat. A maš mogoče telefonsko od servisa?

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: traxx jaguar servis, kje?
9.3.2008 17:53:53   
tinaaja
Une zascitne gumbke naj bi se dalo kupit v arielu, kolikor se spomnim.. mi vozimo brez njih user posted image ker mi jih je zmeraj dol pometalo, ko je bilo kje ozko.

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: traxx jaguar servis, kje?
9.3.2008 21:25:22   
lucika
mah, ja. jaz še nisem videla enega traxxa v uporabi, da bi imel vse felgice gor. nič nismo narobe delali z njimi, sploh koles nismo dol jemali, pa smo vse pogubili. pa ni po dveh zimah uporabe nič zarjaveto.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: traxx jaguar servis, kje?
10.3.2008 8:13:36   
PIRANJA
To je pa resnično ozko grlo pri teh vozičkih. hvala bogu je le vizuelno pomanjkljivo. Mi smo jih kar zalepili, potem je bil pa mir. Jih pa v Arielu zrihtajo, ampak komplicirrajo, da se bog kar križa.....oni pa vem, da jih naročijo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?