tasa80 -> RE: Jok v spanju (9.3.2008 13:05:05)
|
Tudi mi imamo punčko staro dobrih sedem mesecev, ki pa je do svojega 5. meseca spala že celo noč. Potem pa kar naenkrat vsega lepega konec. Že dobra 2 meseca se prebuja vsakih 10 ali 20 minut skozi celo noč. Tudi jaz jo pocartam, ji dam dudo ali obrnem na bok in zaspi nazaj. Tako se ponavlja vse do jutra. Na začetku sem upala da je to samo faza, da bi minilo, toda sedaj je postalo že zelo hudo, saj praktično ni več noči ko bi spala vsaj 2 uri skupaj. Čez dan spi 1,5 do dve uri vsega skupaj in je sicer zelo energična in živa.Zobki mislim da niso saj bi tudi sicer bila sitna, lačna pa tudi.. Podočnjake imam že do tal in sem že kar malo depresivna saj ne vem več kaj naj naredim..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Mamice okrog mene imajo dojenčke ki lepo spijo, tako se ves čas sprašujem kaj sama delam narobe… Pediater mi dejal da se to lahko dogaja pri tej starosti, zaradi psihičnega razvoja dojenčka. Ima katera mamica mogoče kakšen nasvet zame in za mojo punčko???
|
|
|
|