Mesečnica -> Kolikokrat vaši starši pridejo k vam na obisk? (8.3.2008 14:07:53)
|
Govorili smo že o tem, kako hodimo na obiske k svojim/partnerjevim staršem in kaj se tam dogaja ... Kaj pa vaši/partnerjevi starši? Kako pogosto oni pridejo na obisk k vam? Od kar imava z možem našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], k staršem hodiva veliko bolj pogosto kot prej, zdaj pa vedno bolj ugotavljam, da nam trenutno (mali je star 9 mesecev) veliko bolj paše, če oni pridejo na obisk k nam. Zakaj? Ker se mali v domačem okolju najboljše počuti, je bolj sproščen, če je utrujen, ga brez problema damo spat (pri starih starših včasih kar ne more (za)spati, pa če je še tako zaspan). Zaenkrat je tako, da smo mi večkrat na obisku pri starših kot oni pri nas. Zdi se mi, da se staršem kar čudno zdi, če jih midva vabiva k nam domov, da so nekako bolj navajeni, da mi hodimo na obiske k njim, oz. je to, da "mladi" hodijo na obiske k "starim" nekako samo po sebi umevno. Jaz se s tem ne strinjam. Meni se zdi logično, da obiski potekajo v obe smeri, zato vztrajam na povabilih in upam, da bo sčasoma več obiskov tudi pri nas. Kako pa imate vi to urejeno?
|
|
|
|