NAVT -> RE: (Južna) Primorska - 2.del (9.5.2008 22:57:35)
|
Evo, mi imamo spet dozo antibiotikov. Brina je predvčerajšnjim zakuhala, danes smo se šle pokazat in ima kri kar slabo. Tokrat je dobila amoksiklav. Calpol pije v potokih, ker zna zakuhat čez 39°. Drugače je pa kar pridna, enkrat ko prime Calpol. Neža je pa naspidirana še namesto Brine. Je ne ustaviš, zdaj že tri dni. Preden vstane, se že usede, preden se usede, že ustane, iz oči ji kar bliska, ker ima polno glavo novih idej. Pogruntala je cel kup neumnosti. Skratka upam ,da je ta naspidiranost od zob [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Česa vsega ne pripisujemo tem zobkom. Danes sem šla prvič sama z njima k zdravniku. Nektarina, a ti to redno prakticiraš? Sestra mi je pomagala eno spravit v vežo od bloka, kjer je parkiran voziče. Pol sem šla pa z vozičkom do avta, ju spokala v jajčke, naložila voziček (in zraven klela, ker me strašno matra hrbet), ko sem prišla v Lucijo (seveda so bili danes vsi v zdravstvenem), sem razpakirala najprej voziček, pl ju naložila noter in ajde v čakalnico. Na srečo imajo dovolj široka vrata, tako da smo se parkirali tudi v ordinaciji. Le za laboratorij je bil problem. Smo morale skozi neka stranska vrata, da ni čakala Neža sama zunaj. In pol sem pri avtu spet ponovila vajo. V bistvu je šlo vse zelo gladko, le voziček noter in ven je bila največja sitnost.
|
|
|
|