NAVT -> RE: (Južna) Primorska - 2.del (2.5.2008 22:22:41)
|
Nektarina, pri nas je že kar nekaj časa podobno. Povrhu vsega je še tako, da če skočim kam (trgovino, k sosedom, magari samo na wc), je pol ko me spet vidita en sam velik jok. Od hudega, ker me ni bilo, al kaj vem zakaj??? Edina fint na katero še padeta, ko se mi vesita po nogah je ta, da se z njima vsedem na blazino, sem nekaj časo kot drevo, ker plezata po meni. Pol po kakšnih 15-ih minutah ugotovita, da sem tam in se ne premaknem, tudi če se odaljita od mene za 10 cm, se zaigrata sami. Pol imam nekaj časa mir in na hitro skočim kaj postorit. Drugače situacijo rešujem tudi s tem, da mi "pomagata" pri opravilih. Če dajem sušit, pridno s čistimi cunjami brišeta po tleh al pa "pospravljata" ščipalke, če se lotim kuhanja, ju dam v stolček in kaj za prigriznit v roko (korenček, por, piškot...). Navadno pa je tako, da ko ne pali nobena finta več, sta ali lačni ali zaspani. Pol dobita svoje in je mir. Sicer so pa pri nas noči neskončno dolge. Ne vem če mislita dobit še kakšen zob, ker to je že neznosno. Jaz že 10 dni spim ponoči po pol ure naenkrat. Včasih se zgodi, da zaspi ena, se uležem, pa se že oglasi druga. Navadno sem budna med dvejo in pol in peto zjutraj. Zmešalo se mi bo!!!!! Dneve preživljamo v glavnem doma, ker je Neža alergična na sonce. Ven gremo po peti uri. Jutri moram obvezno na tržnico in ne bo druge kot da gre zraven. Jo bom skrivala, upam,da ne bo prehudo.
|
|
|
|