dskubin -> RE: (Južna) Primorska - 2.del (6.4.2008 22:39:07)
|
Čveke čvekaste, tolk ste načvekale, da vas ne utegnem niti prebrat [sm=smiley36.gif]. Mi smo bli zjutraj zunaj, Draž se je končno začel vozit z biciklom, sem že mislila, da bom dobila živčni zlom po pol leta prepričevanja, pregovarjanja, razlaganja - v glavnem, ko smo izčrpali vse argumente, se je on odloču, da je to njegov motor in se bo zdej pa s tem vozu [sm=hudicek1.gif]. Diti nekaj lovi (pa nimam pojma kaj, bi bil počasi čas še za kak zob, pa nič ne vidim) in je vsak dan slabše, smo jo meli pa v lepem vremenu vseeno zunaj. No, mislim, da je čas, da jo poskusimo met še kak dan cel dan v hiši, če pa ne bo nič boljše, bo mogla k P. Drugače je [sm=love.gif] bil cel dan sam z obema, da sem jaz farbala sobico. [sm=hudicek1.gif], kako gre počasi - sem pobarvala kako tretjino morja, mogoče malo več v 3h urah [sm=zmeden.gif]. No ja, izgleda pa vedno lepša. Zdej vas pa vas lepo pozdravljam in vam želim lahko noč, ker mam čez 5 ur budnico (seveda lahko samo sanjam, da vmesnih bujenj ne bi bilo).
|
|
|
|