|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
25.3.2008 16:11:16   
n€na
ojli.............sem šla z Zalo na sprehod in kaj se mi je zgodilo.......dobila me je snežna nevihta...kaj takega pa na pomladne dni na primorskem res nisem pričakovalauser posted image in sedaj pada kot za stavouser posted image

..........zjutraj sem se sončila v žusterni na kavici, sedaj bom šla pa smučat na bližnji hribuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.3.2008 16:32:44   
majrim
hvala enako nena26user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.3.2008 16:39:26   
asso
Katera se pride k nam kepat?

Mi smo glih prišli v hišo vsi zasneženi in akepaniuser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.3.2008 16:40:04   
majrim
sej to je noroooooooooooooouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.3.2008 16:46:40   
n€na
kako sranje, jaz bi šla kar ven ko tako lepo pada, samo se že pospravila kombinezon, rokavičke in šal, kdo si je mislu da bo ta sneg padaluser posted image ......tu pri nas v kotrah je že vse belo.......sedaj pa že malo sonček kukauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.3.2008 17:03:15   
majrim
evo,pa je že vse jasnouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.3.2008 17:04:59   
n€na
pa lahko gremo spet ven na sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 732
25.3.2008 18:42:21   
asso
Evo, nam je pa celo sneženega moža uspelo naredit. Prav uživali smo na snegu user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 25.3.2008 20:53:34 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 733
25.3.2008 18:56:50   
majrim
iiiiiiiiiiiiiiiiiii,kake lepe slikeuser posted image ...ma pri vas pa je bla prava zimska idilauser posted image
kje je pa zrak???????????????user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 734
25.3.2008 20:12:55   
asso
Njo je pa tako zametlo, da niti do računalnika ni uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 735
25.3.2008 20:42:31   
tejčica
Asso, fuuul dobre slikice.user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 736
25.3.2008 21:11:19   
majrim
se pa res vidi,da ni thaiss....pol kar naenkrat ni nobene več zravenuser posted image ...meni pa se klepetauser posted image ...bom pa šla brat...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 737
25.3.2008 21:21:33   
majrim
<user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 738
25.3.2008 21:40:50   
melaverde
Eko mene, končno doma...user posted image  ampak snegec nas je počakal, nogometno igrišče je beloooo user posted image

sem šla ob 14h po nečakinjo v šolo, po par stvari za Emo in v bolnico...tako da smo snežni metež gledale skozi okno...pol še v Mercator po špežo (Val pa je bil ves ta čas z nono in mame skoraj ne pozna user posted image )
ma ne bom več hodila k sosedu za te popuste, če ne greš zjutraj ne dobiš nič user posted image

Ema je veliko boljše volje, danes je dobila tudi dveletnega cimra, ki ima tudi pljučnico ampak je bogi na kisiku in z infuzijo user posted image  ke grave ga je gledat !!!

asso, ke dobre slike user posted image

zrak, ma halo ???? zemlja kliče zrak !!!!

tejčica, še dobro da imamo tebe...čisto sem pozabla na materinski dan user posted image

nektarina, lepi šulni!! se mi zdi, da jih je thaiss gledala...allora, tista pametna trgovka  v Petejanu mi je rekla, da moram vedno kupit čevlje, ki so en prst večji od nogice user posted image user posted image

pa hvala vsem za user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.3.2008 22:11:31   
Žana04
Ciao, punce!

Ma ste videle danes kakšna pomlad...user posted image  Mi smo, oboroženi s tehniko (fotoaparat, kamera), stali na balkonu in uživali ob pogledu na gromozanske snežinke. Julija, ki popoldne skoraj nikoli ne spi, pa je danes začuda spala tri ure. Posledica sneženja user posted image
Mela, v Mercatorju sem srečala tvojega Dylana, tebe pa ni bilo. Sem mislila, da je sam. Jaz sem bila z Žanom. Včeraj sem mu obljubila nov avtek in danes mu ne bi preprečil do trgovine niti snežni metež. No, po pravici povedano si je avtek kupil kar sam s svojimi prihranki. Ubožec ima polno denarnico centov in misli, da je bogatejši od najbogatejšega šeika.user posted image  Potem pa gleda debelo, ko v trgovini pravim, da nima dovolj...
Joj, danes ga ne morem in ne morem spraviti v posteljo. Očitno se je naspal to noč, saj je spal od 17. ure včeraj do 6.30 danes zjutraj, pa še v vrtcu je odspal svojo urco. Vsaj en od otrok, da nam spi...user posted image
Samo zdaj je pa res prepozno, ga grem spravit v posteljo. Noč!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 740
25.3.2008 23:17:05   
NAVT
Naprej hvala za čestitke za Brino in Nežo, mi pa čestitamo najprej vsem mamicam in potem še ostalim.

Sem hotela počvekat malo z Majrim, ki se je prej dolgočasila, a se je začela akcija, ki se je šele sedaj nehala!!!

Majrim, a vaju je ujel sneg preden ste prišle do doma? Jaz sem se zaklepetala pod blokom in sem gledala s kakšno svetlobno hitrostjo se je vse skupaj bližalo.

Neposredna povezava do sporočila: 741
26.3.2008 6:31:49   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

tejčica, še dobro da imamo tebe...čisto sem pozabla na materinski dan user posted image

nektarina, lepi šulni!! se mi zdi, da jih je thaiss gledala...allora, tista pametna trgovka  v Petejanu mi je rekla, da moram vedno kupit čevlje, ki so en prst večji od nogice user posted image user posted image

pa hvala vsem za user posted image  

user posted image  ma tudi jaz sem čestitala za materinski dan

To so bili edini čevlji  kateri so b ili v plavi barvi in, ki sem dobila 2 enaka para in 2 številki.  Sop a na nogici lepši kot na sliki.  Praktično  so tudi naši  za skoraj prst  večji pri prstih.  Se pa ne  ozuvajo.
sem bila pa tudi jaz v Mercatorju popoldne.. prav takarat ko je snežilo. SMo bili v Izoli  na sprehodu in ko smo vidli tisti temni oblak smo se obrnili in šli do avta. KO smo otroke  in vozičke spakirali  so začele prve kaplje in tisti močen veter. KAJ pa imajo pri sosedu zjutraj kar  popoldne ni???? PA saj tistih 10 procentni popust je bil tudi popoldne.

NAVT: v pon. sem vidla  tvoje pupe ma bez tebe. Ma kaj so vedno tako pridne v vozičku. Mi smo vedno kričeči: pojejo,  govorijo, njurijo ali pa samo skakajo po vozičku.

Neposredna povezava do sporočila: 742
26.3.2008 7:05:45   
majrim
user posted image
...evo mene...že eno uro v akkciji,medtem ko dva spitauser posted image
navt..sem šla kar domov,čeprav me je kar vleklo pohajatuser posted image ...pa smo z balkona opazovale kako piha in sneži in vriskali na ves glasuser posted image
...pupce,lep dan vam želim....grem še zlikat do konca...mineštra je narejena..user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.3.2008 7:49:53   
asso
Dobro jutro vsem

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

ma ne bom več hodila k sosedu za te popuste, če ne greš zjutraj ne dobiš nič user posted image

Ja, jaz sem se o tem odločila že nekaj časa nazaj. Ker itak kot prvo je gužva, kot drugo pol stvari ne dobiš, še posebno, če greš popoldne. Kot tretje pa so itak najdražji daleč naokrog, aja in še četrtič: vedno sem nakupila še kaj kar nisem glih potrebovala, ker itak sem na koncu dobila popust in da dosežem znesek za nov popust.
Tako, da sedaj grem iskat kar rabim in to predvsem v Spar... in tudi manj zapravim.

Neposredna povezava do sporočila: 744
26.3.2008 8:19:15   
majrim
samo zanimivo,kako zanmo kritizirat vse po vrsti...pohvalit pa itak ne zna nihče nič in nikogar..user posted image
ajde,mejte se....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.3.2008 8:48:04   
majrim
nena26user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.3.2008 18:24:06   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

samo zanimivo,kako zanmo kritizirat vse po vrsti...pohvalit pa itak ne zna nihče nič in nikogar..user posted image
ajde,mejte se....

ma koga naj pohvalim majrim???? tvoje sodelavke ali mercator????
kje si bla danes ????

asso, smo prišli do istega zaključka...prišparamo ne nič user posted image

nektarina, oprosti sem te spregledala user posted image  ma zdaj smo bli že 2x popoldan (zjutraj sama z Valom ne rivan naredit špežo) in nisem dobila jogurtov, mleka za Vala, skutic, v glavnem ga ob torkih spraznemo... user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 747
26.3.2008 18:26:15   
melaverde
helenav, ino ????? sprememba uspela ????? si happy ???

Neposredna povezava do sporočila: 748
26.3.2008 18:56:28   
majrim
mela...sem šla k mami....je treba kej naredit okoli hiše...si me pogrešala??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
26.3.2008 19:45:16   
helenav
čer..

eko mene na hitro, dokler me ne pasa volja za likat.....

sprememba je user posted image ..vsaj meni....mi piaccio cosi....malo manj blond...sem srečala austen pa pravi, da ni tako temno..ampak jaz se še kar ne morem navadit...ko se vidim v ogledalu,najprej zagledam lase...pa itak bom dvakrat oprala in se bo spralo...bem važno da nisem več plavušauser posted image user posted image

majrim vse škure imaš zaprte....ti ti ti ti user posted image user posted image user posted image user posted image le kaj se tam zadaj dogaja...user posted image

GREM ZDEJ LIKAT POL PA bb GLEDAT....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.