dskubin -> RE: (Južna) Primorska - 2.del (7.6.2008 22:52:28)
|
Da se še jaz malo javim. Mi je ful žal, da včeraj nisem mogla prit, ma sem prišla pozno z dela, pol pobasala mulce in smo prišli šele okol 8ih in pol domov, ker moj končuje magistrsko in mu teče prav voda v grlo, pa še včeraj smo ostali brez varstva in je bil že zaradi tega slabe volje, pol pa nisem imela srca ga še zvečer pustit z mulci. No, sej če bi naši šili ob 8ih spat, bi že, samo kaj, ko gresta po 10ti [sm=zmeden.gif]. Upam, da hito ponovite srečanje, da se uštulim zraven. Drugače sem pa ful vesela, ker je Draž ta teden začel lulat in kakat v školjko, celo sam vpraša, ampak želje ma pa tudi [sm=smiley29.gif]. Smo mu obljubljali vse živo, da bi enkrat končno začel, smo mu največje želje itak izpolnili in zdej se mu zdi, da vsakič, ko bo kakal, si lahko nekaj zaželi. Si že dela spisek novih želja [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pa tudi Diti včasih uspe najt pravo mesto za opravljanje potrebe, včeraj je tudi ona kakala v školjko [sm=bravo.gif]. tejčica - Vida sploh ni za prepoznat. Je res cel fant, naša tamala je prav eno pišče.
|
|
|
|