![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 21:38:01
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Melči.. slabe volje???? Ne morem verjet.. te nisem še vidla.. ma v ponedeljek bo lepo... Veš, da lani je tudi deževalo, ko sem šla jaz rodit.. Zato za sigurno, bomo naredili kar na petek.. Ma kaj tam ni nobene strehe?? ma sej ni hudo... se ne pustim !! samo sem jezna ko mi nekaj poruši plane.... ne če je dež odpade ma smo našli alternativo, ko bo sigurno javim...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 21:47:33
|
|
|
|
majrim
|
ne pusti se mela so še druge hujše stvari dej...glavno, da bo fajn, drugo naj te ne skrbi..
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 21:48:08
|
|
|
|
majrim
|
kaj zdej, kolko nas gre????
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 21:54:44
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim kaj zdej, kolko nas gre???? ma ti, asso, zrak, helenav, A... thaiss je modro tiho
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 21:56:56
|
|
|
|
melaverde
|
majrim, kaj slik od dopusta ne boš nikamor pripopala ???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:01:35
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim kaj zdej, kolko nas gre???? ma ti, asso, zrak, helenav, A... thaiss je modro tiho ma kaj ti ne greš al kaj??'...samo, da ne boš spet zatajila ...ma thaiss ne dela dobro pc...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:02:19
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde majrim, kaj slik od dopusta ne boš nikamor pripopala ??? bom jutri naredila en album ...samo da dam še tega G mimo,ker me malo dajejo živci
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:05:10
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: melaverde majrim, kaj slik od dopusta ne boš nikamor pripopala ??? bom jutri naredila en album ...samo da dam še tega G mimo,ker me malo dajejo živci zakaj, je kaj narobe ???
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:07:31
|
|
|
|
majrim
|
z brisi imam probleme... ...raje bi vidla,da mi reče, da sem noseča... ...sej mi že zamuja,ampak je bla to stalnica včasih..
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:10:34
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim z brisi imam probleme... ...raje bi vidla,da mi reče, da sem noseča... ...sej mi že zamuja,ampak je bla to stalnica včasih.. joj, jaz pa ne bi še... bom držala pesti ... kdaj imaš??
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:15:12
|
|
|
|
majrim
|
zjutraj ob 8...čimprej tem boljše ...grem počasi...mogoče bomo še kej ...da se malo sprostim prideš jutri????????????????
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:17:43
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim zjutraj ob 8...čimprej tem boljše ...grem počasi...mogoče bomo še kej ...da se malo sprostim prideš jutri???????????????? ma kaj pa vem...zdaj ko Val spi samo enkrat (vrtčev urnik ) mi skoraj paše bit doma, da takrat kaj naredim.... joj, ga morem pohvalit: od danes hodi sam dol s kavča, postelje in stopnice
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:18:30
|
|
|
|
majrim
|
ma daj no...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:18:33
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim mogoče bomo še kej ...da se malo sprostim ma ja, pol valda ni bris v redu, ker brska po...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:19:29
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ma daj no... ma bom vidla jutri, zdaj sem tako utrujena...komaj likalnik držim v roki....
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:19:30
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim mogoče bomo še kej ...da se malo sprostim ma ja, pol valda ni bris v redu, ker brska po... ma da te kdo usliši tam gori
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:20:51
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: majrim mogoče bomo še kej ...da se malo sprostim ma ja, pol valda ni bris v redu, ker brska po... ma da te kdo usliši tam gori ma vsaj mu omeni...ti imaš R ne ?! da ti ne bo našla ne vem kja... ma se samo hecam !!! za možička ki pride prvi na cilj ...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:21:04
|
|
|
|
majrim
|
nočko...
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 5.6.2008 22:23:02
|
|
|
|
majrim
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 6.6.2008 6:48:00
|
|
|
|
majrim
|
dobro jutro punce naj vam dež ne pokvari razpoloženja thaiss
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 6.6.2008 6:48:25
|
|
|
|
majrim
|
mela...nekaj slik je na mojem blogu
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 6.6.2008 9:21:38
|
|
|
|
nektarina
|
Majrim. Mela: za Vala Tudi mi od danes znano jit s fotelja in sicer NIk. Alex še ne obvlada. A pa Alex ima 5 zobek slučajno sem ga opazila Ma srečnice ve , ki lahko kuhate. Jaz več ne morem. Samo,da grem do kuhinje mi že visita na nogah in se ne morem niti premaknit. Bom morala vse naredit tistih 30 minut ko spita. Ma kaj lahko skuham v par minutkah????
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 6.6.2008 9:31:39
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Ma srečnice ve , ki lahko kuhate. Jaz več ne morem. Samo,da grem do kuhinje mi že visita na nogah in se ne morem niti premaknit. Bom morala vse naredit tistih 30 minut ko spita. Ma kaj lahko skuham v par minutkah???? ma sej pri nas če je buden, izgleda isto pol mu dam kakšen biškotek, pa lonček in kuhavnico pa je.... ma tebi zjutraj spijo in lahko takrat kaj narediš?? majrim, kako si??? sem pogledala slike.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mi smo bili že lani na skupnem dopustu na Krku, pa ga nisem tako doživljala...
|
|
|
|
RE: (Južna) Primorska - 2.del 6.6.2008 9:34:13
|
|
|
|
melaverde
|
helenav, imam še nekaj zate...ti lahko prinesem danes zvečer??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.