|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
31.5.2008 23:14:32   
thaiss
Matičko pa je bolj od mineštre...pašto je treba žvečit, mineštro pa samo dol gutauser posted image  user posted image  
Najbolj pa je bil naudušen nad kuhalnico, še ene pol ure jo je vleku za sabouser posted image

upam, da si ustregla Emi in ji skuhala zajtrk po njeni željiuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
1.6.2008 8:14:46   
majrim
user posted image
dobro jutro pupce....se vidi,da je poletje na pohodu,pa nikjer nobene večuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
1.6.2008 8:31:18   
asso
Dobro jutro,

evo mene tukaj.

Cuma, evo za izmenjajoči avatar. Zmanjšaš slikice kot za običajni avatar. Si naložiš iz tu programček in s tem programčkom narediš najprej slikico (izmenjujočo) jo nekam shraniš in potem greš na RR kjer si to slikico naložiš kot avatar. In to je to...

Če je kakšna druga varianta ne vem, ker to sem pobrala iz RR.

Ja, mažica iz Muggie je 100% pomagala. Škoda, da je nisem pogruntala prej.

Uživajte danes, grem jaz malo pospravit preden se odpravimo na zrak.

< Sporočilo je popravil asso -- 1.6.2008 8:34:14 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
1.6.2008 8:33:10   
asso
Majrim, ma ne tako hitro menjavat avatarja. Pred par minutkami vidim enega, zdej že drugi... pa potem mislim, da je kdo drugi kaj napisal. Jaz dostikrat ne gledam imen kdo je kaj pisal ampak avatar in ko ga ta menja...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
1.6.2008 9:10:49   
tejčica
Hejla!

Mi imamo en problem. Primanjkuje nam časa! Poznano???user posted image  

Mali je cuker in pol in babi in dedi ga z veseljem čuvata. So se pa okorajžili in začel dopoldan tudi malo pohajat, tako da babi skoči tudi na kak kofetek z Vidom. Se pa ponavlja zgodba, skozi katero sem šla že s Tajo ko sem začela delat. Mali je jezen name, ma prav alergičen. Ko pridem iz službe se začne dret ko me vidi in ni šans k meni. In tako je od večera. Čez vikend je situacija malo boljša, ma kaj ko je hitro ponedeljek. user posted image  Pri Taji je to trajalo skoraj 3 mesece, upam da pri Vidu ne bo toliko.user posted image   

Taja je pa čisto v pričakovanju šole. Vsako stvar ki naredi, jo poveže s šolo. Upam da bo tako navdušena tudi potem, ko bo že v šoli.user posted image  Nas je pa ta teden presenetila in se naučila vozit kolo brez malih koleščkov.user posted image user posted image user posted image Saj res da je stara že skoraj 6 let in je bil res že čas za to, ma Taja je ful pozno ugotovila kako se pedalira, pol se pa še midva nisva in nisva zrajtala da bi ji male koleščke dala stran, dokler sama ni rekla, da jih noče več. In sedaj se je v parih dneh naučila vozit brez. Bravo pupa moja!

Pri meni je pa šola spet na tapeti. V naslednjih 2-3 tednih imam dva fejst zajuser posted image  izpita in bodo moji popoldnevi minevali za zvezki.

Toliko na kratko od nas, da nas ne pozabite.

Uživajte.user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
1.6.2008 9:35:37   
melaverde
                                 NIK IN ALEX,

ISKRENE ČESTITKE IN NAJLEPŠE ŽELJE
                     OB PIHANJU PRVE SVEČKE !!!!

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
1.6.2008 9:41:50   
melaverde
Ciao ženske,

res je...to vreme negativno vpliva na nas, pc-ji nas kar odbijajo user posted image
mi tudi kar veliko pohajamo, največ smo v Adrii kjer so postavili nova igrala in nove peskovnike...prav lušno je user posted image

thaiss, si me vidla včeraj? sva se križali pod bolnico, jaz gor, ti dol user posted image

majrim, aha z nami na čvek ne...fešte pa ja !!! user posted image  upam, da si se pri obujanju starih spominov imela lepo !

tejčica, dobrodošla spet med čveke !! meni se je tudi pričelo izpitno obdobje...ma ne dobim volje nikjer user posted image

asso, si vidla da so koze prišle nazaj iz ZDA user posted image  upam, da upali ena dobra burja in odnese vse koze, prehlade, vnetja ušes.... user posted image

sandalčki, jaz vam predlagam nekaj, če jih že kupujete, jih kupite na sponko in ne na strap!!! naši so skozi odpeti tako da čakam presenečenje ko bo eden manjkal user posted image  me je pa tetica v Dondi prepričevala, da so tej najbolj praktični...Valu res !! user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
1.6.2008 12:20:35   
majrim
                               ALEX IN NIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

user posted image
IN KOŠ POLJUBČKOV OD VSEH NAS!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2758
1.6.2008 12:25:30   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Majrim, ma ne tako hitro menjavat avatarja. Pred par minutkami vidim enega, zdej že drugi... pa potem mislim, da je kdo drugi kaj napisal. Jaz dostikrat ne gledam imen kdo je kaj pisal ampak avatar in ko ga ta menja...

user posted image user posted image user posted image user posted image sem sprobavalauser posted image ,pa nisem vedla,da me kdo gledauser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
1.6.2008 12:30:28   
majrim
evo,nekaj utrinkov iz današnjega dopoldnevauser posted image
user posted image
in tako na kopnemuser posted image
user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
1.6.2008 16:01:07   
melaverde
juhuu Nežaaa !! user posted image user posted image

joj ke gušte ste mi nardili...jaz sem skoristla dopoldne za pranje vozička, japonk, superg....skratka nimam kaj pokazat, trenutno smo pri noni kjer smo se napokali s patatinami...

ma za na plažo mama še ni pripravljena, lahko me zamenjajo za opico... user posted image

majrim, kako je šlauf ?? lahko kje riba ali praska??

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
1.6.2008 16:09:41   
Sibil_
Kakšno temperauturo pa ima sploh morje?Kaj ni še premrzlo?user posted image

Pri nas je škrlatinka napadla vse razen Lukasa, jaz sem sicer že ok, mož pa pije antibiotike in leži.Pa PAtrik ima spet vročino-shit.Bomo videli kaj bo zvečer, speriamo bene...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2762
1.6.2008 16:11:35   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Kakšno temperauturo pa ima sploh morje?Kaj ni še premrzlo?user posted image

Pri nas je škrlatinka napadla vse razen Lukasa, jaz sem sicer že ok, mož pa pije antibiotike in leži.Pa PAtrik ima spet vročino-shit.Bomo videli kaj bo zvečer, speriamo bene...user posted image

LP,
Sibil RR

ma morje ima 22 stopinj...voda je super!!

samo vas se pa res prime user posted image ... jaz se prav bojim, ko bomo mi na vrsti... user posted image user posted image user posted image  da bo ja konec s temi boleznimi

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
1.6.2008 16:31:38   
Sibil_
Ma ja, nimaš kaj proti škrlatinki, je kar nalezljiva in ko je enkrat v vrtcu se redki izognejo.No ja, Lukasa se ne prime, tako da ni pravila....user posted image

JAz pa jutri začnem službo, uff.Po 5 letih spet v službo-ful smešen filing, res.Pa še ne vem sploh kaj bom delala zdaj, ker prostore še gradijo...ma, bom že.Pa vstat bo treba zgodaj, moram it od doma že ob 6.15.

A da ima že toliko morje?Potem pa moram obvezno na plažo se ruknit v vodo, vsaj enkrat za otvoritev sezone...kje se pa ostale kopate?V Izoli tam pri Delfinu?Ali v San simonu?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2764
1.6.2008 18:31:08   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
največ smo v Adrii kjer so postavili nova igrala in nove peskovnike...prav lušno je user posted image  

A res... allora moramo it kaj tam pogledat.

Ja, lani v tem času smo se tudi mi krepko kopali oziroma že na začetku maja sva se jaz in Nastia upali spostiti v morje. Ja, za tamičkene pa ni dobro, da so dosti v vodi, ker se lahko podhladijo...

Sej naslednji vikend pa najbrž bomo tudi mi šli kaj bliže morja, ko bo Tarin čisto ven s koz... No jaz sem še do vključno s torkom doma in potem ponovno v službo. Pa sej bo kmalu dopust. Začnem zadnji teden junija in kar 4 tedne sem si fraj vzela, da lahko uživamo...

Lepo se imejte grem še malo na zrak pogledat kaj delajo moji, smo zdej prišli s kosila pri noni in imam en trebuh, kot bi bila v četrtem mesecu... no coment, bi treba kej potelovadit, kaj ko se mi glih dosti ne da...

Neposredna povezava do sporočila: 2765
1.6.2008 19:11:16   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

juhuu Nežaaa !! user posted image user posted image

joj ke gušte ste mi nardili...jaz sem skoristla dopoldne za pranje vozička, japonk, superg....skratka nimam kaj pokazat, trenutno smo pri noni kjer smo se napokali s patatinami...

ma za na plažo mama še ni pripravljena, lahko me zamenjajo za opico... user posted image

majrim, kako je šlauf ?? lahko kje riba ali praska??

prav juhu jauser posted image ...bo treba ta teden izkoristit do konca,ker pol bo bolj malo časa...si bla pridnauser posted image user posted image user posted image ...jaz imam stanovanje da gorje,ampak me ne brigauser posted image ...zdej smo montirali še sedež na kolo, tako,da je vse pripravljenouser posted image user posted image user posted image
patatine...hmmmmmmmmmmmm....pri nas je blo kosilo bolj zelenjavno..komaj čakam bučke,da začnem delat narastke...včeraj na fešti me je full presenetil en sošolec,ki tako dobro kuha, da padeš dol...
šlauf???...zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi ni žal,da smo ga kupli...si brez skrbi...komot,da je kaj...ona lahko še zaspi v njemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2766
1.6.2008 19:36:01   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

šlauf???...zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi ni žal,da smo ga kupli...si brez skrbi...komot,da je kaj...ona lahko še zaspi v njemuser posted image user posted image user posted image

Naša pa ga ne marauser posted image user posted image user posted image user posted image  Je omejena v njem in ona bi kar čofotala tako, da je le par sekund noter. Mogoče bo letos boljše, ma itak ji bom dala rokavčke tako, da...
No bomo videli kako in kaj bo letos.

Ja, drugače pa šlavf nikjer ne žuli...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
1.6.2008 19:56:26   
majrim
punce...neki mi povejte...kje naročate oz. boste naročile torto,če seveda boste za rojstni dan otrok??...jaz jo ponavadi sama delam,a  sem rekla,da za prvi naj bo ena de lušouser posted image
kar prehitro se bližajo ti dnevi praznovanjuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
1.6.2008 20:16:04   
asso

punce...neki mi povejte...kje naročate oz. boste naročile torto,če seveda boste za rojstni dan otrok??...jaz jo ponavadi sama delam,a  sem rekla,da za prvi naj bo ena de lušouser posted image

Mi glih za prvo smo sami naredili, ker itak otrok ne ve zakaj gre, kasneje pa že tudi vedo kaj hočejo tako, da...
Nastia je imela sonček, Tarin pa polžka. Za drugi rd je Nastia imela tudi domačo izvedbo, gor slikico Medvedka Pu in okrog smartise... je prav luštno izpadlo...

Evo, grem jih dat spat...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
1.6.2008 20:18:25   
melaverde

ja,ja... user posted image user posted image
čeprav me daje paranoja kako čas beži....pa prve korake bom zamudila user posted image
jaz jo ponavadi naročim pri Iki v Šalari (za Krst je niso mogli prehvalit) ampak bom tokrat v Bonbončku ki sem slišala za eno novo...njami !!

Boš probala našo, pol od Eneia in se boš lažje odločla user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
1.6.2008 20:20:38   
melaverde
Mi glih za prvo smo sami naredili, ker itak otrok ne ve zakaj gre, kasneje pa že tudi vedo kaj hočejo tako, da...

ma izgleda, da je zdaj moderno da mama naredi torto user posted image  Moja nečakinja Nina je imela vedno kupljeno in gor kar se ji je spr***, letos je rekla če jo bo naredila mama ali nona ker vsem pečejo mame user posted image user posted image  ma po drugi strani ji je glavno, da je čokoladna user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
1.6.2008 20:20:54   
asso
Ja, ja KlasIKA v Šalari ima dobre, samo moraš res dobro razložit kaj hočeš in jim rečt, da naj jo dobro ohladijo, ker sem jih par jedla, ki so bile premalo ohlajene in so razpadale pa tudi gor žele je zapacal slikico...

Katera pa je ta nova v Bonbončku?

Neposredna povezava do sporočila: 2772
1.6.2008 20:28:39   
asso
Lahko noč od mene,

sklopim računalnik in grem na kavč. Danes imam za večerjo polento z mlekom, njami.
Sem bila pri mami na kosilu in vedno si vzamem zalogo za par dni. Tudi danes večerja palenta, jutri bakala, pa zrezki, pa brodet... sej je že preveč vsega.

Lepo spanje vsem.

A vaši škratki kaj občutijo ponoči že to vročinouser posted image  Jaz se prav bojim kaj bo.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
1.6.2008 20:49:37   
n€na
oj,

midve z Zalo sva pa danes bili na enem rojstnem super. Tata pa vedno kadar je kaka fešta dela, tako da morava skoraj vedno okoli sami. Zala je tako uživala da je bilo joj in je bila na koncu tako zmatrana, da sem jo dala v avto in je zaspala in doma samo v posteljo in spi dalje.

torta jaz sem jo za krst naročila v bonbončku in je bila res odlična in jo bom verjetno tudi za rojstni dan naročila tam.

A vaši škratki kaj občutijo ponoči že to vročino  Jaz se prav bojim kaj bo.

Mi že imamo probleme z vročino ponoči in spimo že par dni z čisto odprtim oknom. Se je pa Zala vrgla po atiju ko stopinje presežejo 25 stočinj tudi ata ne more več spati ker mu je prevroče.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
1.6.2008 20:59:53   
n€na
sm probala nardit ta obstoječi avatar,.....sam tole gre pa mal prehitruser posted image user posted image user posted image user posted image bo treba na novo nardit,

hvala asso mi je blo nerodno vprašat kok se to nardiuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?