Gina -> Kaj je to spanje? (1.2.2005 22:08:31)
|
Tralala, a tebi ponoči spi? Po moje ti vsaj za silo. Jaz se sicer nisem hotela oglasit, ampak zdaj se bom. Moja deklica je bila skupeh vseh zgodbic, ki ste jih napisale. Ni pomagalo nič. Zbujala se je vedno pogosteje.Čez dan se je ogromno crkljala, čez dan je bila zelo srečen dojenček, imela je ustaljene rutine, spala je ves čas v zakonski postelji (ker mene to ni motilo), pa se je še kar zbujala. Mislim, da so eni otroci pač tak tip človeka, ki bolj rahlo spijo. Vsak človek se ponoči obrne, ampak vsak se ne prebudi ob tem. Moja deklica je vsakič hotela čutiti, da sem jaz tam. To te po letih nespanja ubije. In precej ubije tudi partnerski odnos. Zato bi lahko rekla le to. Pri nas je začela spati, ko smo jo eno noč pustili jokat. Jokala sem tudi jaz, ampak od druge noči naprej sem tudi spala. In če bi se mi še enkrat to zgodilo, ne bi več čakala tako dolgo. Ni pomemben samo otrok, pomembni smo tudi starši. In otrok ne more biti srečen , če ima utrujeno mamo, ki je brez vsake energije in posledično bolana. Zdaj pa naj vsaka presodi ali bo več psihične škode naredila z enim ali drugim. Pa ne me kregat - to je le moje mnenje, mnenje ene mame, ki zeloooo dolgo ni spala in ve, kaj to pomeni. pa pa
|
|
|
|