2ursae -> RE: kaj storiti... (8.3.2008 0:51:05)
|
z mojim 2,5 letniko sem bila tudi po debelo uro skupaj, preden je zaspal, ker ni bilo variante, da sem ga pustila samega in to mi je bilo že kar v veliko breme. Najprej sem spremenila večerni obred v postelji do te mere, da sem mu namesto pesmic raje prebrala pravljico, kupila sem mu eno frajersko Mojster Miha lučko in se z njim zmenila, da bom prebrala pravljico, zapela 3 pesmice in šla v kuhinjo pospravljat, on bo pa lahko imel prižgano lučko, če bo pa kaj potreboval, me bo pa lahko poklical. Prva dva dni je bilo malo jamranja, zdaj gre pa že kar OK, kakšen dan pride, ko si zaželi, da sem z njim in takrat pač ostanem. Ne vem sicer, a želiš, da ga samo daš v posteljo in greš, meni to, da mu preberem pravljico in zapojem ni odveč, to naredim z veseljem, ker mi je moj malček tako sladek v pižamci in zavit v kovterček, pa vidi se mu, da je ves vesel, ko prebirava pravljico in posluša priljubljene pesmice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Za vse skupaj porabim cca 20 minut.
|
|
|
|