Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 10.3.2008 15:02:31
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Em, a jaz delujem na kakršen koli način prizadeta zaradi čohanja mojih dveh fantov? No, ker to je bilo napisano izključno kot štos. Zarad mene če si ga na 1m nategneta - bosta še tok bolj ponosna Jaz tudi tako mislim, za štos, ne zares, kolikokrat si ga še bo .
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 10.3.2008 23:43:12
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Em, a jaz delujem na kakršen koli način prizadeta zaradi čohanja mojih dveh fantov? Ja, seveda...Tvoja prizadetost se pa res čuti iz vsake napisane besede.....
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 10:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: totimato Prav hudo mi je ko tole berem. Mislim na komentarje o vaših možeh. Namesto, da se zgražate bi mu pomagale - zato vas je vženil. Nežno počohljat in se poigrat. Vsaj enkrat na dan in bo ded namesto po bifejih hodil raje domov. Jaz zdaj samo upam, da je bil tole hec, da res na tem svetu kakšna ženska nima tole za resnično dejstvo.
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 10:30:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: totimato Prav hudo mi je ko tole berem. Mislim na komentarje o vaših možeh. Namesto, da se zgražate bi mu pomagale - zato vas je vženil. Nežno počohljat in se poigrat. Vsaj enkrat na dan in bo ded namesto po bifejih hodil raje domov. Jaz zdaj samo upam, da je bil tole hec, da res na tem svetu kakšna ženska nima tole za resnično dejstvo. Ja kako, a ti tega ne prakticiraš?
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 13:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A če ga po jajcih čoham, da ne bi v gostilne hodil?
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 13:55:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni A če ga po jajcih čoham, da ne bi v gostilne hodil? ja. Ga ne?
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 14:00:04
|
|
|
|
srki
|
A to pomaga, če ga čohaš, da potem skozi doma vedri?
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 14:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki A to pomaga, če ga čohaš, da potem skozi doma vedri? Ja, izgleda. Če ga pa še vseeno ni doma, ga moraš iti pa v gostilno po jajcih čohat.
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 14:02:31
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: srki A to pomaga, če ga čohaš, da potem skozi doma vedri? Ja, izgleda. Če ga pa še vseeno ni doma, ga moraš iti pa v gostilno po jajcih čohat. Ta je dobra ja, potem pa takoj domov oddrvi, se vsede pred TV in se sam naprej čoha .
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 14:04:25
|
|
|
|
Volga
|
Raje mu nabavim picajzle, pa naj se sam čoha, kjer če. Tudi v gostilni.
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 18.3.2008 14:20:39
|
|
|
|
srki
|
Kje se pa to da kupit, grem takoj kupit?
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 2.4.2008 9:06:20
|
|
|
|
totimato
|
Mi ne rabimo picajzlov, da se čohamo po jajcih. Tisto z čohanjem in gostilno drži - ampak je potrebno pravilno doziranje. Moški bo doma, ker pričakuje čohanje. Če je tega premalo bo pomislil: "aha, sedaj me je malo, do naslednje runde je 2 uri, glih 'mam čas da skočim na enega hladnega k Veselemu vrčku". Zato tiste ženske, ki uspešno zadržujejo svoje može doma namesto v gostilni, prakticirajo čohanje po jajcih v pravih, neenakomernih presledkih in občasno navrhuležno zadevo tudi nategujejo. To slednje je splošen element presenečenja in eden glavnih razlogov, da vas je ded sploh vženil. Čohanje izvajajte doma, naj začne asociirat čohanje in nategovanje s prosotnostjo doma, če vam je to cilj. Tiste najbolj uspešne, svojemu prinesejo pred TV kakšno pivo in tako odstranijo vsakršno potrebo k zahajanju k Veselemu vrčku. lp
< Sporočilo je popravil totimato -- 2.4.2008 9:08:54 >
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 2.4.2008 10:35:52
|
|
|
|
srki
|
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 2.4.2008 10:52:14
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: totimato Mi ne rabimo picajzlov, da se čohamo po jajcih. Tisto z čohanjem in gostilno drži - ampak je potrebno pravilno doziranje. Moški bo doma, ker pričakuje čohanje. Če je tega premalo bo pomislil: "aha, sedaj me je malo, do naslednje runde je 2 uri, glih 'mam čas da skočim na enega hladnega k Veselemu vrčku". Zato tiste ženske, ki uspešno zadržujejo svoje može doma namesto v gostilni, prakticirajo čohanje po jajcih v pravih, neenakomernih presledkih in občasno navrhuležno zadevo tudi nategujejo. To slednje je splošen element presenečenja in eden glavnih razlogov, da vas je ded sploh vženil. Čohanje izvajajte doma, naj začne asociirat čohanje in nategovanje s prosotnostjo doma, če vam je to cilj. Tiste najbolj uspešne, svojemu prinesejo pred TV kakšno pivo in tako odstranijo vsakršno potrebo k zahajanju k Veselemu vrčku. lp
|
|
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 2.4.2008 14:09:36
|
|
|
|
1vetrnica
|
dobr ste to sčohale
|
|
RE: Kaj sem vzgojila?!? 2.4.2008 17:05:03
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: totimato Mi ne rabimo picajzlov, da se čohamo po jajcih. Tisto z čohanjem in gostilno drži - ampak je potrebno pravilno doziranje. Moški bo doma, ker pričakuje čohanje. Če je tega premalo bo pomislil: "aha, sedaj me je malo, do naslednje runde je 2 uri, glih 'mam čas da skočim na enega hladnega k Veselemu vrčku". Zato tiste ženske, ki uspešno zadržujejo svoje može doma namesto v gostilni, prakticirajo čohanje po jajcih v pravih, neenakomernih presledkih in občasno navrhuležno zadevo tudi nategujejo. To slednje je splošen element presenečenja in eden glavnih razlogov, da vas je ded sploh vženil. Čohanje izvajajte doma, naj začne asociirat čohanje in nategovanje s prosotnostjo doma, če vam je to cilj. Tiste najbolj uspešne, svojemu prinesejo pred TV kakšno pivo in tako odstranijo vsakršno potrebo k zahajanju k Veselemu vrčku. lp
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?