Na čakalni listi (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Pikipoki -> Na čakalni listi (1.2.2005 17:54:21)

:)Uf, kako sem si včeraj oddahnila.:)

Znova sem bila v MB v ambulanti za neplodnost in se pogovorila s svojo ginekologinjo. Glede na to, da je pri prvem razgovoru G tako razočaral (o tem sem že pisala), je bilo tisto včeraj pravi balzam za oba.
G je bila ful prijazna, vse nama je razložila in odgovorila na vsa vpršanja. Takoj mi je bilo lažje, še posebej potem, ko je rekla, da nama mogoče uspe tudi po naravni poti - da imava kar nekaj možnosti za to.:):):) Zdaj midva seveda veselo :sloncek::sloncek::sloncek:, ker nikoli se ne ve ...
Sva pa tudi na čakalni listi za zunaj telesno oploditev in če bova imela srečo, bo to mogoče še pred poletjem.

Ko bi vsaj ratalo. Ta vikend greva za nekaj dni v toplice in verjetno bom imela ravno takrat ovulacijo in upam, da me ne bo obiskala :hudicek:.

LP pozdrav vsem!!!

luna39 -> Na čakalni listi (1.2.2005 19:31:21)

Pikipoki, jest postajam živčna, čeprav se mi na zunaj to ne vidi. 10.2.imam prvo srečanje pri dr. Zorn-u, ne vem kaj me čaka, kakšne odločitve, sploh pa ne čakam tega :hudicek: po ll.2. Zdej bo tudi nama šlo za: a se bo dal kaj narest, al na koncu ne bo nič? Ful me že matra, tko da sem dons kej mal razpoložena za vse. Zgleda, da je PMS ali pa samo tisto pričakovanje, kva če ta :hudicek: spet pride.:(:(:(

Darja* -> Na čakalni listi (2.2.2005 6:14:57)

Oj Pikipoki!

Imam eno vprašanje zate?
Tudi jaz hodim v MB v ambulanto za neplodne, pri dr. Gavričevi. In v ponedeljek sem imela razgovor. Ni me dala na čakalno listo za IVF, ker se moram najprej 6 mesecev zdravit s Klomifenom. mesece sem se že, in zdaj mi ostanejo še 3 meseci. Če po 3h mesecih ne zanosim me dajo na čakalno listo. Sem relativno mlada, stara sem 24 let. Pravi da sem zdrava in da imam možnosti naravne zanositve.
K
Zanima me kakšne pogoje si morala izpolnjevati ti?

Havala ti!

Tudi midva odhajava ta vikend v toplice, ki ga bova podaljšala kar do srede.:bravo::bravo:

tinkamiška -> Na čakalni listi (2.2.2005 11:59:53)

Držim pesti:miska::miska::miska:!!!

Tinka

Pikipoki -> Na čakalni listi (2.2.2005 14:05:43)

Darja!:)

Hm, pravzaprav ni bilo nobenih posebnih pogojev. Meni se tudi ni treba zdraviti s klomifenom, ker sem sicer povsem zdrava. Septembra sem imela laporo in histoskopijo, kjer so mi mi ugotovili, da imam endometriozo in mi to uspešno odpravili. Mož ima sicer slabo morfologijo plavalčkov oz. Gavričeva pravi, da se vse da. Prvi pregled sem imela pri dr. Reljiču in naju je takrat vprašal,ali si želiva zunajtelesne oploditve. Rekla sva da in to je bilo to.
Dejstvo je, da Gavričeva pravi, da naj poskušava še naprej, da nama bo mogoče ratalo. Sva se strinjala in res zdaj delava na tem. Sva pa na čakalni listi.:):):)

Na otroku delava zelo intezivno že več kot leto dni, prej pa še leto in pol (takrat so mi slikali maternico, ki je sicer bp).
Načeloma sva oba dokaj OK, vendar ne rata.:(

Predvsem pa ne bit žalostna in obupana. Saj bo. Tudi meni se je vse vleklo in sem postajala vse bolj živčna. Ampak zdaj se premika in tudi tebi se bo. Upajma, da se že letos in to čimprej vpiševa pod črto, pa druge tudi, seveda!!!:)

LP

Pikipoki -> Na čakalni listi (2.2.2005 14:07:31)

Pa še to. Jaz bom čez slab mesec imela 31 let in mogoče je tudi to. kaj pa vem!!!

LP

anadejka -> Na čakalni listi (2.2.2005 14:28:21)

Ejjj Pikipoki čist tko me zanima,kok dolga pa je čakalna vrsta za umetno oploditev?

Pikipoki -> Na čakalni listi (2.2.2005 17:35:36)

Meni je G rekla da 6 mesecev. Sicer te dva meseca prej obvestijo, takrat nekako se vse skupaj začne: uravnavanje ciklusa, pa inekcije inp. Takrat tudi izveš točen datum inp.
Prav zato si res vroče želim, da bi bilo to še pred poletjem, ker bo to sicer september ...
No, kakorkoli že ... Upam samo na najboljše - tako ali drugače.:)

L

miska2004 -> Na čakalni listi (2.2.2005 19:31:12)

Pikipoki, upam da vama uspe prej!

Vso srečo :rozica:

Pikipoki -> Na čakalni listi (3.2.2005 17:32:51)

:)Hvala punce! Zlate ste!:rozica::rozica::rozica:
Potem je vse lažje, ker veš, da ti nekdo želi srečo ...

In jaz jo želim vsem vam, tistim, ki si prav tako zelo želite malo štručko ...:)

LP

Stran: [1]