Pikipoki -> Na čakalni listi (2.2.2005 14:05:43)
|
Darja!:) Hm, pravzaprav ni bilo nobenih posebnih pogojev. Meni se tudi ni treba zdraviti s klomifenom, ker sem sicer povsem zdrava. Septembra sem imela laporo in histoskopijo, kjer so mi mi ugotovili, da imam endometriozo in mi to uspešno odpravili. Mož ima sicer slabo morfologijo plavalčkov oz. Gavričeva pravi, da se vse da. Prvi pregled sem imela pri dr. Reljiču in naju je takrat vprašal,ali si želiva zunajtelesne oploditve. Rekla sva da in to je bilo to. Dejstvo je, da Gavričeva pravi, da naj poskušava še naprej, da nama bo mogoče ratalo. Sva se strinjala in res zdaj delava na tem. Sva pa na čakalni listi.:):):) Na otroku delava zelo intezivno že več kot leto dni, prej pa še leto in pol (takrat so mi slikali maternico, ki je sicer bp). Načeloma sva oba dokaj OK, vendar ne rata.:( Predvsem pa ne bit žalostna in obupana. Saj bo. Tudi meni se je vse vleklo in sem postajala vse bolj živčna. Ampak zdaj se premika in tudi tebi se bo. Upajma, da se že letos in to čimprej vpiševa pod črto, pa druge tudi, seveda!!!:) LP
|
|
|
|