|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 21:24:10   
Gina
Mene pa moti, ker povsod po stanovanju pušča sledove:pujs: (mislim take, kot jih je opisala Jančika, da jo napadajo iz omare, pa tiste v postelji od Miške...)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 21:25:13   
TaRe*
:zmeden2:To,da nič kar skuham ni dobro.(zato ker ni isto kot od njegove mame)
:zmeden2:prdenje kar se mene tiče sodi v wc,ne v kuhinjo
:zmeden2:da strogo loči med ženskimi opravili in moškimi..moško op.je prestavljanje dalinca iz leve v desno roko,pa obvezna rekreacija,da ostane v formi....
:zmeden2:sicer pa,kaj se bunim,ko itak nič ne delam...cune pere pralni stroj,sesa sesalec....:grrr::grrr:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 21:29:00   
tinadvojčica
Tudi jaz sem se prav nasmejala.Ampak ne morem verjeti kako velja stari pregovor ki pravi da z nimi težko shajamo ampak brez njih pa tudi ne moremo!
V glavnem moj je kar priden moti me edino to da hodi na rekreacije in to ob pol devetih zvečer ko morajo najini otročki spat.
Bog ve kaj bi on napisali za nas.Prav zanima me!!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 21:55:44   
NENAJANI
Me smo prav grozne!!!:ups:
Če bi naši :love: to brali, bi verjetno imeli veliko za povedat!:zmeden2::zmeden2:
Mislim, da bi moj fant imel več za napisat o meni, kot pa jaz o njem. Sploh pa moj ne bi bil tolk prijazen do mene, kot je bil Joe do Janičke.:ups::ups::ups:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 22:07:19   
Blanka77
Veste kaj, vedele ste, koga ste vzele, sedaj pa uživajte z njimi in jim odpustite napake, ker jih imamo same tudi. Vsaj jaz nisem popolna, pa moj možiček tud ne, pa se mamo vseeno fajn.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 22:50:11   
*missy*
Kaj sem se jaz narežala k sm vas brala - maste pa svetovne pogovore.
Midva z mojim sicer še ne živiva skupaj - sva pa skupaj vsak dan po par ur in od tega sem odnesla tole:::

- postelje se ne pospravlja za sabo ker se zvečer itak spet uležeš vanjo in jo razkoplješ,
- kar lahko storiš jutri ne začni delati danes,
- če se punca dere potem je najbolj da se čimprej začneš nazaj na njo dret, ker jo s svojim klobasanjem zmedeš tok močno da na konc sploh ne ve zakaj te je naderala
- če lahko drugi mislijo namesto tebe, zakaj bi se trudil - raje rečeš:"daj me jutri spomni da morm........., PA NUJNO me spomn(da ne bom pozabu!!)"
- ko se kregam imam (on) vedno prav in ONA NIKOLI!
- da se kregava in zakaj je najina stvar(sicer res) in ona (jaz) ne sme svoji prijateljici povedat da sta se skregala, ker on DOMNEVA da bo prijateljica vse povedala drugim (on pa ne trpi da drugi vejo zakaj on teži)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 23:01:08   
*missy*
In da še dodam k svoji zgornji temi: (pravi on)
- Vozim tako hitro kot mi paše, čeprav je vsem v avtu od moje vožnje slabo in jim od straha tečejo solze, kajti jaz vozim najbolje.

Torej moj dragi je zelo poučen in od njega se da veliko naučiti!!!!!:zmeden::zmeden:

Po teh"motnjah" ki jih ima, pa lahko priznam da je krasen fant, ki svojo ljubezen izraža na sto in en način, mi da vedno vedeti da me ima rad, da sem"lepa" in da si z menoj želi ostati do konca življenja in da zanj ne obstaja(in nikoli ne bo:bravo:) nobena druga. Je sicer zelo sanjaški(imel bi vse), toda tudi meni privošči(ne glede na denar) vse in še več.

Nihče ni popoln, ampak mislim da sem med tistimi manj popolnimi zadela TERNO!!

9nebesaPoljubček vsem9nebesa

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 23:24:43   
Jančika_
*missy*:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
2.2.2005 10:08:09   
puncica
To da ko se skregava je on tiho, jaz pa bi še naprej razglabljala, on pa sam z roko zamahne pa je, pa da tko počas govori, ko kej razlaga, da že prej jaz vse povem:)-:)-:)- Pol je pa jezen.:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
2.2.2005 10:21:16   
Bejba
Puncica, zdej si me spomnila. Mene tud moti, ko morava kakšno veselo novico domačim povedat, pa ful mečka in jih pusti čakat in ugibat, jaz pa že vsa živčna, ker komi čakam, da ven ustrelim (npr za nosečnost in sedaj za poroko). On pa lahko menca in menca, pa se mu fino zdi :ups:.

LP; B

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
2.2.2005 14:10:37   
L&F&B
Najbolj me moti, ker mi je prevzel vse ženske privilegije. Med nosečnostjo je on dajal skoz krizo, si privoščil razvajenost in tečnobo, na koncu pa še staknil poporodno depresijo. Aja, naš mali je plod njegovega razglabljanja o pravem času in pripravljenosti na :duda:. Sedaj pa da si ne bi kera kaj mislila, on je preveč zaposlen z :duda:, in čaka da odraste, da bo imel spet kaj časa zase.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
2.2.2005 14:21:53   
Anonimen
Dudldi, ta je pa svetovna, ha, ha.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
2.2.2005 15:05:30   
india
Dudldi, ta je pa res za naslovnico!!! A je na porodni mizi tudi on ležal???:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 88
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?