|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 19:42:38   
Jančika_
Joe:hudicek::hudicek::hudicek:!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 19:43:23   
Joe
No, da dopolnim: če prihajam domov, potem res malce zamudim :)- . Če pa moram kam priti, pa pridem v 90% primerov točno, le da moram prej teči (na vlak ali po ulici ali po stopnicah).

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 19:45:28   
Joe
Miška, kaj me NAJBOLJ moti? Da je ne morem nenehno božat/šlatat, pa da ona mene nenehno ne b/š.

Če bi imel samo eno željo glede tega, bi bila ta. :love::love:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 19:46:21   
ZARA
ooooooooo Jancika ko da bi mojga opisala,ISTO!!!
Sam jst mu ploscic nebi dala za polozit,hehe!!!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 19:46:23   
Joe
Opa, ne ne morem, ampak NE SMEM!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 19:49:16   
Jančika_
Zara, sej jaz mu nisem pustila, samo ko ni poslušal mene ampak mojo prijateljico, ki je bila čisto besna na to, da bi on sam položil ploščice:)-.

Ona pa ima takega moža, da ko je stene kital, je naredil tak raven in oster rob na vogalih, da se je sam na enem urezal:)-.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 19:49:45   
india
Joe,potem p si res na pravi poti do 4 :duda:!
Mislim, da so ti vsi grehi odpuščeni!!!:bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 19:51:59   
mujcek
tega še nisem zasledila: moj je obupen skopuh, da včasih ne morem verjet (vsa darila kupujem jaz, če greva kam ven večinoma plačujem jaz, ne privošči mi niti čokoladice, niti rožice,...za:((), pa ne vem kaj naj še naredim glede tega-poleg tega pa jaz nimam rednega dela, on pa ima dela da se ven ne vidi!!! Potem so pa tu še razvade, za katere je kriva njegova mama-ne pospravlja, vse pusti okrog ležat,...:((:((:((

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:08:19   
dunja1
-z umazanimi cevlji taca po pravkar pomitem stanovanju
-utruja,ce ga ne caka hrana na mizi
-po tusiranju pusti v kopalnici Blejsko jezero
-kadi v stanovanju
-misli,da je najpametnejsi in to tudi veckrat pove
-ima slab odnos do svoje mame in zato me je strah,da ga bo imel tudi moj sinko do mene
-ce gleda sport,sploh ne poslusa,kaj mu govorim...
No,mogoce bi se pa se kaj naslo.Ampak drugac je pa kr OK in najboljse je to,da ima rad najinega miskolina in tudi komaj caka na drugega.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:13:41   
CUKRČEK
:pujs: najbolj me popizdi, ko se kam odpravljamo in pravi naj pohitim in da me mora vedno čakat. AMPAK: on seveda samo natakne kavbojke na rit in je že popedenan. Jaz moram pa sebe in še otroka zrihtat, pa vse za seboj naštimat.... In pol jaz mečkam on pa zunaj v avtu čaka in pizdi. :grrr:

:pujs: večno puščanje cot povsod po hiši

:pujs: pa moti me, da ima televizijo ful naglas in ko mu rečem, naj malo o utiša, da dve " črtici" na tišje in tri nazaj in smo še na slabšem.

:pujs: ko kuham se vedno pači, da kaj mu bom spet skuhala in da ga bom še zastrupila, pol pa kar z ušesi miga tako mu je kosilo dobro. Pač mora mal težit.

:pujs: pravi, da je malenkost kuhat in pripravljat hranco za otroka, pol pa on niti čaja ne zna zamešat ali pikomila naštimat.

Bog ne daj, da bi še on lahko napisal, kaj ga pri meni moti. Verjetno bi bil seznam še bolj dolg.:pujs:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:19:03   
KIRA
uh, cel kup reči, sam so vse pozabljene, ko se pride LEPI delat in crkljat. takrat se tako podrži kot kak mladi kuža, pa mu ne morem bit dolgo huda, čeprav se včasih po dva ali tri dni jezim in mulo kuham.

moti me pa recimo, da se krega proti resnici, čeglih mu jo dokažem, ampak se rad krega. pa ga tako utišam da "zgubim jezik2 in več ne govorim. pol pa me tako naheca, da išče jezik po celem stanovanju, pa še pri mačkah, včasih jih obrtoži, da so mi ga pojedle i jim gleda v gobček. pa to me moti, da mi dosti nič ne pomaga, včasih zgago dela z njegovimi znamkami. pa še bi se kaj našlo.

ampak njega na meni najbrž tudi cel kup reči moti, ker sem zelo trmasta, hočem imet vedno prav, hitro se razburim za prazen nič, preveč se sekiram in še in še.

ampak to pač zraven spada, teba je najti neko skupno pot, drgač zakon nima prihodnosti. jaz bi se pa zelo nerada ločila, ker sem sama otrok ločenih staršev in je to grozno, če se starši sam kregajo. je delat treba na kompromisih in komunikacijo. sma včasih je zlo težko.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:21:05   
Seven*
Hmmm..

Kaj me moti? Pravzaprav ne dosti.. Lahko bi bil malenkost bolj urejen in vec dal na zunanjost. Pa pozoren glih ni. To mi ful manjka. Saj veste, kaksna vecerjica recimo, pa romantika.. 9nebesa

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:24:18   
Joe
A, hahaha, pri nas pa Jančika bolj pušča svoja oblačila naokrog (kar je včasih zelo lepo...). Temu pojavu ležanja oblačil pravim "tekstilna goba". Ko njen micelij požene na večih mestih, poberem stvari in jih obesim na obešalnike v omari. Sicer ne maram vsakodnevnega zlaganja oblačil, zato takšna stlačim na svojo polico v omari. Tam naj kar bodo, zunaj pa ne. :zajcek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:26:10   
Jančika_
Ja, pol pa omaro odprem, pa me tvoje cote napadejo:hudicek:. Za moje vsaj vidiš, kje so, pa te ne morejo presenetit.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:27:49   
Joe
Čuj, vedno letaš naga naokrog in sprašuješ, kje so tvoje hlače in podobno! 9nebesa9nebesa Potem pa nastopijo problemi, ko te preveč nadlegujem... :love::love::love:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:31:31   
india
Hehe,kako sta lušna...Jančika:bravo::bravo::bravo:, to mi je všeč, kako praviš, da te cote napadejo:)-:)-:)-:)-:)-!
A vesta, da bi po mojem mnenju vidva kar zmagala, če bi iskala najbolj simpatični par, kar jih poznam???
Pa ne samo na RR,ker tu sta itak edina!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:35:35   
KIRA
TO PA ZGLEDA RES. jaz mojega skoz probam naštimat, naj vsaj kaj prebere na RR, ampak noče, pol pa firbec pase, kaj si pišemo in mi čez ramo špega.
sam ve, da dost pametnega zvem, pa me razume. včasih mi še reče, anj vprašam to pa to...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:38:08   
Anonimen
:)-:)-:)-

J&J

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:45:53   
Taša
Joj punce sem se še nekaj spomnala in moram hitro dodat....
-dostikrat mu kakšno stvar govorim, pa me gleda, pa kima, pol me pa čez pol ure glih tisto vpraša, kar sem mu prej govorila:hudicek:!!!!
-Ja, pa ko ga najbolj potrebujem ima mobitel nedosegljiv....

No zdej sem pa menda zaključila......

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:55:51   
Anonimen
Mene pa pri mojem najbolj moti to, da se mu je življenje pri šestnajstih ustavilo.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 20:59:19   
india
Splišni:bravo::bravo::bravo::bravo:, izjava dneva!!!
A jo lahko kopiram????:bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 21:00:12   
BigWhale
Nakljucni vrstni red:

- grizenje nohtov
- stiskanje zobne paste (na sredini! brrrr)
- cudasko pospravljanje posode (majhen loncek, na njem ogromna ponev, v ponvi srednji lonec...)

... no nic od tega ni tako zelo fatalno. ;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 21:13:09   
Anonimen
Z lahkoto, Miška.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 21:19:09   
Bejba
Joj, pri kakšnih sem se res od srca nasmejala. Posebej Splišni in Janička&Joe :bravo::bravo::bravo:.
No, jaz pa sem svojega spravila v red. Prej je bila namreč katastrofa. Sedaj lepo pospravlja, mi pomaga pri domačih opravilih, obožuje in rihta sinka, poleg tega pa sedaj dela še v dveh službah.
Seveda pa me še vedno kaj moti: včasih se mi zdi, da zanalašč kontrira mojemu mnenju, četudi ne misli ravno drugače, samo da izpade tapameten. To me tako razkuri :hudicek:. Pa da omare in hladilnik ne zapira z ročaji, ki so temu namenjeni in so potem povsod prstni odtisi (ampak se popravlja, moram rečt ;)). Pa še kaj bi se našlo, ampak se ne spomnim. Uf, bog ne daj da on sede za računalnik :zmeden:.

LP; Bejba

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   KAJ VAS NAJBOLJ MOTI
1.2.2005 21:20:42   
Sarina
Mene pri mojem tudi v glavnem moti to, da moram za vse dat jaz pobudo - no, razen za seks mi je pa res nikoli nikoli ni treba ;).
Pa romantika, romantika - pozornost, nežnost,presenečenja - to pa res pogrešam.
Saj, ko pojamram je malo boljše, potem pa spet isto naprej :(.
Eh, saj drugače je pa fajn dečko :love:.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?