KIRA -> KAJ VAS NAJBOLJ MOTI (1.2.2005 20:19:03)
|
uh, cel kup reči, sam so vse pozabljene, ko se pride LEPI delat in crkljat. takrat se tako podrži kot kak mladi kuža, pa mu ne morem bit dolgo huda, čeprav se včasih po dva ali tri dni jezim in mulo kuham. moti me pa recimo, da se krega proti resnici, čeglih mu jo dokažem, ampak se rad krega. pa ga tako utišam da "zgubim jezik2 in več ne govorim. pol pa me tako naheca, da išče jezik po celem stanovanju, pa še pri mačkah, včasih jih obrtoži, da so mi ga pojedle i jim gleda v gobček. pa to me moti, da mi dosti nič ne pomaga, včasih zgago dela z njegovimi znamkami. pa še bi se kaj našlo. ampak njega na meni najbrž tudi cel kup reči moti, ker sem zelo trmasta, hočem imet vedno prav, hitro se razburim za prazen nič, preveč se sekiram in še in še. ampak to pač zraven spada, teba je najti neko skupno pot, drgač zakon nima prihodnosti. jaz bi se pa zelo nerada ločila, ker sem sama otrok ločenih staršev in je to grozno, če se starši sam kregajo. je delat treba na kompromisih in komunikacijo. sma včasih je zlo težko.
|
|
|
|