Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 13:49:55
|
|
|
|
baguSka
|
Pr nama je blo tko, da sem jaz njemu dala prstan.. in sicer tko, da je bil v bistvu zame, ampak sem ga dala njemu, da ce me vzame za zeno, naj mi ga natakne..
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:12:31
|
|
|
|
anabanana
|
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:13:33
|
|
|
|
anabanana
|
Joj sori sem hotela dat enega smeškotakicepaodsmeha
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:22:20
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Joj sori sem hotela dat enega smeškotakicepaodsmeha A men
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:25:48
|
|
|
|
Volga
|
anabana, si mislila kaj takega
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:27:39
|
|
|
|
baguSka
|
Sej je vseen konckoncev kwa je hotla dat... mene zanima zakaj!?
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:38:28
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Sej je vseen konckoncev kwa je hotla dat... mene zanima zakaj!? pa mene tudi
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:49:35
|
|
|
|
anabanana
|
Nekaj takega Volga, hvala Ja zakaj? Ker imam malo prebujno domišljijo in si zamislim eno dobro bejbo, ki kleči pred enim ogromnim decom in mu ponuja prstan .... Ma dejte punce, dejmo moškim vsaj še kakšno stvar pustit, da spada v njihovo domeno, že tako ali tako smo jim vse živo prevzele. Jaz ne bi nikoli zaprosla tipa, pa še prstan, da mu dam?! Bi ga na rit vrglo ... Pa ne se jezit, vsak ma svoje mnjenje.
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:57:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aha... Sam če bi imela malo več domišljije, potem bi vedela, da se prstana ne daje nujno ravno tako, kot si opisala... Moj bi bil presrečen, če bi mu jaz kej rekla, pa sem ga čakala... Naj rečem, da to ni bila dobra odločitev. To je moja izkušnja, kaka pa je tvoja, pa ne vem. Tako da, Klarissa, go for it Sem sigurna, da boš izpeljala vse skup prečudovito in nadvse romantično
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 14:59:02
|
|
|
|
baguSka
|
eno dobro bejbo najprej hvala za kompliment.. pa naj ti povem, da moja zgodba ni niti priblizno podobna tvoji domisljiji... lahko jo pa najdem, ker sem jo ze nekje napisala, pa si jo preberi... pol si pa domisljaj naprej..
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 15:02:43
|
|
|
|
baguSka
|
Moj bi bil presrečen, če bi mu jaz kej rekla, pa sem ga čakala... Naj rečem, da to ni bila dobra odločitev. To je moja izkušnja, kaka pa je tvoja, pa ne vem. Se popolnoma strinjam. Ker je moj dragi zaprosil mene, sem rekla NE. Potem pa je reku, ko sem bom hotla porocit, naj mu javim... No, ni blo glih cist tko. Ampak ko je on mene zaprosu, me je ob totalno nepravem trenutku in se je vse sfizlo. Nisem direkt rekla da NE, sem mu pa povedala, da bi lahko vse skupi mal drugac izpadlo. Pac ni tip za to. In potem sem jaz speljala tko, da je blo obema maximalno vsec in ni blo kr neki... On je bil totalno presenecen nad idejo! Sicer pa itak: vsak po svoje. Ampak zakaj cakat? Pol pa bit se razocaran... brezveze.
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 15:18:59
|
|
|
|
anabanana
|
Aaaaaa tako baguSka .... ma sej jaz sem odprta za vse novitete sam ne, da bi jih jaz izvajala, nimam pa nič proti če jih drugi Sem za enakopravnost in emancipacijo, ampak po drugi strani so mi všeč tudi nekatere bolj tradicionalne stvari. Sej nismo vsi enaki ne? Daleč od tega pa da bi se komu posmehovala, to ni v mojem stilu, kvečjemu se zabavam
|
|
RE: tiste, ki ste zaprosile svojega dragega 7.3.2008 15:25:25
|
|
|
|
baguSka
|
ampak po drugi strani so mi všeč tudi nekatere bolj tradicionalne stvari Aja pol pa razumem zakaj ti je smesno... Midva tud poroke ne bova mela glih tradicionalne, tko da...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?