Črni vrh nad Idrijo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

bambolina -> Črni vrh nad Idrijo? (7.3.2008 13:25:52)

Jutri bi šli na izlet na Črni vrh nad Idrijo. Mogoče kdo ve, če je kakšno fajn sankališče za otroke (4 leta) in kako priti do tja.

Maxica -> RE: Stari vrh nad Idrijo? (7.3.2008 13:35:08)

Črni vrh nad Idrijo?

mert -> RE: Stari vrh nad Idrijo? (7.3.2008 14:01:38)

Ne vem kaj misliš Črni vrh nad Idrijo ali smučišče Stari vrh nad Škofjo loko - v Poljanski dolini?

bambolina -> RE: Stari vrh nad Idrijo? (7.3.2008 15:19:14)

Aha, sm narobe napisala... potem bo verjetno Črni vrh nad Idrijo.... Sodelovka mi je nekaj omenila, da je tam fajn za smučat pa je zdaj ni tukaj, da bi dobila kaj več informacij in če je tudi za sankat.... No, če ima pa kdo tud kakšno drugo idejo kam bi bilo fajn sankat bom pa vesela vsakega predloga. Smo pa iz okolice LJ.

Eillish -> RE: Stari vrh nad Idrijo? (7.3.2008 17:58:32)

Ja, je v redu tudi za sankanje. Mi se hodimo samo sankat, ne smučat. Je veliko parkirišče ob glavni cesti, potem pa že smučišče. Pa bo lepo vreme?

Jessy -> RE: Stari vrh nad Idrijo? (9.3.2008 11:54:24)

Joj, a ni v Črnem Vrhu nad Idrijo že vse skupaj propadlo? Po moje je mišljeno sankališče in smučišče na Črnem Vrhu nad Cerknem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tam vem, da je oboje.

Primoza -> RE: Stari vrh nad Idrijo? (9.3.2008 12:14:41)

Zdaj lahko samo počakamo uporabnico, ki je zastavila vprašanje, da poroča kam so šli...

bambolina -> RE: Stari vrh nad Idrijo? (21.3.2008 7:45:33)

Tale moj odgovor je mal pozen, no ampak vseeno.... Bili smo na Črnem vrhu nad Idrijo.... seboj smo imeli sanke, ampak žal je bil sneg preveč težek in moker, da sani niso šle nikamor,....je bilo pa kr nekaj smučarjev, predvsem malčkov in njihovih staršev.....vreme je bilo super, tako da se je tamal potem valal po snegu in kepali smo se,....od sankanja pa žal ni bilo nič.... aja, pa ena vlečnica je celo obratovala....

Primoza -> RE: Stari vrh nad Idrijo? (21.3.2008 22:12:30)

Hvala za razjasnitev dileme o tem zanimivem končku Slovenije.

Stran: [1]