|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj prvi sivi lasje
8.3.2008 18:19:11   
srki
Pri 28. se tu pa tam že kakšen najde, pa se ne sekiram, še barvam se več ne. Je bil pa ati hitro siv oz. bel, bratranec ima dobre 30, pa je že skoraj ves siv.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.3.2008 16:11:06   
smotka lonib
pri 33 sem opazila prvi las, zdej pri 35 jih imam že malo več, sam se barvam. se pa ne sekiram preveč, ker se ne počutim stare. so pa geni ta glavni tuki. moj ima pri 4o letih mogoče 5 sivih las.user posted image očitno on mene preveč sekira, da jih imam jest večuser posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.3.2008 21:14:56   
januška78
Jaz sem prvi sivi las opazila že na faksu, mislim da nekje pri 21 letih. Sedaj pri 29 jih imam že kar nekaj, na srečo jih blond prameni zaenkrat še skrijejo. Možno, da imam gensko, ker je moj oče tudi že pri 20-ih imel kakšen siv las.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.3.2008 21:32:17   
Anonimen
A vse te barve dobro prekrivajo sive lase?

Uporabljam neko "Natur" barvo, brez peroksida, prekrije :).

Koliko in od kdaj jih imam, ne vem, ker se ze dolgooooooooo barvam.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
12.3.2008 21:37:18   
Anonimen
js mam 2 sodelovki. obe sredi tridesetih in obe že ful sivi. lahko bi rekla skoraj čist sivi! in res kr nisem mogla verjet madona. včasih sem mislna da ljudje sivijo na stara leta - beri okol 60 in več. zdej pa sem začela na to pozornost dajat in opažam da je res že ful folka po 20 letu začne sivet in po 30 so že kr fejst sivi nekateri. celo pri mojem možu star je 31 sem ravno prejšnji dan opazla prve sivkote..sem bla kr mal šokirana.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
12.3.2008 21:55:00   
Anonimen
Sem še deklica user posted image  stara 22 let in jih za zdaj še nisem opazila. Moja kolgica pa je siva (zelo siva) ne dva, trije laski ampak precej las že od 18-ega leta. Prvega sivega pa je opazila (smo ji opazili) že pri 13-ih letih.

(odgovor članu bučkabb)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.3.2008 9:20:01   
Lenny
Jaz sem pa med tistimi srečkoti, ki kljub temu, da se bo letos obrnila štirica, nimam sivih las. Očitno sem od obeh staršev potegnila gen proti sivenju user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.3.2008 15:01:06   
natasarobi
Že od 20 letega malo sivih las - tudi verjetno zaradi naravne barve las, ki je  mišja siva oz. rjavauser posted image .

V zadnjem letu pa že več sivih las - po moje zaradi stresa in obremenitev. Včasih se mi zdi, da se bom zbudila kar bela.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?