Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:12:25
|
|
|
|
total
|
Saj bo še,nič skrbet,ene prej čutijo ene pa kasneje. Lp:rozica:
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:28:27
|
|
|
|
pika78
|
Nič skrbet - povprečno naj bi začutile med 20 in 22t. LP, Pika
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:31:22
|
|
|
|
beba76
|
Ziher bo - malo še potrpi :rozica:
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:38:05
|
|
|
|
Grascakinja
|
Janika, jaz v četrtek začnem 18t, pa tudi nimam metuljčkov, samo včasih me kaj neprijetno zbada po maternični steni, ne vem pa, ali je to krč ali naša beba telovadi. Včasih niti ne vem, al je sploh maternica al kej druzga... Skrtaka nič metuljčkov, nič prijetnih občutkov... Baje se zares začnepo 20. tednu, sploh, če smo prvič nosečke. Po moje ni nič narobe!
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:43:20
|
|
|
|
sabini
|
nč skrbet men se je začelo šele po 21t.premajhen in prešvohcan je še dojenček da bi ga fejst čutila on se premika verjemi sam ti še ne čutiš . pa še to boš na začetku čist švoh kaj čutila jaz sem v 26.t pa sam zj. pa zvečer čutim pa še to samo desno spodaj nikjer drugje pa še to kratek čas sj bo boš vidla kolk je to fajn:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:49:41
|
|
|
|
katarina2004
|
Ojla! Prav nič ne rabiš biti zaskrbljena. Sem v 21 tednu in sem ga prvič začutila ravno sedaj ampak res čisto nežno kot, da bi mi počil milni mehurček v tebuščku. Pa pa
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:49:43
|
|
|
|
rozi81
|
Jst sm pa v 19t pa čut od konca 17t ampak me pa dons skrbi ker nč ne čutm tut če pojem. Ker ponavadi takrat kar skače ko kaj pojem. A je to normalno za moje tedne in prvo nosečnost da čutiš vsak dan pol pa za kakšen dan izgine to. Me kr mal skrbi.:zmeden: Pol sm pa še učer urgenco gledala in tega sploh ne morm pozabt. Tok ne maram takih negativnih stvari!!! :grrr::grrr::grrr: LP S:nosecka: in :duda:19t
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:53:06
|
|
|
|
NENAJANI
|
Ja midva sva tudi včeraj urgenco gledala. Mi je full žal, da sem sploh gledala. Sva se z dragim full prestrašila.:zmeden::(( Drugače pa jaz čutim najinega :duda: od 17 tedna, ampak je baje malo prevelik za svoje tedne. Nič sekirat, boš že začutila svojega :angel: LP,NENA
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 15:53:32
|
|
|
|
bikica30
|
Ne skrbi! Jaz sem dete sicer začutila v 19. tednu, ampak ni bilo nobenih metuljčkov in mehurčkov in božanja...ampak konkretna brca. Pravzaprav sploh ne vem, kaj hočejo vsi povedat s temi mehurčki...ali pa le nisem bila dovolj pozorna, ne vem. Začelo se je pa tako, da sem ležala na hrbtu in brala knjigo, ki je bila naslonjena na moj trebuh in dete je hotelo zbrcat knjigo dol, he, he. Res. Verjetno čuti, da nekaj narahlo pritiska na njen prostor, poskusi... LP:rozica:
|
|
|
|
Nc ne cutim..zaskrbljena 1.2.2005 20:14:10
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem prvega začutila v 22 tednu, sem bila vmes zaradi tega že na pregledu v 20t pa je bilo vse v redu. Ne vem ena je spraševala ali je normalno, da ga je že čutila, pol pa ne. Tudi to je povsem normalno,... le proti koncu nosečnosti je treba paziti, da otročka čutite 10x na dan, ne vem zadnji mesec morda,.. Jaz sem tudi gledala urgenco,... pa bi bilo bolje, da je ne bi,... :((:((:((
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......