norge -> RE: krčki krčki krčki (7.3.2008 11:00:17)
|
Mi imamo pa fanta (ki je zdaj star že dve leti in pol), ki je imel čisto enako krčke kot vaša pupika. Pojedla sva, nekaj minut in že se je začelo. Skozi cel dan , takoj po hranjenju. So bili prava nočna mora zame teli prvi meseci. Je pa trajalo, se mi zdi, tam nekje do drugea meseca. Smo pa tudi probali kapljice itd... pa ni čist nič pomagalo. Potem sem pa rekla, dosti te kemije in mu nisem dala ničesar več (tudi Ad3 ali D3 kapljic ni nikoli jemal - samo enkrat sem mu jih dala nekaj kapljic v čaj, ki ga je pil zelo počasi, pa sem mislia, da bo kar ...tko noro je jokal...) pol se je pa vse skupaj zelo hitro uredilo. Je bila pa groza, sploh, ce smo hoteli kam it...vožnja en sam jok..voziček sam jok, dokler ga ni zrak zmatral in je zaspal, potem sva pa lahko hodila in hodila zunaj...samo me je bila groza, da bi se zbudil, ker sem vedela, da bo strašno kričanje... Je blo zlo hudo, ampak je po dveh mesecih izzvenelo (takrat se je sicer zdelo kot da traja 100 let... Smo ga pa mi zmeraj za spanje dali na trebušček, trepljali po ritki, on se je jokal in zvijal, potem pa počasi zaspal...Res se ti smili to malo bitjece, ki tako trpi... Ampak verjemi, kmalu bo bolje. Drzim pesti, da cimprej!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka.gif[/image]
|
|
|
|