frufru -> RE: srajčka za deklice (8.3.2008 12:46:32)
|
Jap. Najprej si odpreš uporabniški račun, pol pa mečeš v košarico. Prej se je dobro zmerit, ker so francoske številke nekoliko manjše, pri otročkih je pa višina pomembna, ne to kar piše v letih. Kvaliteta je dobra, cene so bolj ugodne kot po slov. katalogu. Poštnina pride 5€ plus nek odstotek od nakupa (verjetno zaradi teže. Jaz sem poštnine plačala max. 8 €, ko sem kupila za 80€ skupaj (še za eno kolegico, pol sva si pa poštnino delile). Na netu so kar naprej akcije tudi do 70%, če je preveliko/majhno, lahko reklamiraš in ti pošljejo drugo. Pol ko zaključiš z nakupi pa slediš navodilom, plačaš s kreditno kartico. Potuje cca 10 do 21 dni. Cenovno je ceneje kot kak BC. Npr. Vetrovko za malega sem dobila za 19€, komplet majčke dolg in kratek rokav za 8€, hlače za 10€, bundo s kapuco, rokavičkami in brezrokavnikom iz flisa v kompletu za 22€, zimski pajacek za novorojenčka (tak da gre tudi v lupinco) za 13€,... Sem mislila, da rabiš take punčkaste srajčke ala tunike. Lahko pa komot fantovske (bebe garcon) pogledaš, ker niso tipično modre.
|
|
|
|