Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.6.2008 9:30:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, kako smo kaj? Moje kilice so na istem, se je kr ustavilo; Debeluška, ne vem kaj se dogaja z vodo, vem le da do nadaljnega smemo piti le ustekleničeno vodo....allora, ko prideš se čujemo; Punce, kako ste pa ve drugače? pri meni je kr pestro, služba (je full dela), doma, plaža in še s kaj najde; Lep dan vam želim, jaz sem še malo doma in pol grem delat...
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 1.7.2008 7:56:45
|
|
|
|
RAKICA1
|
jutro vsem skupaj no najprej vam postrežem z dišečo kavico upam da vam bo pasala ker meni zelo kako kaj ve in vaše hujšanje upam da vredu vam gre no toliko za sedaj lep pozdrav čau čau grem mal podelat po hiš
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 2.7.2008 7:27:49
|
|
|
|
luka jan
|
Dobro jutro hujšarice, kje se skrivate? Danes pa jaz častim s , da se ne bo vedno samo Rakica1 matrala s kuhanjem. Drugače sem še vedno z vami, samo pišem bolj malo, saj sem bila skoraj cel teden bolana. Najprej sem od malega pokasirala rota virus, nato pa me je še nekaj piknilo na nogo in se mi je naredil tak velik flek, pa sem dost letala okrog zdravnikov. Danes se stvari že vračajo v normalo, počutim se fajn, je pa to tudi dober znak da začnem nazaj hujšat, kaj? Pridne bodite, jaz hitim sedaj k frizerju, potem pa mal popucam po flatu in zlikam, pa sigurno še kakšna kavica pade vmes.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 2.7.2008 20:12:26
|
|
|
|
bskrle
|
Sem začela v ponedeljek. Danes za zajtrk čaj in melono, seveda ne celo, niti pol AMpak nekaj cukra rabim ... Za kosilo čisto juho, meso popečeno na žaru, zelena solata Večerja sadna solata, čaj. Pojedla sem par orehov, kakšen krhelj. Ker mi pade cukr. Odločena,da med tednom hujšam, za vikend jem normalno, tudi kakšen sladoled.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 3.7.2008 7:44:14
|
|
|
|
RAKICA1
|
jutro no najprej pa danes jaz postrežem z dišečo kavico mi zelo maše mi zadne čase tamala slabo spi ponoči nevem kaj ji je no upam da gre vaše hujšanje men gre počas mal dol mal gor samo bo se beremo kasneje grem otrokim zajterk naresti lep pozdrav
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 4.7.2008 8:48:44
|
|
|
|
RAKICA1
|
no najprej postrežem z prijetno kavico ki mi zelo paše upam da vami tudi no danes je petek in vaganje sem kar zadovolna -0,20dek kar pomeni da moje novo stanje je73,30kg in sem kar zadovolna seveda jutri in v nedeljo bomo pa grešili upam da preveč nedobim ker grem na poroko in v nedeljo praznujem rojstni dan upam da ste ve tudi kaj zgubile in da maste še volje za hujšanje
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 4.7.2008 8:50:21
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, za začetek dneva ena in kaj je danes, dan za ampak jaz sem že odnehala; morda jeseni začnem resno; Kako ste kaj ve, seksi mamice? Lep dan
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 4.7.2008 8:54:29
|
|
|
|
luka jan
|
Rakica1 hvala za kavico, paše zelo. Da še jaz na hitro sporočim svojo bero, -1kg, sem torej na 73-ih kg. Sem bila prav vesela da je šlo spet nekaj dol, mogoče pa mi res uspe do morja oklestit še te 3 kile. Pridne bodite, pa bolj v senci uživajte, je bolj prijetno.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 4.7.2008 9:12:36
|
|
|
|
bibyzan
|
Ma, ste pridne. No, jst tud mal. Sem se spet mal skulirala. Zdej mi kaže 88.5 kg. Fajn je padalo. Ko bi še tak naprej!!
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 4.7.2008 22:27:24
|
|
|
|
barby78
|
Ojla! Da se še jaz javim na raport.današnje stanje = 66,5 kg (-1,2 kg) Ja,ampak se moram tak matrat,ker bi najrajš hladilnik skup zlomla,celega bi spraznala.jutri pa gremo še na piknik .Mogoče bom pa pila bolj kot jedla se čujemo
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 9.7.2008 20:48:25
|
|
|
|
Andreja221
|
Men se zdi da sm zdej shujšala za par kil odkar popijem 4 šalce kave na dan
< Sporočilo je popravil Andreja221 -- 9.7.2008 20:51:45 >
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 10.7.2008 8:13:52
|
|
|
|
bibyzan
|
Oj!!! Poročanje moje kilaže, na katero seveda nisem ponosna. Ostaja isto kot prejšnji teden, se pravi 88.5. Ma k hudiču naj gre vse skup !!
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 10.7.2008 9:03:12
|
|
|
|
luka jan
|
Ej, nikar se ne sekiraj zaradi kilaže, poleti mamo mal pavze, jeseni pa spet nadaljujejmo. Veš pri men je isto, nič ne grejo kile dol. Pa se ne sekiram, počasi bo že. Je pa res da bolj malo naredim za to da bi kaj shujšala.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 11.7.2008 7:33:42
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla punce, ker se je tudi moja številka zelo zelo približala tromestni številki bi se vam zelo rada pridružila, da dobim dodatno motivacijo. Me vzamete medse? Shujšat bi mogla vsaj 30 kg . Ja, ja, sem bolj podobna slončku kot sebi .
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 11.7.2008 8:48:11
|
|
|
|
RAKICA1
|
jutro no najprej vam postrežem z prijetno kavico upam da boste zraven vžival No danes je vaganje jaz sem bila poredna in zelo pridna namreč sem v soboto šla na poroko in v nedeljo imela rojstni dan in sem dobila 2kile ampak sem se odločila da ni heca in bila zelo pridna in prišla na 73kg in to pomeni da od prejšnjega tedna sem dala -0,30dek zelo sem vesela in ponosna nase da mi je ratalo zgubiti tiste dve kile in še novih 30dek upam da maste še vse kaj veselja do hujšanja in da vam gre dol ker jaz imam še skoz in bi rada do dopusta prišla na 70kg upam da mi uspe scubadiver dobro došla med nas seveda te sprejmemo med nas veliko uspeha pri hujšanju in največ volje ker jo boš rabila veliko
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 11.7.2008 9:01:38
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Dobro jutro še od mene, naj vam najprej povem, da sem spoznala Mamo Milchy , sva se dobili v Portorožu na kavici in tortici (samo jaz , ona se je vzdržala od sladkorja )! Fulll je prijetna in sem prav vesela, da sem jo spoznala, pa novo frizurco je mela ! Mama Milchy hvala za srečanje, pa še kdaj !!! Scubadiver, dobro došla med nami , upam, da boš pridna in se bomo spodbujale!!! Če želiš biti na tabelici moraš sporočiti svojo kilažo! Tabelo bom jutri izpopolnila z novimi podatki , ko se še kakšna javi s stanjem! Moje stanje je 106,90 kg, to pomeni +1,40 kg !
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 11.7.2008 9:13:23
|
|
|
|
luka jan
|
Bravo za vse tiste ki ste dale kaj dol. Moje kile ostajajo enake, torej 73 kg. Tudi jaz sem imela cilj priti na 70 kg pred dopustom, a verjetno ne bo šlo. Mogoče še kakšna kila manj, a to bo to. Grem namreč drug teden na dopust, pa mi je mal cajta zmanjkalo. A sem vseeno zadovoljna, samo da ne grejo kile gor. Scubadriver, dobrodošla med nami, pa upam in želim da ti čimbolj uspe.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 11.7.2008 9:37:03
|
|
|
|
barby78
|
Ojla! Da še js javim svojo težo: 66 kg.to je - 0,50 kg od prejšnjega tedna.ja,boljš kot nič. Danes se greva pa s tamalim mal kopat.ati bo pa princesko čuval,ker je na bolniški. tako. lepo se imejte,pa-pa
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 11.7.2008 9:55:33
|
|
|
|
bibyzan
|
Zdejle gledam. Zakaj sem že poročala včei? sam bog ve?? Verjetno sem bila trdno prepričana da je petek. Pa je menda dans. No, saj kilaža ostaja ista, tak da ni panike! LP, pohvale vsem pridnim!
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 11.7.2008 22:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Me nekja časa ni bilo, smo z dopusta. 79,5 kg. Ah, bo že bolje, važno, da preveč ni šlo gor. LP
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 12.7.2008 10:53:39
|
|
|
|
RAKICA1
|
jutro no najprej postrežem z dišečo in prijetno kavico Debeluška jaz pa mam prošnjo mam sosedo ki je dobila voljo za hujšanje sam trenutno nima prikloplen int in bi se rada včlanla med nas če bi jo lahko vpisala v raspredilnico med nas pod imeno Bajsamamica in včeraj je imela stanje 111,90kg rada pa bi zgubila 35kg no jaz ji želim veliko uspeha pri hujšanju in volje
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 15.7.2008 18:06:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
Pozdravljene, ja kje pa ste vse evo, jaz sem se vrnila z dopusta, smo se imeli prav lepo, na poroki je bilo superca, sedaj pa že delamo... Debeluška, seveda bo še kdaj in , brez skrbi. Punce, je pa tudi Debeluška prijetna in prijazna deklica, super družba. No, da vam povem, da jaz tukaj končujem mojo dieto, ker moja namreč zamuja že 2tedna in še test oziroma dva sta pokazala + , kar najbrž pomeni, da sem za 100% pa bomo obiskali ginekologa oziroma sem se že naročila in sicer imam pregled 31/7 sedaj pa šibam, ker pričakujemo obiske. Lep preostanek dneva vam želim,
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 15.7.2008 20:58:21
|
|
|
|
pikica36
|
mama milchy- čestitke
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 15.7.2008 21:37:40
|
|
|
|
luka jan
|
Bravo mama_milchy, sem ful vesela zate. Sem že mal pričakovala da boš napisala kaj tako lepega, no pa sem le dočakala. Želim ti vse lepo, ko boš pa rodila bomo pa spet skupaj hujšale, kaj?
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 16.7.2008 8:30:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, no, najprej naj vam postrežem z ; jaz sem si jo sicer skuhala ampak je taka bol mlečna, ker mi ne paše preveč. pikica36 in luka jan, hvala, hvala; sedaj moram še na prvi pregled h G ampak je do 31/7 kr doolgaaa, bom že zdržala.... luka jan, to sigurno, da bomo hujšale; če ne bomo pazle pri hrani, naj bojo do hujšanja spravli; teči sm, teči tam, kuhaj, peri, likaj in pol itak ne bo časa za mislit na čokoladice, čipse in ostale neumnosti.... aja, drugače se dobro počutim, malo zaspano - tako da me zvečer hitro zmanka, ne bruham, nimam slabosti in upam da bo cela OK. Kje ste pa ostale seksi mamice? Pri nas zunaj je že lep sonček, jaz pa popoldan v službo; sedaj imam nekaj malega za pospravit ma ne bom pretiravala, ker sem jutri dopoldan sama doma in bom takrat generalko nardila. Uživajte, pa se beremo....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?