Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 27.3.2008 23:04:01
|
|
|
|
RAKICA1
|
no seksi mame neobupajte saj nam bo uspelo vsem shujšati gremo dogodivščinam nasproti saj nam bo vsem uspelo shujšati enim toliko koliko so si zadale drugim pa malo manj seksi mame go go go neobupajmo Erika sem z Svetga Andreja pa ti
< Sporočilo je popravil RAKICA1 -- 27.3.2008 23:07:51 >
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 27.3.2008 23:05:14
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Kandidatke za 40 dnevni post - brez sladkarij: ZAČELE 25.03.2008 (materinski dan ) - 03.05.2008 (zadnji dan posta) Debeluška * Rakica A.N.J.A. * Erika Sani1 _Andreja_ Mala Maja * Še katera....... Tiste, ki smo "grešile" dobimo črno piko ( * ) in gremo dalje; novim zmagam na proti !
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 27.3.2008 23:10:35
|
|
|
|
RAKICA1
|
Debeluška če se nevzameš v roke te bom pa jast tok da veš potem pa ti bo preveč težko
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 6:20:54
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Kandidatke za 40 dnevni post - brez sladkarij: ZAČELE 25.03.2008 (materinski dan ) - 03.05.2008 (zadnji dan posta) Debeluška * Rakica A.N.J.A. * Erika Sani1 _Andreja_ * Mala Maja * Še katera....... Tiste, ki smo "grešile" dobimo črno piko ( * ) in gremo dalje; novim zmagam na proti ! jaz imam tudi pikco....
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 7:41:26
|
|
|
|
*erika*
|
dobro jutro hujsarice.vidim da je res tesko shujsat dokler vse gresimo,bomo ze enkrat shujsale.no js se stimam ker ima mala danes posvetovalnico tako da grem se ustimat rakica1 js sm iz podlubnika.a si blizu mene js ne vem kje je to.moj prav da je to pri lusi
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 7:43:29
|
|
|
|
*erika*
|
debeluska30 men tudi crno piko napis .sm gresila,no ampak bom probala naprej brez slatkarij
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 7:46:57
|
|
|
|
bajsika
|
Zivjo punce! To je moj tretji dan ločevalne in OH dan, ko se že veselim večera. Mi je mož včeraj krof prinesel, pa sem se mu uprla in si ga prišparala za danes zvečer, da se posladkam. Torej D3-OH dan: Z: dve pomaranči, kava brez sladkorja z malo mleka K: testenine s kakšno zelenjavno omako V: krof in rebro čokolade Zvečer pa še 1 ura telovadbe še eno vprašanje...včeraj sem za moža kuhala makarone in sem seveda mogla enga probat, da sem vidla, če so že kuhani, ampak jaz to ne štejem za greh, a ne? Lp
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 8:06:16
|
|
|
|
RAKICA1
|
Dobrojutro vsem skuaj Erika ni to tam a veš kje je hrasnica ali puštal mal naprej ni daleč od loke 5 km
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 8:42:43
|
|
|
|
*erika*
|
aja vem priblizno kje je.pridi na kavo,da bova skupj hujsale.blizu sva,lepo
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 8:57:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro hujšarice, kako kaj danes? Kaj pa boste kuhale? No, danes kuha moj možek , je pa Š dan tako da bo pasulj za kosilo, za zajtrk sem pojedla pomarančo, zavečerjo pa upam, da nič; telovadba morda pa bo kej danes; Uživajte, jaz šibam kaj pospravit, ker pol peljem Žigca na kontrolo k P; pa na en obisk gremo. Pozdravček z
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 9:22:50
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz imam pa danes OH dan, pa še ne vem kaj naj skuham, ker še nisem nič lačna. Sedaj grem najprej mal popucat stanovanje, pol mal telovadbe, pa še mal u shoping in po tamalga v vrtec. Jutri pa zopet nič razen sadja, tako da me je že kar strah kako bo, glede na to da je sobota, pa bom kuhala za moja 2... Nekak bo že. Pridne bodite in grešite preveč. Malo je pa že treba, a ne?
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 9:32:59
|
|
|
|
mala maja
|
sem pravkar pomaltila za zajtrk kavo brez sladkorja in dva piškota in si zaslužim eno veliko . včerej za kosilo pa par žlic francoske. Amapk mi je bilo tolk slabo potlej da sem vse ....... Prav mi je kaj se pa nažiram ANJA ti pa ne obupuj vse grešimo. Amapk bole enkrat na teden kot pa vsak dan. Kile bodo šle vseeno dol
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 9:47:42
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Kandidatke za 40 dnevni post - brez sladkarij: ZAČELE 25.03.2008 (materinski dan ) - 03.05.2008 (zadnji dan posta) Debeluška * Rakica A.N.J.A. * Erika * Sani1 _Andreja_ Mala Maja ** Še katera....... Tiste, ki smo "grešile" dobimo črno piko ( * ) in gremo dalje; novim zmagam na proti ! Bajsika, super, da si pridna . En makaron ali dva, to ni pregreha! Kam pa hodiš na telovadbo? Mama_Milchy, "Pozdravček z " , a nam "lušte" delaš! S kje pa si, a kje blizu morja, da pridemo na en sprehod pa eno ! MalaMaja, dve rdeči piki imaš že , to ni dobro! Samo ena na teden je dovoljena , tko da si svoj bonus že iskroristila ! Rakica, hvala za vzpodbudo, ti si najboljša
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 10:01:04
|
|
|
|
bajsika
|
Bajsika, super, da si pridna . En makaron ali dva, to ni pregreha! Kam pa hodiš na telovadbo? Na telovadbo hodim na bližnjo OŠ. ampak zdele sem pa fuuuul fuulll lačna. Dobr da je še dve urci do malce, če ne bi zihr grešila in navalila na vse kar bi vidla . Način kako premagat lakoto - pit vodo. Da vsaj malo nafilaš želodec. Ajde grem dol iz RR-ja, če se samo o hrani tuhtam. LP
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 11:35:52
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 MalaMaja, dve rdeči piki imaš že , to ni dobro! Samo ena na teden je dovoljena , tko da si svoj bonus že iskroristila ! zakaj pa dve zaradi dveh piškotov No pol pa res en smem pretiravat
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 11:46:09
|
|
|
|
bajsika
|
evo še eno vprašanje... Kako folgate dieto in službo?? Jaz jem zajtrk ob 8h, potem sem pa ob 12h že na smrt lačna in grem v našo menzo na kosilo. Če je seveda kaj takega kar lahko jem ta dan, bom jedla, če pa slučajno danes ne bo testenin pa me zanima, ali lahko za kosilo namesto testenin, pice, jem samo eno veliko zelnjato solato s kakšnim kosom kruha?? Saj je kruh OH, kot testo od pice. Mal težko se bo držat čist po reglcih te diete vidim. Nasvet prosim. LP
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 15:36:40
|
|
|
|
bibyzan
|
Pozdravljene!! Hujšanje? Gre? Meni tako tako. Ravnokar sem ponosna na sebe, ker sem si že Knuspi Napolitanko prinesla do PC, pa se jo nesla nazaj. Me je premagal razum. Upam, da bom uspela pregnat unga hudička v glavi, ki hoče neki sladkega. Gibljem se pa nič kaj ne, ker se učim, imam izpit v torek. Tako, da so živci še bolj napeti in je potrebi po hrani še večja. Ma, upam, da bo vaga kazala kaj manj v ponedljek, sam dvomom, glede na to, da sam sedim, pa tu pa tam kak greh nardim. Dobre ste tiste, ki ste brez sladkarij, jst bi mogla it na tisti špil, da je dovoljena ena pika v dnevu, pol bi že zdržala. na teden pa no way. za tiste na postu. No, če ne prej, v ponedeljek javim magične številke na tehtnici-čeprav itak vsak dan gor skačem-men je v bistvu vspodbuda, po enem tednu nevaganja, bi verjetno že pozabla da hujšam!!!!
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 19:11:06
|
|
|
|
*erika*
|
ooooo danes se pa slabo javljate.no mi smo pri tasci in bomo kmalu sli domov.danes zaenkrat se nism gresila in upam da tudi ne bom.no punce lepo se imejte in lepo hujsajte se naprej rakica1 koliko si pa stara ce ni skrivmost in ali imas kaj otrok
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 19:34:52
|
|
|
|
benika
|
Čao babe, a se vam lahko priključim? 24.3. sem pričela z 90-dnevno ločevalno dieto in do danes sem na -2 kg . Moram priznat, da sploh ni tako težko, kot sem mislila in res upam, da mi tole uspe pripeljat do konca, drugače me bo en dan razgnalo in bom res pristala na trištevilski teži
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 19:37:48
|
|
|
|
LEA27
|
a se vam lahko tudi jaz pridružim?delam ločevalno dieto in danes je moj sadni dan,zgubit pa moram okrog 20kg
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 20:23:10
|
|
|
|
benika
|
iiiiiiiiiiiiii Lea, midve sva na istem. Tudi jaz moram izgubit vsaj 20 kg.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 28.3.2008 20:51:07
|
|
|
|
tititi
|
Debeluska hvala za nasvet. Kri sem res mela malo slabso poleti pa smo jo zrihtal z rdeco peso in teranckom . Tko da to je uredu, ker sem 14 dni nazaj dala kri po bronhitisu in je uredu... Ampak doma se kr skrbijo da pijem teran cimveckrat Bom ze kronik postala. Vcer sem si pa se Centrum nabavla da eno rundo nardim...joj boga ta moja pljucka...pa pravjo da ni nc narobe z njimi!?!??! No sej hvala bogu da ni...sam da si skoz tko neki na pou bolan tudi ni za nikamor Drgac sem se odlocla da cez vikend furam cimvec sadje in zelenjavo. Sem si nabavla banane, jabolka, pomarance, kivi...a ce to mesam z jogurtom, a moram to vsako sadje posebi al ga lahko mesam med sabo? Ce prav razumem grah, koruzo in fizol lahko jes skupaj. Torej lahko jem zeleno solato + to mesanico. Ce pa tuno zmesam z zeleno solato pa ne smem nc druzga zravn. Doma mam se za pojest kornflekse. Neki berem o nesladkanih a mi lahko ker pove kjri so to? Ker se vse k sem jaz kupila so bli sladki ko (od navadnih Kellogs, do polnozrnatih, pa tud eni k sem ji v DM kupila z visnjami). Kosmici mi pa ne grejo prevec v rito ;) A to se sploh sme jest ce si na dijeti? Aja pa se prigodek od prejle. Perem solato iz domacega vrta in notr biu velik masten klop!!?!?!? Matr me je skor kap!?!??!?! Ta golazn letos ni nc podrknila a ne?!?!?! Lep vecer brez hrane se naprej vsem hujsaricam
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 29.3.2008 7:06:24
|
|
|
|
TRIŠ
|
pa sem našla temo v kateri se vam pridružujem.
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 29.3.2008 7:19:21
|
|
|
|
TRIŠ
|
Imam 80 kg in bi se jih rada znebila vsaj 10 kg.Žal pa ne morem na neko dieto ker dojim.Odpovedala pa se bom sladkarijam in bom .Upam da mi kaj uspe.Vsem ki se trudite pa čestitke
|
|
|
|
RE: a bi katera začela na novo? 29.3.2008 7:21:02
|
|
|
|
TRIŠ
|
ja vidim da nas je kar nekaj poznanih mamic
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?